Éjjel-nappal Budapest 1724-1728. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1724-1728. rész tartalma

 

 

2020.03.09., Hétfő 21:30 - 1724. rész

Máté reggel vegyes érzelmekkel áll a céges kocsi illegális eladása előtt, ami mára várható. Mikor a „vevő” későbbre akarja tenni a találkozás idejét, Máté megijed, hogy meghiúsul az üzlet. Elmondja Joe-nak, hogy mire készül, aki próbál hatni Máté lelkére, de mégsem sikerül őt lebeszélnie tervéről. Nem sokkal azelőtt, hogy az autókereskedő megjelenne, kiderül, hogy Tekla kölcsönadta a kocsit az apjának.

Szofi nagyon megdöbben, mikor Krisztián váratlanul megjelenik a fodrászatban és azt állítja, hogy Zorró teherbe ejtette az ő kutyáját. Szofi már csak a puszta feltevés miatt is keményen szemrehányást tesz Krisztiánnak, és Tamara és Tivadar segítségével kidobja őt az üzletből. Később a parkban Szofi viszontlátja Krisztiánt és kutyáját, és a vita folytatódik, végül rémülten megállapítják, hogy a kutyáik eltűntek.

Gábor nagyon aggódik, mert Marika és Vilma bejelentkezett hozzájuk, hogy megismerkedjenek a fiaik barátnőivel. Lali boldog, hogy az anyukáik barátnők lettek, és alig várja, hogy bemutathassa Virágot. Marika letámadja Gábort, hogy Dzseni túlságosan fiatal hozzá és nagyon vékony. Dzseni nagyon igyekszik, hogy elnyerje az ,,anyósa” szimpátiáját, de nem jön össze neki semmi, végül azzal próbálja menteni a helyzetet, hogy elhívja a csapatot a légtorna edzésére.

2020.03.10., Kedd 21:30 - 1725. rész

Ákos aggódik Norbiért, mert megállás nélkül folytatja a féktelen bulizós szériáját, de amikor szóba hozza ezt Norbi előtt, a barátja el akarja tussolni azzal, hogy jól van, csak hiányzik neki a régi barátja, aki régen benne volt a bulikban, és nem csak a fociról szólt állandóan minden. Ákos rájön, hogy talán Norbinak igaza van, és elhanyagolta mostanában, ezért vele tart egy buliba, ahol találkoznak Patrikkal is, akiről kiderül, hogy csapattársa lett Ákosnak.

Krisztián meglepi Szofit, aki megjelenik reggel az albérletben, és az előző napi csók miatt bocsánatot akar kérni tőle. Amikor randevúra hívja, Szofi először nemet mond, de később Tamarával beszélgetve rájön, hogy talán mégis esélyt kellene adnia a srácnak. Meglepő módon, a randevú során Krisztián egy más oldalát ismeri meg.

Karesz magára marad a DJ Sport fitneszben, amikor Oszi beteget jelent. Némi nyomást gyakorolva végre rá tudja venni Joe-t arra, hogy ne hagyja, hogy a terem teljesen tönkremenjen, és addig nyüstöli, míg Joe kénytelen bemenni, annak ellenére, hogy nincs túl sok kedve az ügyvezetői feladatokhoz. Bent is inkább hagyja, hogy Karesz tárgyaljon a beszállítókkal. Karesz annyira jól végzi a munkáját, hogy Joe felajánlja neki, hogy teljes munkaidőben dolgozzon a DJ Sport fitneszben.

2020.03.11., Szerda 21:30 - 1726. rész

Karesz lelkesedése a DJ Sport Fitneszben megkapott teljes munkaidős állás miatt hamar elszáll, amikor a klub edzői nem igazán akarják őt teljes értékű csapattagként elfogadni. Ám a nap folyamán bebizonyítja, hogy mennyire nélkülözhetetlen a szalonban: egyrészt akkor, amikor kidob egy renitens vendéget, másrészt, pedig amikor besegít az egyik vendég lerobbant kocsijánál. Karesz megbizonyosodik róla, hogy valóban fontos szerepet tölt be az edzőteremben.

Evelint reggel kis híján elüti egy biciklis srác, akivel össze is vesznek. Később ki akar tolni a fiúval, ám összekeveri valakivel, és így kínos helyzetbe kerül. Evelin Niki előtt nem tudja tagadni, hogy hatással van rá a srác vonzereje. Noha visszautasítja a randit a jóképű Félixszel, de később megbánja ezt. Nikinek azonban sikerül újra kapcsolatba hoznia kettejüket.

Norbit a zuhanás után bevitték a kórházba. Ákos mindvégig önmagát hibáztatja, mert szerinte jobban kellett volna vigyáznia a barátjára. Patrik velük tart és bátorítja a csapatot, ő is nagyon aggódik Norbiért. Szerencsére Norbi kisebb agyrázkódással és zúzódásokkal megússza a dolgot. Az orvosok értesítik Norbi apját, aki részegen be is állít a kórházba, és jókora felfordulást okoz. Katát viszont nagyon meglepi, hogy Norbi anyja minimális érdeklődést sem mutat a fia iránt.

2020.03.12., Csütörtök 21:30 - 1727. rész

Gábor reggel meglehetősen ki van készülve, mert Roland távozása óta folyamatosan dolgozik. Barátai húzzák, hogy ez már biztos a kor, hiszen másnap 38 éves lesz. Bár Gábor semmi másra nem vágyik jobban annál, hogy aludhasson, Dzseni szeretne vele ünnepelni a születésnapja előtti napon. Gábor köszönettel visszautasítja az ajánlatot, de nem sejti, hogy Dzseni ennek ellenére tervez valamit.

Kata és Ákos meglehetősen aggódnak, mert Norbi a balesete dacára nem akar észhez térni. Mikor Katának a kezébe kerül egy fotó, amin Ákos és Norbi állnak a szüleikkel gyerekkorukban, megint feltámad benne a kíváncsiság, hogy kiderítse, miért hagyta ott a fiát Norbi anyja. Lehet, hogy ez a kulcsa Norbi problémáinak? Sikerül megszereznie a pékség címét, ahol utolsó információk szerint Norbi anyja dolgozott. Ákos rajtakapja, amikor rákeres a címre, kiakad, és azzal vádolja, hogy nem Norbi javát nézi.

Tekla reggel fánkokat visz, hogy kedveskedjen kollégáinak, de se a másnapos Tivadar, se Tamara nem kérnek belőle. Később Tekla úgy érzi, hogy Tamara és Tivadar őt beszélik ki, és mikor csatlakozna egy beszélgetéshez, abból is kiszorítva érzi magát. Máténak mondja el, hogy milyen egyedül érzi magát, mióta hazaköltöztek, és hiába próbálkozik a szalonban, csak falakba ütközik. Már azon kezd agyalni, hogy benne van a hiba, de Máté eloszlatja ezt a félelmét.

2020.03.13., Péntek 21:30 - 1728. rész

Kata és Ákos a fejükbe vették, hogy titokban megkeresik Norbi anyját, Szilvit. Kata azt reméli ettől, hogy újra kapcsolatuk lesz Norbival, aki az utóbbi időben már csak iszik és bulizik. Mikor végül beszélnek Szilvivel, a nő Kata számára egy szimpatikus anya benyomását kelti. Kata megígérteti Szilvivel, hogy segíteni fog a fiának.

Bori bár energikusan és professzionálisan próbálja végezni a munkáját éjszakai menedzserként, de André előtt nem tudja tagadni, hogy nagyon szeretne a színpadon táncolni. Azonban abban is biztos, hogy helyesen döntött, mikor a felelősségteljes, rendes állást választotta a tánc helyett. Viszont amikor az egyik táncosnő lebetegszik, és a helyette beugró lányt kifütyüli a közönség, Bori kisegít a színpadon.

Dzseni elbizonytalanodva azt hiszi, hogy túl kell licitálnia Gábor barátait Gábor születésnapján, és egy nagy meglepetést tervez Gábornak. Úgy gondolja, hogy ezzel az ötlettel nagyon betalált, de a terve balul sül el, mert Gábor valójában nem úgy élvezi a dolgot, ahogy Dzseni azt remélte. Este elmennek Gábor születésnapi bulijára, ahol Dzseni megint úgy érzi, hogy Gábor barátai a háttérbe szorítják őt.