Fogd a kezem 65-69. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 65-69. rész tartalma

 

 

2020.03.09., Hétfő 18:45 - 65. rész

Miután kiderül, hogy Yagmur apja Riza bácsi, a lány nagyon kellemetlenül érzi magát, ám Ceyda mellé áll. Az étterembe egy lehetséges üzleti partner látogat, a cégvezető pedig egy meglehetősen csinos, és ambiciózus nő. Miután Cenk elutasítja a közeledését, ráadásul Azmi úr is keresztbe tesz, Banu úgy dönt, mégsem lesz közös együttműködés. Feried asszony újabb orvosi vizsgálaton van, ahol nem kap jó híreket. Cansu arra kéri Kadírt, hogy hagyja békén Melist, ne okozzon csalódást a lánynak. Burhan felhívja a lányát, hogy találkozzanak. A hír, amit megoszt Cansuval, tovább növeli a feszültséget anya és lánya között. Mert úszni tanul, ahol Fatma is jelen van. Amikor a kisfiú beleesik a mélyvizes medencébe, az asszony utána ugrik. Ám úszni ő sem tud, így mindketten alámerülnek. Ekkor érkezik Azra az uszodába

2020.03.10., Kedd 18:45 - 66. rész

Mesut és Hulya lánya hazatér, és nehezen bocsát meg az apjának. Az uszodai baleset után Mert a villába kerül, és egyre kevésbé elutasító a nővérével szemben. Cansu úgy dönt, hogy elköltözik otthonról, de zavarodottságában eltéved. Sumru hiába hívja, a lány nem hajlandó szóba állni vele. Egyetlen ember van, akinek felveszi a telefont: Cenk. Fatma továbbra is eszméletlen állapotban fekszik a kórházban, így nem tudják kihallgatni.

2020.03.11., Szerda 18:45 - 67. rész

Cansu a Celen villába megy, miután Cenk rábeszéli, hogy jöjjön vele. Anélkül, hogy elmondaná, hogy ismeri Kadírt, figyelmezteti Melist, hogy vigyázzon a fiúval. Mert és Azra egyre közelebb kerülnek, úgy tűnik a kisfiú hajlandó nyitni a nővére felé. Azra Kadír segítségével elindítja a pert, bár Cenk továbbra sem bízik az ügyvédben. A lány felkeresi Fatmát abban a reményben, hogy a nő, az eszméletlen állapot ellenére hallja, amit mond. Kadír a munkahelyére - az autószerelő műhelybe hívja Melist.

2020.03.12., Csütörtök 18:45 - 68. rész

Burhan könyörög Cansunak, hogy fogadja el apjaként, de a lány elutasítja őt is és az anyját is. Melis meglátogatja Kadírt, és jelenetet rendez, mivel azt hiszi ez a férfi is átveri. Sumru felkeresi a még mindig kómában fekvő Fatmát, és azt hazudja az őt kérdezgető nővérnek, hogy ő Meryem. Cenk Kadír után nyomoz. Cansu még mindig a Celen villában lakik. Megkezdődik Mert gyermek-elhelyezési pere.

2020.03.13., Péntek 18:45 - 69. rész

Sumru nem bízza a véletlenre, jól betanítja Mertet, hogy mit mondjon a bíróságon. Éppen ezért nem meglepő a per végkimenetele... Azrának döntenie kell: Mert vagy Cenk. Sumru megfenyegeti, ha nem szakít Cenkkel, az öccse árvaházban végzi. Azra teljesen összeroppan, és továbbra is Minenél húzza meg magát. A kialakult helyzetet Serap sem érti, nem nézi jó szemmel Sumru tetteit. Kadír elhívja Melist a tárgyalásra, de úgy tűnik, ez nem volt jó ötlet. A bizalmatlan és összezavarodott lány faképnél hagyja a férfit. Feride asszony úgy érzi, ideje határozottabban fellépni.