Rózsák harca 21-25. rész tartalma

ˆhirdetés

Rózsák harca 21-25. rész tartalma

 

 

2020.02.24., Hétfő 21:00 - 21. rész

Ferentino, annak érdekében, hogy ők ne kerüljenek bajba, szeretné feláldozni Ruggerót. Viola rosszul lesz, Edoardo beviszi a kórházba. Alessandro, amint megtudja, hogy mi történt, visszamegy a birtokra, ahol a rendőrök letartóztatják. Ruggero azt tervezi, hogy elhagyja az országot, és sok pénzt utaltat egy külföldi számlára. Aurora rájön, hogyan bizonyíthatja be Alessandro ártatlanságát.

2020.02.25., Kedd 21:00 - 22. rész

Ferentino közli Ruggeróval, hogy jobban tenné, ha feladná magát. Eközben Tessa és Alessandro azt tervezik, hogy megszerzik Ruggero házából a hamis útleveleket. Ruggero rátámad Tessára, amint megtudja, mi történt. Megpróbál elmenekülni a lányával, de Viola rosszul lesz, és kórházba szállítják, ahol Ruggerót letartóztatják a rendőrök. Az orvos elmondja Alessandrónak, hogy Violának méhen kívüli terhessége volt.

2020.02.26., Szerda 21:00 - 23. rész

Ruggero bevallja a rendőröknek, hogy ő ölte meg Lucát, de Eva haláláért nem vállalja a felelősséget. Ivan elmegy a birtokra, hogy Ruggero parancsára megölje Edoardót, de Laura szól Matteónak, aki így épp időben érkezik. Tessa úgy dönt, hogy lemond Brunóról Clelia miatt. Alessandro megtudja az orvostól, hogy Violának 17 éves korában abortusza volt, és rájön, hogy Luca volt az apa. Viola kijön a kórházból, és azt tervezi, hogy bosszút áll, az apja pisztolyával elmegy Aurorához.

2020.02.27., Csütörtök 21:00 - 24. rész

Alessandro, Aurora és Viola után megy Luca házába. Viola sírva bevall nekik mindent, hogy valójában ő ölte meg Lucát, és annak idején szeretők voltak. Letartóztatják, de útközben sikerül elszökniük Ruggeróval. Ruggero megkéri Edoardót, hogy segítsen kijuttatni Violát az országból, cserébe átengedi neki a helyét a titkos társaságban.

2020.02.28., Péntek 21:00 - 25. rész

Egy évvel később folytatódik a történet. Alessandro és Aurora végre felhőtlenül boldog, hiszen a sok nehézség ellenére egymásra találtak és Aurora gyereket vár. A kislányt Evának nevezik el Aurora édesanyja után. Az öröm nem sokáig tart, hiszen a kislányt rejtélyes körülmények között elrabolják. Felbukkan a három nővér édesapja is, azonban Ottavia nem akarja, hogy a lányok megtudják, hogy ki az apjuk. Elena állapota folyamatosan romlik, Aurora szerint ő rabolta el Evát.