Rózsák harca 16-20. rész tartalma

ˆhirdetés

Rózsák harca 16-20. rész tartalma

 

 

2020.02.17., Hétfő 21:00 - 16. rész

Alessandro és Aurora elmennek Franciaországba ahhoz a házhoz, ahol Corti járt. Aurora meglátja az édesanyját, és kiderül, hogy Eva ott dolgozik nyolc éve bébiszitterként álnéven, de elszökik, mielőtt Aurora és Alessandro beszélhetnének vele. Edoardo azt tervezi, hogy társul Ruggeróval, és átveszi a cég vezetését, Elena és Livia támogatják ebben. Eva elmegy Primalucéba, és megmondja a lányainak, hogy ne keressék többet. Matteo bevallja Scillának, hogy mi történt Afganisztánban.

2020.02.18., Kedd 21:00 - 17. rész

Eva felhívja Alessandrót, és megígéri, hogy átadja neki azokat a papírokat, amikből kiderül az igazság. Cserébe azt kéri, hogy szakítson Aurorával, és küldje el messzire, hogy biztonságban legyen. Ruggero figyelteti Tessát, és megtudja, hogy Brunóval találkozgat. Scilla és Ruggero Matteo vallomását felhasználva tönkre akarják tenni a Monforte családot, és Ruggero szeretné megszerezni a cégüket. Aurora és Ottavia elmennek Rómába. Livia elmondja Scillának, hogy Matteo valójában az ő fia.

2020.02.19., Szerda 21:00 - 18. rész

Edoardo arra kéri Alessandrót, hogy segítsen megmenteni a céget, de Alessandro már nem bízik benne. Tessa azt hazudja Brunónak, hogy már nem szereti, hogy megvédje őt. Alessandro elmondja Edoardónak, hogy Eva él, és nála vannak a bizonyítékok. Livia és Elena arra kérik Edoardót, hogy még Alessandro előtt szerezze meg a papírokat Evától. Edoardo elmegy a kempingbe, és lelövi Evát.

2020.02.20., Csütörtök 21:00 - 19. rész

Matteo nem akar védekezni, úgy érzi, hogy megérdemli a büntetést. Scilla bevallja neki, hogy ő az apja. Mivel Eva a halála előtt Alessandro mobiljára küldött üzenetet, a gyanú rá terelődik. Aurora elbizonytalanodik, és bevallja Ubertinek, hogy Alessandro az édesanyját okolta az apja haláláért. A rendőrök megtalálják Alessandro csomagtartójában a pisztolyt, és le akarják tartóztatni, de sikerül megszöknie.

2020.02.21., Péntek 21:00 - 20. rész

Edoardo megzsarolja Ruggerót, hogy mindent kitálal, ha nem kapja vissza a cégét. Ruggero számára világossá válik, hogy Edoardo ölte meg Evát, és nála vannak a papírok. Alessandro balesetet szenved a motorral, és egy természettudós menti meg. Edoardo újra megpróbál közeledni Aurorához, de sikertelenül. Aurora úgy dönt, hogy segít Alessandrónak. Tessa visszatér Ruggeróhoz, hogy megpróbálja leleplezni őt.