Maria 46-50. rész tartalma

ˆhirdetés

Maria 46-50. rész tartalma

 

 

2020.03.09., Hétfő 22:05 - 46. rész

Tita jelenetet rendez Nandóéknál, Maria csak erőszakkal tudja hazavonszolni. Mivel egyértelmű, hogy csak akkor tudja meggyőzni a lányt, ha felfedi előtte az igazságot, Maria elmondja Titának, hogy Nando a fia. Tita rettenetesen szégyelli magát, és bocsánatot kér. Nando fülig szerelmes Titába. Agripina aggódik emiatt, hiszen azt hiszi, Tita Nando testvére. Anyja segítségével Veronica bizonyságot szerez arról, hogy Tita az ő lánya. Úgy dönt, ha Titának nem is, de Luis Fernandónak el kell ezt mondania.

2020.03.10., Kedd 22:05 - 47. rész

Bernardo bevallja Titának, hogy szerelmes belé. A lány még mindig Nandót szereti, de tudván, hogy a testvére, el akarja felejteni. Veronica felkeresi Luis Fernandót, és elmondja neki, hogy ő Tita édesanyja. Ezt az árvaház igazgatónője is megerősíti. Luis Fernando megengedi Veronica-nak, hogy továbbra is tanítsa Titát, de teljes titoktartást kér. Penelope és José Maria megzsarolja Mariát.

2020.03.11., Szerda 22:05 - 48. rész

Tita azt mondja Nandónak, hogy csak testvéreként tudja szeretni, de a fiú ennél többre vágyik. Maria bevallja Agripinának, hogy Titát örökbe fogadták, így semmi akadálya a két gyerek szerelmének. José Maria újabb névtelen levelet küld Luis Fernandónak, melyben közli vele, hogy nem ártana figyeltetni a feleségét. Luis Fernando felbérel egy magánnyomozót.

2020.03.12., Csütörtök 22:05 - 49. rész

Luis Fernando megbízza Zamora nyomozót, hogy tartsa szemmel a feleségét. Alicia biztosítja apját arról, hogy nincs kifogása apja és Soraya esetleges házassága ellen. Maria eladja a gyémánt nyakékét, hogy fizetni tudjon Penelopénak. Tita közli Bernardóval, hogy hajlandó vele járni. Clemente elmeséli Veronicának, miért tűnt el évekre. Veronica megbocsát neki. Luis Fernando felfedezi, hogy eltűnt a gyémánt nyakék. Azt mondja Mariának, hogy anyagi gondjai vannak, és arra kéri, adja el az ékszereit. Maria ezt megtagadja.

2020.03.13., Péntek 22:05 - 50. rész

Zamora nyomozó közli Luis Fernandóval, hogy Maríának szeretője van. Luis Fernando éktelen haragra gerjed. Mivel María nem meri elárulni neki, ki is Nando valójában, a kapcsolatuk egyre feszültebb. Veronica elmondja Clementének, hogy van egy lányuk, akit a De la Vegák nevelnek. Nando megtudja, hogy Tita Bernardóval jár, és ez a hír összetöri a szívét. Lázas lesz, és Agripina rémülten hívja Maríát. Penelope vádjai nyomán Zamora úgy érzi, bizonyságot szerzett arról, hogy María megcsalja a férjét, és ezt közli Luis Fernandóval, aki azonnal Nandóék lakására rohan.