Fogd a kezem 85-88. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 85-88. rész tartalma

 

 

2020.04.06., Hétfő 18:40 - 85. rész

Úgy tűnik, Cansu már túltette magát Cenken, sőt barátként újra együtt vannak. Kadir felkeresi Azrát, hogy őszintén elmondja neki, volt bizonyítéka Sumru ellen, de törölte. A lány érthető módon kiborul, és felkeresi Sumrut, hogy sarokba szorítsa. Feride asszony megtudja, hogy Kadir és Cenk verekedett, és az unokájától az okát szeretné tudni. A férfi azonban hallgat a nagymamája előtt.

2020.04.07., Kedd 18:40 - 86. rész

Azra bemegy Fatmához a kórházba, de a nő még mindig nincs magánál. Feride asszony nem véletlenül gyanakszik Cenkre és Azrára. Hüsnyie lánya, Melek felkeresi, és egy levelet ad át, amit az elhunyt asszony írt a halála előtt. Mert nagyon boldog Azrával az új otthonukban, ahol Feride asszony és Melis is meglátogatja őket. Ám az önfeledt este nem tart sokáig, Édes néni váratlanul rosszul lesz. Cansu az apjával vacsorázik, amivel teljesen kiborítja Sumrut.

2020.04.08., Szerda 18:40 - 87. rész

Cansu és Burhan egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Sumru legújabb húzása eléri a Celen cég ingerküszöbét, és figyelmeztetik a vállalat vezetői. Azmi és Mesut közös üzletbe kezdenek. Sumrut meglátogatja a titokzatos támogató, így kiderül, hogy kinek köszönheti a pénzt, amivel celen részvényeket vásárolt. Feride asszony Serap születésnapjára készül, ahová meghívja Azrát is. A lány éppen odaindul, amikor értesítik, hogy Fatma magához tért. De nem ő az egyetlen, aki tudomást szerez erről, Sumru is a kórházba siet. Mire Azra beér Cenkkel és Merttel, Fatma eltűnik.

2020.04.09., Csütörtök 18:40 - 88. rész

Éppen Serap születésnapját ünneplik, amikor Cenk bejelenti, hogy hamarosan megtalálják, aki Sumrunak a pénzt adta a részvények vásárlásához. Fatma egyre merészebb, szeretne Azrával és Merttel találkozni, ám a rendőrök megjelenése megakadályozza. Cansu elmondja az anyjának, hogy átadta a kávézó tulajdonjogát az apjának. Cenk az egész éjszakát Azra háza előtt tölti, hogy vigyázzon a lányra és a kisfiúra. Hulya kérdőre vonja Sumrut, a kávézó új tulajdonosa miatt. Majd a rendőrség is megjelenik a nő házánál.