Fogd a kezem 75-79. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 75-79. rész tartalma

 

 

2020.03.23., Hétfő 18:45 - 75. rész

Cenk szenved Azra elvesztésétől és a cég gondjaitól, ezért egyéni megoldást választ a dühe csillapítására. Illegális, fogadásos alapon működő verekedésbe menekül, ami nemcsak őt küldi padlóra, hanem a céget is. Azmi emberei mindenhol ott vannak és alaposan dokumentálják is, amit a férfi művel. A képek napvilágra kerülnek, és miután minden internetes oldal ezzel foglalkozik, a cég frissen tőzsdére bocsájtott részvényei zuhanni kezdenek. Cansu is sejti, hogy az anyja és Azra alkut kötöttek. Azmi próbál Sumrunak udvarolni, ám úgy tűnik, kijött a gyakorlatból.

2020.03.24., Kedd 18:45 - 76. rész

Cenk verekedése napvilágot lát, ami nagyon rosszat tesz a cég megítélésének. Az épphogy tőzsdére bocsájtott részvények értéke meredeken zuhanni kezd, és úgy tűnik a Celen Group bezárhatja kapuit. Bár Azra nagyon aggódik Cenkért, nem tud segíteni a férfinak. Feride asszony támogatja az unokáját, de rábízza, hogy megmentse a vállalatot. Azmi ebben az időszakban sem tétlenkedik. Amikor Cenk sajtótájékoztatót hív össze, felbérel egy újságírót, hogy provokálja az igazgatót. Serap gyűlölete Azra iránt egyre csak nő, amit már a saját gyerekei is nehezen viselnek.

2020.03.25., Szerda 18:45 - 77. rész

Miután a Celen cég talpra áll, Cenk közös ebédet tervez a dolgozókkal. Ferhat séf berendezi az új konyhát és éttermet. Fatma magához tér, ezt szinte egy időben tudja meg Sumru és Azra is. Innentől pedig versenyfutás az idővel, ki ér oda hamarabb. Azonban mind a kettejüket megelőzi Kadír, aki titokban beszél az asszonnyal. Azra elköltözik Minétől, amiről hamarosan Cenk is tudomást szerez. A lány alig csomagol ki a szállodában, amikor levelet kap Mert fotóival, amiben megfenyegetik. Miután őrjöngve felhívja Mesutot, hogy számon kérje, megtudja, hogy Hülya is hasonló üzenetet kapott, csak épp Zeynep fényképét rejti a boríték.

2020.03.26., Csütörtök 18:45 - 78. rész

Azra, miután kézhez kapja a fotókat, rémülten rohan Sumru házához, hogy megnézze Mertet, de senkit nem talál, és Sumru is utolérhetetlen. A lány a fotókkal Kadírhoz fordul segítségért, amit Cenk rossz néven vesz. Cansu kezdi úgy érezni, hogy a közös játékuk Kadírral túl messzire ment, és megszólal a lelkiismerete. A férfi azonban Fatma videójával megzsarolja és hallgatásra bírja. Feride asszony munkát ajánl Serapnak. Azmi és Sumru randizni kezdenek, és a férfi egyértelműen kimutatja a szándékait.

2020.03.27., Péntek 18:45 - 79. rész

Miután Cansu megkapja Fatmáról a videót, Mert észreveszi ezt a telefonon. Mivel Sumru úgy gondolja, hogy Azra nem tartotta be a megállapodásukat, ezért kegyetlen lépésre szánja el magát: bentlakásos iskolába adja Mertet. Amikor Azra ezt megtudja, az intézményhez rohan, hogy találkozzon az öccsével. Kadír nem ér rá Melisszel foglalkozni, ami elég rosszul érinti a lányt. Ceydat előléptetik az étteremben. Cenk megtudja, hogy Azra elköltözött Mine-től.