A Dal 2020: Harmadik válogatójának fellépői

ˆhirdetés

A harmadik válogatón bemutatkozik a mezőny utolsó 10 előadója is

 

Szombaton bemutatkozik az idei mezőny utolsó 10 produkciója A Dal 2020 színpadán, a harmadik és egyben utolsó élő válogatóban. A három válogatóból összesen tizennyolc dal kerül a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a március 7-ei döntőben mérettetheti meg magát, amelynek győztese 75 millió forintból építheti tovább zenei karrierjét.

 

A harmadik válogatóban az alábbi előadók dalai versenyeznek:

 

Berkes Olivér – Visszakér a múlt

Diana – Menedék

Ember Márk – Tovább

Heincz Gábor "Biga" – Máshol járunk

Kóbor Zsóka és Polgár Patrik – Valamiért

Kökény Attila – Búcsúznom kell

MDC – Más világ

Rácz Gergő, Orsovai Reni – Mostantól

Tortuga – Mámor tér 3.

Turbo – Iránytű

 

A Dal 2020-ban fontos újítás, hogy ezentúl mind a tíz fellépő előadása után adhatják le a nézők a szavazataikat, aminek összesítése után a legkevesebb pontot gyűjtő dal azonnal kiesik a versenyből.

A második élő válogatón a nézői szavazatok alapján a legkevesebb voksot Arany Timi kapta, így ő búcsúzott a show-tól. A megmaradt kilenc előadó közül a zsűri választása alapján a Patikadomb sem folytathatja az elődöntőben.

A versenyben maradó nyolc dalból a nézők további szavazatai és a zsűri pontjainak összesítése szerint a Mocsok 1 kölykök és a Konyha számára is véget ért a műsor. A továbbjutók pedig, akikkel találkozunk az elődöntők során a Nene, a Kies, Molnár Dániel, Takács Nikolas, Wolf Kati és Nági.

 

A 19:35-kor kezdődő A Dal adásai után, 21.45-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.