Sydney és Max - új sorozat a Disney-n

ˆhirdetés
Sydney és Max 1
Sydney és Max 2
Sydney és Max 3

Syndey és Max címmel egy apa-lánya komédia, a nagymamával együtt, érkezik a Disneyre

 

A Sydney és Max premierje 2020.02.24-én 17:30-kor lesz a Disney Channel-en. A sorozat főszereplője Ruth Righi (School of Rock Broadway-musical), a 13 éves színésznőnek, zenésznek, ez az első főszerepe.

 

Alkotója Mark Reisman (A dumagép, Wings, The Exes), aki 6-14 éves gyerekek és családjuk számára álmodta meg a történetet. Szintén szerepel benne Ian Reed Kesler (Briliáns elmék), Caroline Rhea (Szabrina, a tini boszorkány, Phineas és Ferb), Jackson Dollinger (Kutyapajtik), Ava Kolker (Riley a nagyvilágban) és Christian J. Simon (Gumball csodálatos világa).

A komédia napjainkban játszódik, időnként visszapillantva az 1990-es évekre. A középiskolás Sydney Reynolds egyedülálló édesapjával és fiatalos nagymamájával, Judyval él – három generáció egy fedél alatt.

Ahogy Sydney kiskamasz dolgai váratlan és csavaros fordulatokkal zajlanak, apukája (Max) igyekszik biztosítani számára a szükséges támogatást, iránymutatást és törődést. A nagymama, aki egyszerre testesíti meg a bölcs szülőt és szórakoztató pajtást, rendszeresen emlékezteti Maxet az ő tinédzserkori eseményeire – párhuzamban a lányával.

A fiatal Maxról lés legjobb barátjáról, Leóról szóló nosztalgikus jeleneteket ráadásul párhuzamba helyezi Sydney és energikus barátja, Olive vicces történeteivel.

Judy szerepében mindkét korszakban Caroline Rhea játszik. Ian Reed Kesler felnőtt Maxként látható, Jackson Dollinger pedig a fiatal Maxet testesíti meg. Ava Kolker jelenik meg Olive szerepében, Leóéban pedig Christina J. Simon.

A főcímdal (Stay The Same) írója és producere Kay Hanley, Michelle Lewis és Dan Petty, előadói Righi és Dan Conklin.