Maria 31-35. rész tartalma

ˆhirdetés

Maria 31-35. rész tartalma

 

 

2020.02.17., Hétfő 22:05 - 31. rész

María védelmébe veszi Nandót, mikor az lottószelvényt akar eladni nekik az utcán, és Luis Fernando félreérti a helyzetet. Agripinát kórházba szállítják. Eltört a lába, a bordája, és nagy fájdalmai vannak. Nando és Veracruz, mikor értesülnek a történtekről, azonnal a kórházba sietnek, de várniuk kell, míg Agripina magához tér. Mariának utólag feltűnik, hogy a lottóárus fiú szemei épp olyanok voltak, mint Luis Fernandóé. Az az érzése támad, hogy talán elveszett fiával találkozott. Elhatározza, hogy megkeresi.

2020.02.18., Kedd 22:05 - 32. rész

A kórházban közlik Nandóval és Veracruzzal, hogy nekik kell megvásárolni egy igen drága gyógyszert Agripina számára. Don Fernando és María hiába várja a színház előtt, hogy Nando feltűnjön. Penelope elmegy Luis Fernandóhoz, és megzsarolja. Pénzt követel, hogy ne mondja el Titának az igazságot a szüleiről. Nandóék nagy nehezen előteremtik a gyógyszer árát, de semmijük se marad. Manotas arra akarja rávenni Nandót, hogy betöréssel szerezzenek pénzt maguknak. Nando eleinte hallani sem akar a dologról, de mikor kiderül, hogy újabb gyógyszerre van szükség, gondolkodóba esik. Agripinát megoperálják.

2020.02.19., Szerda 22:05 - 33. rész

Agripinát megviseli a műtét, az állapota válságos. Nandónak mindenképp meg kell vásárolnia az újabb gyógyszert számára. Mivel nincs pénze, Manotas rábeszéli, hogy törjön be Don Fernandóékhoz, de elfogják. Nando hiába bizonygatja, hogy csak beteg édesanyjának akart gyógyszert vásárolni. Luis Fernando a rendőrségre viszi, ahol fogdába zárják. Maria másnap reggel elmegy a kórházba és megbizonyosodik róla, hogy a fiú igazat mondott. Azonnal a rendőrségre megy.

2020.02.20., Csütörtök 22:05 - 34. rész

Agripina sokkal jobban lesz, miután Maria megvásárolja a szükséges gyógyszereket. Caridad kihúzza Manotasból, hogy mi is történt Nandóval. Veracruz azonban hiába keresi Nandót a rendőrségen, mivel már átszállították a fiatalkorúak javítóintézetébe. Agripina elmondja Mariának, mi is történt a parkban tizenöt évvel azelőtt. Maria immár bizonyosan tudja, hogy Nando az ő gyermeke. Boldogan újságolja el a hírt Don Fernandónak és Victoriának, akik óvatosságra intik: ne árulja el azonnal az igazságot Nandónak.

2020.02.21., Péntek 22:05 - 35. rész

Maria nagy nehezen ráveszi Luis Fernandót, hogy vonja vissza a feljelentést Nandito ellen. Larios, a cég ügyvédje kihozza a fiút a fiatalkorúak javítóintézetéből. Maria csak nehezen tudja megállni, hogy el ne mondja az igazságot a fiúnak. Penelope újra zsarolni kezdi Luis Fernandót. Titában felmerül a gyanú, hogy Luis Fernando és Maria valójában nem is a szülei.