Maria 36-40. rész tartalma

ˆhirdetés

Maria 36-40. rész tartalma

 

 

2020.02.24., Hétfő 22:05 - 36. rész

Jose Maria meggyőzi Penelopét, hogy tovább zsarolják Luis Fernandót. Ezúttal azt találják ki, hogy előkerült Tita édesanyja, és visszaköveteli a lányát. Luis Fernando nem enged a zsarolásnak, inkább elhatározza, hogy elmondja Titának az igazságot. Maria lakást bérel Agrippinának és Nanditónak. Veracruz rá sem ismer a tetőtől talpig új ruhákba öltöztetett keresztfiára. Veronica, aki fiatal korában egy árvaházban hagyta a kislányát, visszatér Mexikóba.

2020.02.25., Kedd 22:05 - 37. rész

Maria nem akarja, hogy Tita megtudja, nem az igazi szülei nevelik őt. Arra kéri Luis Fernandót, inkább fizessen a zsarolóknak. Agripina alig ismeri meg Nandót rövid hajjal és öltönyben. A ház lakói pletykálni kezdenek, hogy Nandónak gazdag szeretője van. Luis Fernando közli Penelopéval, csak akkor hajlandó fizetni, ha közjegyző előtt aláírják, hogy hallgatni fognak. Veronica hazatér és első útja az árvaházba vezet, hogy kislánya nyomára akadjon. A telefonkönyvben megtalálja a De la Vega család címét. Victoria újabb rejtélyes üdvözlőlapot kap.

2020.02.26., Szerda 22:05 - 38. rész

Veronica nyelvtanárnak jelentkezik a De la Vega házba. Titának tetszik az ötlet, hogy nyelvet tanuljon, így felveszik. Maria kibérel egy lakást Nando és Agripina számára. Ragaszkodik hozzá, hogy megnézze, hol lakott Nando eddig. A fiú és Veracruz elkísérik. Veronica meg akar bizonyosodni róla, hogy Tita valóban az ő lánya, így szóba hozza a dolgot Luis Fernando előtt. A válasz eloszlatja kételyeit, cserébe megígéri, hogy hallgatni fog. Titának tetszik az új tanárnő. Maria elviszi Nandót az új lakásba. Nando kezdi azt hinni, hogy az asszony elmeháborodott.

2020.02.27., Csütörtök 22:05 - 39. rész

Veronica rájön, csakis hivatalos papírokkal igazolhatja, hogy Tita az ő lánya. Tita panaszkodik Luis Fernandónak, hogy Maria elhanyagolja őt. Luna meglátogatja Agripinát a kórházban, és azzal rémiszti meg, hogy már az egész környék tudja, Nando Maria szeretője. Agripina azonnal beszélni akar Mariával. Maria végre kénytelen bevallani Agripinának, hogy ő volt az a lány, aki tizenöt évvel korábban neki adta újszülöttjét. Penelopé és a barátja ugyanabba a házba költözik, ahol Maria Nandóék új lakását kivette. Penelopé meglátja, amint Lupe kilép a ház kapuján.

2020.02.28., Péntek 22:05 - 40. rész

Tita fültanúja lesz, amint Maria telefonon beszél Nandóval, és a hallottakból arra következtet, hogy Mariának szeretője van. Elhatározza, hogy bosszút áll, Marián. Felhívja ugyanazt a számot, és randevúra hívja Nandót. Soraya, aki egy houstoni intézetben lábadozik, megismerkedik egy beteg kislánnyal. A lány édesapja özvegy, és rendkívül gazdag. Tita illetlenül viselkedik Mariával, és a család aggódni kezd. Agripinát kiengedik a kórházból, és Nandóval beköltöznek a lakásba, amelyet Maria bérel a számukra. Mikor Nando megjelenik a megbeszélt helyen, Tita döbbenten ismeri fel a lottóárus fiút.