Zoo 16-19. rész tartalma

ˆhirdetés

Zoo 16-19. rész tartalma

 

 

2020.06.06., Hétfő 19:30 - 16. rész

Peter tovább nyomoz jó barátja, Kamil Kupa gyilkosa után. Wagner úr megbízza "takarító" emberét, hogy bármilyen eszközzel állítsa le Petert. Miro teljesen elvesztette önkontrollját, és minden problémáját feleségére, Ludkára zúdítja. Mindenért az asszonyt okolja, folyton veszekszik vele és mindenbe beleszól. Ludka türelme és megértése már a múlté. Magda, aki mindenre figyel a házban, észreveszi, hogy unokája a vesztébe rohan. Peter megpróbálja visszacsábítani az Állatkertbe Alenát, de nem sok sikerrel. Alenának most a legfontosabb kisfia, Simonka érdeke. Rakoncátlan gyerekek emberi táplálékkal etetik az állatokat a parkban. Zoli méltó büntetést talál ki a számukra. Zdeno továbbra is zaklatja Dominikát. Peter elmegy a vadásztársaság összejövetelére, információt akar szerezni az afrikai vadásztúrákról. Silvia munkát ajánl Alenának a virágboltjában

2020.06.07., Kedd 19:30 - 17. rész

Peter rájön, hogy Lucia számítógép guru bátyja segítségére lehet. Egy strandröplabda jeggyel lefizetve arra kéri, hogy szerezze meg a Kenyában vadászó szlovákok listáját. Miro szeretné megbékíteni feleségét, Ludkát, ezért vidámparkba viszi a lányokat, Ludkának pedig aranyláncot vesz. Dominika nagyon boldog, hogy rábízzák az Elefántház-projektet. Később hidegzuhanyként éri, hogy Stano mégis megvonja tőle a bizalmat. Kíváncsi, kinek köszönheti ezt! Az állatkertben egy jólöltözött férfi tűnik fel, aki az Afrikából hazatért gondozó után érdeklődik.

2020.06.08., Szerda 19:30 - 18. rész

Zdeno továbbra is zaklatja Dominikát, ezért a lány súlyos döntést hoz. Szem és Ico plusz pénzt szeretnének kapni az elefántokkal járó munkáért, de képtelenek képviselni a saját érdekeiket. Mikulas felelősségteljesen átgondolja a Denisával történteket, és bocsánatot kér a lánytól. Denisa azonban nem hagyja ennyiben, kapcsolatuk folytatását szeretné elérni. Arról győzködi, hogy komolyan szereti a férfit. Peter tovább nyomoz a szlovák vadászok után.

2020.06.09., Csütörtök 19:30 - 19. rész

Mikulás keményen edz, hogy fenntartsa a kondícióját. Súlyzózás közben azonban meghúzza a derekát, és a gyerekei segítségére szorul. Icónak fáj a gyomra, Zolitól kér rá gyógyszert, de összekever két tégelyt és rossz tablettákat vesz be. A hatás az egész napját tönkreteszi, Zolinak pedig nem marad estére a csodapirulákból. Az állatkertben megjelenik a kóbor tigris gazdája és visszaköveteli kedvencét. Nem veszi tudomásul, hogy előbb a rendőrségre kell mennie, csak utána kaphatja meg a nagy macskát. Miután egyedül nem boldogul, három kigyúrt fiával akarja megoldani a problémát. Mikulás egy nap múlva rendbe jön Peternek köszönhetően, így azonnal elmegy egy randira Denisával. Nem csoda, hogy rövid idő múlva a lány támogatására szorul.