Éjjel-nappal Budapest 1714-1718. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1714-1718. rész tartalma

 

 

2020.02.24., Hétfő 21:30 - 1714. rész

Karola Szofival megy be Bence orvosához, mert Teót sehol nem találja. Az orvos elmondja, hogy még sokáig eltarthat a fiú kezelése. Karola úgy érzi, hogy Rozina lehet a kapocs, ezért újra megpróbálkozik rávenni a lányt, hogy menjen be Bencéhez, de nem tud hatni a lányra. Karola egyre feszültebb, mert úgy érzi, hogy egyedül maradt Bence problémájával és fogalma sincs róla, hogy hol van Teó, aki telefonon elérhetetlen. Karola zaklatottan még Barbival is találkozik, hogy Teó hollétéről érdeklődjön, de Barbi is hasonlóan kezd ideges lenni, ugyanis ő sem tud semmit a férfiról. Karola Szofival és a nagyszülőkkel újra Bencénél járnak, ahol Bence hangulata és állapota kissé javulni látszik a reggeli állapothoz képest. Közben Barbi néhány fontos információ birtokába jut Teóval kapcsolatban, amikor egy magát magánnyomozóként bemutató pasas jelenik meg a lakásánál.

Lali nagyon-nagyon boldog, mióta együtt van Virággal. Reggel azonban Csocsesz jelenik meg nála tajtékozva, amiért Lali nem akar a leszervezett közös turnéjukra elmenni. De Lali ragaszkodik a döntéséhez: nem akarja itt hagyni élete nőjét, mert nem akarja kockára tenni kapcsolatukat. Virág elől eltitkolja az ügyet, és lakótársaitól is hallgatást kér.

Evelin nagyon dühös lesz, amikor Joe motoros haverját az ágyában találja. Evelin összeveszik Joe-val. Tamara és Niki kimentik a lakásból Evelint, hogy ne mérgesedjen el még jobban a helyzet, és elviszik egy ajándék fotózásra. Evelin nem igazán tud lelazulni. Megjelenik a fotós három amerikai focista haverja is, Niki mindenképpen maradni akar és bulizni a pasikkal, Tamara is lelkes, de Evelin nem bír áthangolódni.

2020.02.25., Kedd 21:30 - 1715. rész

Lali egészen kétségbe van esve, mikor nem éri el Virágot telefonon. Mikor később megkeresi őt az óvodában, kiderül, hogy Virág Lali döntése miatt, amiért lemondta a koncertsorozatot, rosszul érzi magát. Lali elmondja neki, hogy Virág számára a legfontosabb a világon, és egészen biztosan nem fogja magát a turnéval kapcsolatban meggondolni. Virágnak ez jól esik, és úgy tűnik, a vallomástól megnyugszik. Ám mikor Lali vacsorát készít este kettejüknek Virág meggondolja magát és lelép.

Rolandnak reggel beugrik, hogy megfeledkezett Bori szülinapi ajándékáról, és igyekszik szexszel feledtetni a ballépését. Bár rettenetesen érzi magát tőle, megkéri Andrét, hogy mivel ő nem ér rá, mert gyorsan össze kell hoznia egy bulit, szerezzen neki valami ajándékot. André fogcsikorgatva belemegy, és Roland megkönnyebbül, hogy legalább ettől a tehertől megszabadult. De korai volt az öröm, mert az öccse, Drex nagy slamasztikába került, és könyörög Rolandnak, hogy segítsen neki.

Ákos és Kata reggel teljesen elszörnyednek, mikor a részegen hortyogó Norbit a lakás bejáratánál találják. Ákos aggódva próbál rájönni, miért ilyen önpusztító a barátja, de Kata szerint már menthetetlen, és egy önző majom lett belőle. Ákos kénytelen belátni, hogy Katának igaza van, mikor nem sokkal később megérkezve az albérletbe azzal szembesül, hogy Norbi egy bulit rendezett. Ákos és Kata iszonyú dühösek, és véget vetnek a bulinak.

2020.02.26., Szerda 21:30 - 1716. rész

Lali nem akarja elfogadni, hogy Virág elhagyta őt, miután a lány – azért, hogy ne gátolja a fiú karrierjét – azt állította, hogy soha nem is szerette igazán Lalit. A kétségbeesett Lalit Gábor vigasztalja, és az javasolja neki, hogy koncentráljon inkább a zenei pályájára. Lali először úgy dönt, hogy beszél Csocsesszel, és elmondja neki, hogy mégiscsak csatlakozna a koncertjeihez. Ám aztán az utolsó pillanatban mégis meggondolja magát, és faképnél hagyja a mulatós sztárt. Megkeresi Virágot, és kér tőle még egy esélyt: elmondja neki, hogy Virág a legfontosabb az életében.

Joe reggel eléggé bosszús, mikor Pitbull a nem létező szexuális életén viccelődik. Aztán amikor Ed és az aktuális nője, Kira nagy balhéval szakítanak, Kira pedig továbbra is a lakásban kellemetlenkedik, Joe-nak végképp elege lesz, és elvonul a szaunába. Azt reméli, hogy az idegesítő Kira végre lelép az albérletből, ám nem ez történik: a nőnek az a terve, hogy Eden azzal áll bosszút, hogy ráakaszkodik Joe-ra, és elcsábítja.

Máté a reggeli megbeszélése előtt nagyon ideges, de Teklának sikerül őt valamennyire megnyugtatni. Végül Andorral egészen magabiztosan kezdik üzleti tárgyalásukat, aztán mégis kudarcot vallanak, ugyanis az egyik tárgyalópartner felismeri Máté személyében a hírhedt békagyilkost. Máté és Andor el vannak keseredve a kudarc miatt. Máté nem akarja feladni, Andor viszont az apjához fordul segítségért.

2020.02.27., Csütörtök 21:30 - 1717. rész

Máté totális csődtömegnek érzi magát. Aláírta a cégüket megszüntető szerződést, és elfogadta a kölcsönt Andor apjától. Mikor később Teklánál komplikáció adódik – vérezni kezd, Máté nagyon megijed. Szerencsére nincs nagy baj, Teklánál sikeresen kezelik az előadódó komplikációt, azonban szigorú nyugalmat rendel el neki az orvos. Mindketten megijednek, hogy még egy babát elveszítenek.

André szeretne a házban uralkodó siralmas hangulatból szabadulni, a fitneszstúdióban keres kalandot: a bomba külsejű Julit akarja megszerezni. Valóságos versenybe száll a nőért Oszival. Végül sikerül őt megszereznie, és hazavinnie. Otthon aztán csalódottan kell tudomásul vennie, hogy a bombázó csaj az ágyban valóságos katasztrófa. Gyorsan szabadulni akarna tőle, ám új információkat tud meg a lányról, ami miatt nem szakíthat vele.

Dzseni elérkezettnek látja az időt arra, hogy Gáborral végre egymáséi legyenek. Gábort azonban behívják dolgozni, a pillanat megint elúszik. Dzseni Katának és Petrának számol be arról, hogy majdnem megtörtént a dolog, de valami mindig közbejön, pedig ő már nagyon szeretné magát odaadni Gábornak, mire Petra felajánlja, hogy vigye el Gábort a házukba romantikázni az esti medencés buli előtt. Dzseni elviszi Gábort, és már majdnem megtörténik a dolog, mikor a bulizni vágyó fiatalok betoppannak, és megzavarják őket.

2020.02.28., Péntek 21:30 - 1718. rész

Máté reggel teljesen ki van készülve. A start-up vállalkozásának a vége és a baba miatti aggodalma kikészíti őt. Ráadásul azt sem tudja, hogy mégis hogy mondja meg Teklának, hogy munkanélküli lett. Amikor a nap folyamán Máté végre rá tudja venni magát arra, hogy mindent bevalljon Teklának, a lány pánikba esik és a vérnyomása még magasabb lesz. Ugyan az ügyeletes orvos meg tudja őket nyugtatni, ám figyelmeztetni Mátét, hogy tartsa távol Teklát minden stresszes helyzettől.

Miközben Lili reggel Karesznél hagyja Tedit, Karesz még mindig Mesin kattog. Miután Mesi üzenetet küld Karesznek, hogy találkozzanak, Karesz nagyon megörül. Karesz felajánlja Mesinek, hogy tartsanak egy családi napot Tedivel, amibe Mesi kénytelen belemenni. Karesz jól érzi magát Mesivel és a kisfiával a játszóházban, egyre jobban próbál közeledni Mesihez, de amikor Karesz megkérdezi, mikor akar Mesi visszaköltözni a lakóhajóra, Mesi besokall és faképnél hagyja, aki teljesen maga alá kerül, és a barátai vigasztalják.

André reggel kétségbe van esve: Juli halálra idegesíti őt, ám mégsem tud szakítani vele, mivel Bécy azzal fenyegette őt meg, hogy ebben az esetben ki fogja őt hajítani a Ligetből és a villából is. Bori azt javasolja Andrénak, hogy undorító viselkedéssel, mint például azzal, hogy böfög és fingik, kergesse halálba Julit. Ám André bosszúságára ennek nem lesz eredménye. Már önmagától is undorodva Andréból kibukik, hogy milyen bolond már Juli, hogy még mindig kedveli őt. A lány megbántva elmenekül.