Fogd a kezem 60-64. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 60-64. rész tartalma

 

 

2020.03.02., Hétfő 18:45 - 60. rész

Ceyda és Arda kibékülnek, de a lány elmondja, hogy az anyja Németországba akarja vinni. Feride asszony úgy dönt, hogy emléket állít Hüsnyiének, könyvtárat hoz létre, melyet régi barátnője után neveznének el. Az idős asszony figyelmezteti Azrát, hogy a dühével nem ér el semmit. Kadír és Melis kapcsolata egyre mélyül, a lány nagyon jól érzi magát a fiúval. Cansu hitelesen alakítja az elesett lány szerepét. Hulya válni akar, úgy érzi ezt a szégyent, amit Mesut okozott, nem képes elviselni. A nő Azrához rohan, hogy számon kérje, mivel úgy érzi, hogy a lány által indított per okozta egy ember halálát és a férje letartóztatását.

2020.03.03., Kedd 18:45 - 61. rész

Burhan egyre többet fordul elő Sumru házában, ahol szembesíti Cansut azzal, hogy látta a parton. Sumru gyanakodni kezd, hogy a lánya nem őszinte. Azra mindent elkövet, hogy találkozzon Merttel, de Sumru nem engedi. Fatma siet a lány segítségére. Melis bemutatja Kadírt a barátainak, ahol az egyik fiú féltékenységében próbára teszi a pár türelmét. Azra nem bírja tovább a Celen villában levő feszültséget, és úgy dönt, hogy elköltözik. A levelet, amit hátrahagy Feride asszonynak, Serap találja meg.

2020.03.04., Szerda 18:45 - 62. rész

Feride asszony magával viszi Mertet, a kisfiú pedig nagyon jól érzi magát az idős asszonnyal. Miután Serap eltette a búcsúlevelet, Feride azt gondolja, hogy Azra búcsú nélkül távozott a villából. Cansu és Melis szemtanúi, amikor Cenk virágot küld Azrának, így a három lány vitába keveredik. Fatma megjelenik Sumrunál, de az asszony közli vele, hogy nem láthatja sem most, sem máskor Mertet. Kiderül, hogy Mesut vásárlása és a gyilkosság időpontja egyszerre volt, de Hülya továbbra sem hisz neki.

2020.03.05., Csütörtök 18:45 - 63. rész

Azra és Cenk együtt mennek Feride asszonyhoz, ahol várja őket az ügyvéd: Kadír... Cenk gyanakszik, hogy túl sok a véletlen találkozás a férfival, de Kadír meggyőzően alakítja a szerepét. Burhan jelenetet rendez, mivel Sumru nem hajlandó átadni a kávézó részét. A nő ráadásul rájön, hogy Cansu nem szedi a gyógyszereit, és a telefonját is kóddal védi. A két nő nagyon összeveszik, Cansu pedig Merttel együtt a Celen villában tölti az éjszakát. Hasan megtalálja a levelet, amit Azra írt Feride asszonynak. Melis féltékeny, hogy Kadír esetleg megcsalja, miközben a férfi Cansut próbálja utolérni.

2020.03.06., Péntek 18:45 - 64. rész

Azra és Cenk egyre boldogabbak egymással, a lány is egyre jobban bízik a szerelmében. Azra találkozik Kadírral, hogy megbeszéljék a per részleteit. Így az ügyvéd megtudja, hogy Cansu akár egy gyermekrablásban is bűnrészes lehet. Cansu egyébként is megfenyegeti Kadírt, hogy kitálal mindent a Celeneknek, ha segít megnyerni a pert Azránka, illetve, ha nem hagyja békén Melist. Mert és Feride asszony között egyre nagyobb a szeretet, a kisfiú is megnyugszik végre. Hasan egy cetlit ad az idős nőnek, így az asszony rájön, hogy Azra nem szó nélkül ment el.