Rózsák harca 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

Rózsák harca 6-10. rész tartalma

 

 

2020.02.03., Hétfő 21:00 - 6. rész

Riccardo temetése után nem áll meg az élet, hiszen itt a szüret ideje, ami mindkét család számára munkát jelent. Edoardo balesetet is szenved a traktorjával, de Aurora épp arra jár és segít a férfinek, aki ezen meg is lepődik. A rendőrparancsnok nem nyomoz Riccardo halála miatt, a felesége Angela pedig úgy tűnik túl sokat tud. A titkok tovább kavarognak, a régi érzelmek meg újból előtörnek.

2020.02.04., Kedd 21:00 - 7. rész

Alessandro talál egy üzenetet, amely szerint Riccardót nem baleset érte, hanem megölték, és Aurora lesz a következő. Corti hadnagy nem hisz neki, Mancini viszont tovább nyomoz az ügyben. Edoardo kezd hinni Aurora ártatlanságában, Alessandro még bizonytalan, de ennek ellenére meg akarja védeni a lányt, és újra közel kerülnek egymáshoz, Aurora abban reménykedik, hogy Alessandro mégsem veszi feleségül Violát.

2020.02.05., Szerda 21:00 - 8. rész

Viola, annak ellenére, hogy együtt látta Alessandrót és Aurorát, hozzá akar menni Alessandróhoz. Aurora reményei ellenére Alessandro nem megy el a találkozójukra, hanem feleségül veszi Violát. Kiderül, hogy Matteo és a társa eltűnt egy bevetés során, Marzia kiborul a hír hallatán. Edoardo szakít Laurával. Corti a házában rejtegeti Angelát, de Krauss rájuk talál.

2020.02.06., Csütörtök 21:00 - 9. rész

Krauss egy zárdába viszi Angelát. A Monforte család végre hírt kap Matteóról, a társa életét vesztette, de Matteo épségben hazatér. Ünnepséget tartanak a tiszteletére, Edoardo meghívja Aurorát. Aurora felismeri az egyik képen Angelát, és rájön, hogy őt látta a templomban Riccardo beszéde alatt. Mancini megtudja, hogy hol van Angela, Aurora és Alessandro elmennek a zárdába.

2020.02.07., Péntek 21:00 - 10. rész

Miután kiderül, hogy Laura terhes, Edoardo megígéri neki, hogy gondoskodik majd a gyerekről, de többre ne számítson. Angela felakasztja magát, de mielőtt meghalna, még elmondja Aurorának, és Edoardónak, hogy mit tud. Mivel az időpontok nem vágnak egybe, az emberek többségét nem sikerül meggyőzniük a lány ártatlanságáról. Mancini és Alessandro nyomozni kezdenek, hogy végre kiderülhessen az igazság.