Elif - A szeretet útján 3. évad, 117-121. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 117-121. rész tartalma

 

 

2019.11.04., Hétfő 16:00 - 3. évad, 117. rész

Gonca talál egy dobozt benne Necdet fényképeivel. Róla álmodik, és ezért másnap megkérdezi Asumantól, hogy ki ő. Asuman letagadja, hogy tudja. Veysel elmegy Erkuthoz, aki pénzt és egy pisztolyt ad neki. Azt a feladatot kapja, hogy ijesszen rá a pisztollyal egy férfira. Murat elmegy Latifhoz, és elmondja neki, hogy ellopták a pénzt. Időt kér, de Latif ráuszítja a verőlegényét. Murat elmenekül, de a verőlegény elkapja, és ütlegelni kezdi. Ümit leüti hátulról, és megmenti Muratot. Murat kérdezősködik, mire Ümit elmondja, hogy segíteni szeretne neki.

2019.11.05., Kedd 16:00 - 3. évad, 118. rész

Aliye és Zeynep nem értik, Selim hogy’ titkolhatta el, hogy elvesztették a házat. Selim sajnálja, és magát ostorozza, mert elbukott. Veysel ráijeszt a férfira, és ezzel elvégzi a munkát, amivel Erkut megbízta. Ezután kifizeti a tartozását. Murat összefut Aylával, és elmondja neki, mi történt. Ayla titokban dühös, mert Ümit segíteni akar Muratnak, ami tönkre teheti Ayla tervét. Tülay és Veysel vacsoráznak, amikor Murat hazaér. Veysel beszélni akar vele, és elmondja, hogy hisz neki, és majd ő kifizeti Murat tartozását. Murat nem bocsát meg neki, mert tolvajnak nevezte.

2019.11.06., Szerda 16:00 - 3. évad, 119. rész

Yusuf elmondja Meleknek, hogy Hakki apját le fogják csukni, és bármikor elvihetik Hakkit. Ekkor jönnek is a szociális dolgozók, és elviszik. Elif nagyon szomorú, de az anyja azt mondja, meglátogathatja. Arzu magában beszél, és elmondja, mennyire örül, hogy végre megveszi az Emiroglu házat. Gonca meghallja, és később megkérdezi Asumantól, hogy kik az Emirogluk, de Asuman tagadja, hogy ismeri őket. Arzu megbízza a könyvelőjét, hogy mindent tegyen pénzzé, mert szükség lesz rá az aukción. Ümitet felhívja az ügyvédje, és elmondja, hogy a birtok eladóvá válik.

2019.11.07., Csütörtök 16:00 - 3. évad, 120. rész

Pelin meglátogatja Selimet, akivel arról beszélnek, milyen szörnyű, hogy Zeynep haragszik a férfira. Zeynep véletlenül meghallja a beszélgetést és rájön, Selim valóban nem csalta meg őt, ezért megbocsát neki, sőt, bocsánatot kér, amiért nem volt mellette, és elmondja, ezután mindig mellette lesz. Közben az Emiroglu birtok árverése is elkezdődött, Selim aggódva várja az ügyvédje telefonját, hogy mi történik majd. Az ügyvédje tájékoztatja, hogy ketten licitálnak a házra, de Selim nem is sejti, hogy az egyikük Yusuf, aki megpróbálja megszerezni a házat, hogy a családnak ne kelljen elköltözni.

2019.11.08., Péntek 16:00 - 3. évad, 121. rész

Az egész családból mindenki el van keseredve, hogy elárverezték a birtokot, a legjobban talán mégis Selim csalódott. Zeynep próbálja tartani benne a lelket, azonban férje láthatóan maga alatt van. Hiába akarják eltitkolni a gyerekek elől a történteket, Aliye véletlenül elmondja előttük, mi történt. Elif és Inci annyira szomorú lesz, hogy költözniük kell, és nem locsolhatják a három fenyőfát, amit előző nap ültettek, azért hogy majd jövőre az árnyékukban üljenek, hogy Elif inkább az iskolai előadásra sem akar elmenni. Eközben Arzu birtokán Gonca és Asuman szorgosan csomagol, hogy költözhessenek az Emiroglu birtokra.