Éjjel-nappal Budapest 1709-1713. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1709-1713. rész tartalma

 

 

2020.02.17., Hétfő 21:30 - 1709. rész

Máté a hétvégén hiába próbált meg új megbízásokat szerezni. A sok elutasítás miatt Tekla terhességének sem tud igazán örülni. Amikor még Andor is elviszi a cuccait az irodából, Máté végleg padlót fog, de aztán új reményt merít egy ügyfél spontán megkereséséből. Az ügyféllel folytatott megbeszélés valóban jól is alakul és a vállalkozásuk egy új üzlet kapujában áll, amikor egy nem várt fordulat miatt a potenciális ügyfél ott helyben visszavonja az ajánlatát, Máté pedig frusztráltan ráeszmél, hogy nagyobb a baj, mint eddig gondolta.

Kata reggel azon húzza fel magát, hogy Norbi nincs otthon és így lemarad arról, hogy Ákos ma írja alá a játékosügynök-szerződését, amin Ákos azt akarta, hogy mindannyian legyenek ott. Amikor később visszajönnek az albérletbe, Norbi is ott van és haverokkal bulizik a szobájában. Kata kérdőre vonja, Norbi azonban felkapja a vizet és alig hajlandó koccintani velük. Végül Kata és Norbi összebalhéznak és Norbi „médiaribancnak“ nevezi Katát, aki mindig magát tolja előtérbe. Katánál ekkor betelik a pohár.

Joe-nak meglehetősen rossz a hangulata, mióta Dávid meglépett és elég idegesen reagálja le, hogy rendetlenség van a konyhában, meg hogy a barátai, Gábor és Lali csak a csajaikkal foglalkoznak. Joe magányosnak érzi magát, ezért Joe szabadjára engedi a frusztrációját és Barnához menekül a kocsmába, és neki panaszkodik.

2020.02.18., Kedd 21:30 - 1710. rész

Tekla kezdi érezni a terhesség első kellemetlen tüneteit, mikor a fodrászatban valamilyen szag hányingert okoz neki. Tekla megdöbben, mikor kiderül, hogy Szofi új kézkrémjének az illata váltja ki a rosszulléteit, de Tekla nem akarja ezt elmondani Szofinak, mert nem akar veszekedést generálni. Tekla próbál találni valami más megoldást, és megpróbál egy új krémet ajánlani Szofinak, de próbálkozásai balul sülnek el.

Ákost idegesíti Norbi, mert következetesen bunkó módon viselkedik vele. Fogalma sincs, mi van Norbival, mert Norbi még a kedves gesztusait sem értékeli, és még bunkó barátnak is nevezi Ákost, mivel a háta mögött azt tervezgeti Katával, hogy elköltöznek. Ákosnak nincs alkalma tisztázni a félreértést, így továbbra is fasírtban vannak, míg végül Ákos valóban számításba veszi a költözés lehetőségét.

Joe tegnap esti jókedve reggel gyorsan elszáll. Joe idegesen Barnához menekül, Gábor társaságában, aki felvilágosítja őt, hogy ne hagyja, hogy a nők elüldözzék a saját lakásából. Mikor felbukkannak Barna régi barátai, akiknek szállásra lenne szükségük néhány napra, Joe – Gábor intelmei ellenére- nem sokat tétovázik, azonnal meghívja magához a fiúkat.

2020.02.19., Szerda 21:30 - 1711. rész

Szofi reggel meglehetősen nyomott hangulatban van, elsősorban a Bencével történtek miatt. Ráadásul később összefut még Krisztiánnal is, a múltkori randi partnerével, aki a háta mögött Tamarával is randevúzott. Először Szofinak semmi kedve sincs a fiúhoz, ám amikor Krisztián kedvesen győzködni kezdi őt, a lány mégis hagyja magát rávenni arra, hogy újra találkozzon vele. Azonban a randevú helyszínén ismét kénytelen fájdalmasan szembesülni a jóhiszeműsége árával.

Dzseni ki akarja használni a lehetőséget, hogy szabad a lakás, és meghívja Gábort egy romantikus gyertyafényes együttlétre. Azt reméli, hogy végre sor kerül a szexre is. Nagyon jól alakulnak a dolgok, és élvezik a közös fürdőzést a fürdőkádban. Mindkettőjük rémületére azonban meglepi őket a váratlanul hazaérkező Edit.

Karesz nagy erőfeszítéssel készül egy iskolai szintfelmérő tesztre, miközben Milán és Bella lelkesen tervezi a lány turnéját. Bár Karesz megpróbál a saját dolgára koncentrálni, a promóciós videó mégis elvonja a figyelmét, és az esti iskolában nem tud megfelelően a feladatra összpontosítani. Elszúrja a tesztet, emiatt pedig nyomorultul érzi magát, és a legszívesebben feladná a terveit.

2020.02.20., Csütörtök 21:30 - 1712. rész

Lali szuperül érzi magát. Kapcsolata Virággal gyors léptekkel halad, sok időt töltenek együtt, és úgy tűnik, mindkettőjüknek komolyak a szándékaik. Lalit felkéri Csocsesz menedzsere, hogy csatlakozzon a vidéki haknikörútjához, ami óriási lehetőség lenne Lalinak. Igen ám, de négy hónapon keresztül minden hétvégét Budapesttől távol töltene, ami a friss kapcsolatát keményen próbára tenné. Lali szeretne beszélni a dologról Virággal, de végül hallgat.

Miután tegnap Edit rajtakapta a kádban romantikázó Dzsenit és Gábort, Dzseni aggódik, hogy az anyja soha nem fogja elfogadni a kapcsolatát és megerősítve érzi magát ebben, amikor Edit a Gáborhoz fűződő szerelmét csak egy zavaros életszakasznak tartja. Dzseni dühösen összeveszik az anyjával, így Edit váratlanul megjelenik Gábornál. Gábor kénytelen végighallgatni a nő súlyos szemrehányásait, hogy kihasználja Dzseni fiatalkori naivságát.

Karesz szomorúan figyeli, ahogy Milán és Bella elindulnak a turnéjukra, de bebeszéli magának, hogy már lezárta a zenei karrierét. Mikor visszaviszi Tedit Liliékhez, ahol épp Olivér születésnapját ünneplik, Lili és Olivér is marasztalják Kareszt. Karesz végig szorong a sznob közegben kisebbségi komplexusa miatt.

2020.02.21., Péntek 21:30 - 1713. rész

Teo reggel durván leszúrja Rozinát, mert az elmúlt egy hétben nem is érdekelte a lányt, mi van Bencével, pedig Teó szerint Bence egyre rosszabbul van és mindennek Rozina az oka. Teó és Rozina egymásnak támad a reggelinél. Karola leállítja Teót, aki ezen kiakad, hogy Karola Rozina pártját fogja vele és a fiával szemben. Ezután Karola ismét próbál Rozina lelkére beszélni, aki nem akarja, hogy Karola befolyásolja, de végül Rozina ráeszmél, csak úgy tudja magában lezárni a Bence sztorit, ha meglátogatja a pszichiátrián és személyesen szakít vele. Rozina megkéri, hogy Karola kísérje el, aki ennek nagyon örül, mert azt hiszi, végre hatással voltak Rozinára a szavai. Amikor viszont bemennek a pszichiátriára, és Rozina megpillantja Bencét, aki önmagának az árnyéka, képtelen a fiúval beszélni.

Máté számos elutasítás után leforrázva azon tűnődik, hogy a névváltozás valóban segíthet-e újra beindítani a startupját. Ám ekkor meglepetésszerűen mégis adódik egy lehetőség. Ám Andor pont ennek az ügyfélnek megy neki hátulról autóval és az indulatos Máté és az ügyfél között kitör a vita. Máté azonban eltökélt és a gyereksarokban sikerül egy spontán bemutatóval meggyőznie az ügyfelet. Így azonban lemarad Tekla ultrahangos vizsgálatáról.

Karesz reggel telefonhívást kap Mesitől, hogy az a mai nap meglátogatná őket a lakóhajón. Karesz befeszül, mert nem akarja, hogy Mesi előtt kiderüljön, hogy tanulás helyett ismét Belláékkal lógott és elment a koncertjükre. Gyorsan haza akar menni, mielőtt Mesi a lakóhajóra érne. Ám a turnébusz defektet kap, és nem marad más hátra, futnia kell. Amikor később fáradtan megérkezik a lakóhajóra egy rollerrel, azzal szembesül, hogy Mesi már nincs sehol, és Orsitól megtudta, hogy Karesz elment Belláékkal haknizni. Karesz összeomlik, hogy Mesi ismét csalódott benne. Orsi viszont próbálja megvigasztalni a fiút, és közben egy csók is elcsattan köztük.