Éjjel-nappal Budapest 1734-1738. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1734-1738. rész tartalma

 

 

2020.03.23., Hétfő 21:30 - 1734. rész

Rozina reggel feszült a döntésétől, hogy ma meglátogatja Bencét. Bori és Karola is vele tart rehabra, hogy lássák a találkozást. Rozinát az orvos faggatja, hogy miért nem jött eddig, és miért akarja most látni Bencét, aki éppen beállít az orvosi szobába. Rozinát sokkolja Bence látványa. Miután Karoláék leléptek könyörög a fiúnak, hogy ne adja fel, amit a fiú végül meg is ígér neki.

Szofi reggel azon töpreng, vajon Krisztiánnal csak barátok lesznek–e, mivel a férfi egész hétvégén és hétfő reggel megint nem akar vele lefeküdni. Szofi kollégái ráadásul telebeszélik Szofi fejét, és azt feltételezik, hogy Krisztián tartózkodó magatartása mögött valami rejtett pszichés vagy testi problémák állhatnak. Szofi teljesen elbizonytalanodva végül kérdőre vonja Krisztiánt. A férfi nem mondhat mást, mint pénteken; azt szeretné, ha az első együttlétük különleges lenne

Bella magán kívül van az örömtől, mikor a zenéi letöltése után járó első kifizetés megérkezik Karesz bankszámlájára. Bellának soha nem volt még egyszerre ennyi pénze, és elkapja őt a vásárlási láz. Milán felismeri, hogy Bella éppen egy adósságcsapdába sétál bele. Végül Bella is kiszámolja, hogy több volt a kiadása, mint a bevétele.

2020.03.24., Kedd 21:30 - 1735. rész

Reggel váratlanul beállít Bence Rozinával, akit kiengedtek a rehabról. Karola nagyon hálás Rozina segítségének. Ám amikor Bence nagyszülei megtudják, hogy Bence a tudtuk nélkül távozott a kórházból, szörnyen felpaprikázva eljönnek Bencéért. Ott Ernő, Bence nagyapja nekiesik Rozinának, ám Bence a sarkára áll és megvédi a volt barátnőjét, majd elküldi a nagyszüleit. Karola közben megpróbál a zenei karrierjére koncentrálni, ám Barbi megjelenése teljesen összezavarja.

Máté számára világossá válik, hogy mennyire szorul a hurok a nyaka körül és mindent egy lapra kell feltennie, hogy mégis megszerezze a hitelből még fenn álló tartozás kiegyenlítéséhez szükséges pénzt, amikor a bank a közeledő árverezés miatt bejelenti másnapra egy ingatlanbecslő érkezését. Máté a maradék pénzével elmegy egy kaszinóba, hogy szerencsét próbáljon a ruletten. Ám mielőtt még erre sor kerülhetne, egy trükkös csaló ellopja a pénztárcáját.

Dzseni reggel kiborul, amikor az édesanyjától kap egy tájékoztató füzetet a szexuális úton terjedő nemi betegségekről, mert félti Dzsenit a tapasztalt Gábortól. Kellemetlenül érezve magát Dzseni elmenekül, s találkozik a barátaival, ahol Norbiék megtalálják a könyvet és elkezdi Dzsenit piszkálni. Dzseni végül beszél Gábornak az anyja félelmeiről, de úgy érzi, hogy Gábor nem veszi őt komolyan a „biztonságos szexszel kapcsolatban. Hiszen Gábor már tényleg sok nővel volt együtt!

2020.03.25., Szerda 21:30 - 1736. rész

Az anyagi csőd előtt álló Mátét egy emlékeztető a mobilján arra figyelmezteti, hogy a bank mára küld értékbecslőket a lakás átvizsgálására. Máté pánikba esve megpróbálja kitessékelni Teklát a lakásból. Miközben a becsüsök nem sokkal később felmérik a lakását, Máté rájön, hogy Tekla és ő hamarosan tényleg hajléktalanok lesznek. Kétségbeesetten próbálja rábeszélni Teklát, hogy menjenek vissza Londonba. Ezzel azonban Máté csak annyit ér el, hogy Tekla komolyan elkezd aggódni az egészségi állapota miatt.

Gábor nem nagyon találja magát a kapcsolatában Dzsenivel. Eleinte örül neki, hogy Dzseni a T.É.R.-ben is kisegít, hogy a közelében legyen. Amikor azonban még a fitneszszalonba is vele tart, Gábornál elszakad a cérna és elég durván ráförmed Dzsenire, amiért a lány már levegőt venni se hagyja. Dzseni megbántódik, Gábornak pedig lelkifurdalása lesz. Evelin azt mondja neki, hogy egyszerűen beszélnie kellene Dzsenivel.

Tamara hosszú várakozás után végre elhatározza magát, és felhívja Miklóst, a rózsás tetoválású pincért, hogy randira hívja. Döbbenetére azonban nem sokkal később egy másik csajjal látja csókolózni a férfit. Ahelyett azonban, hogy megbántódva összeomlana, kieszel egy bosszútervet. Látszólag továbbra is benne van a randiban, majd egy csábító trükk által sikerül megleckéztetnie Miklóst.

2020.03.26., Csütörtök 21:30 - 1737. rész

Evelin ledöbbenve állapítja meg, hogy Niki véletlenül használhatatlanra mosta a fehérneműit. Mind összement, elszíneződött. Evelin a kezdeti kiakadás után jót derül, mikor mélyen elásva a fiókjában talál egy nagymami bugyit. Evelin el akar indulni, hogy új fehérneműket vegyen magának, de ekkor meglepetés szerűen betoppan Félix, és megmagyarázza miért nem jelentkezett az utolsó találkozásuk óta. Evelin enged a csábításnak, és spontán randizik Félixszel, ami a lány nagy meglepetésére csókkal végződik. Evelint elragadja a hév, és szexelne Félixszel, mikor eszébe jut, hogy tökéletes vágygyilkos bugyit visel.

Joe reggel telefonon beszél a banki tanácsadójával, és habár szeretne segíteni, de csak minimális összeget tudna kimozgatni a DJ Sportfinszből, hiszen Dávid miatt komoly tartozása van a bank felé. Joe fájó szívvel elmondja Máténak, a helyzetet, és megígéri, hogy mellette áll mindenben. Mikor Máté már majdnem kitálal Teklának, Tekla elmeséli, mennyire aggódott Máté egészsége miatt, amitől megint felment a vérnyomása.

Dzsenit bántja, hogy ő jobban akar Gáborral lenni, mint a fiú vele, ezért elhatározza, hogy visszavesz. De Gábor megkapja a visszaigazolást Dzseni jelentkezéséről egy páros crossfit versenyre, amire a lány még korábban jelentkezett. Gábor azt hiszi, hogy Dzseni annak ellenére jelentkezett, hogy ő világosan megmondta neki, hogy ne tegye. Dzseninek sikerül megértetnie Gáborral, hogy ez nem így történt.

2020.03.27., Péntek 21:30 - 1738. rész

Evelin úgy érzi, hogy képes lenne beleszeretni Félixbe, és biztos benne, hogy a mai napon jobb lesz vele a szex. Ám hamarosan ki kell ábrándulnia, mivel Evelin semmit sem érez szex közben, rájön, hogy Félix szerszáma túl kicsi számára. Mivel nem akarja megbántani Félixet, inkább megjátssza előtte az orgazmust. De amikor ráébred, hogy ez hosszú távon nem megoldás, és végre rászánja magát, hogy beszéljen a dologról Félixszel.

Szofinak elakad a lélegzete, amikor reggel Krisztián megajándékozza egy pár fülbevalóval. Miután azonban Tivadar felhívja arra a figyelmét, milyen drága ajándékot kapott, Szofi komolyan elgondolkozik azon, hogy kapcsolatuk alakulása terén Krisztián talán egy lépéssel előtte jár. Tisztázni akarja a helyzetet, ezért elmondja Krisztiánnak, hogy ő még nem áll készen egy komolyabb kapcsolatra. Krisztián látszólag lazán fogadja a hírt, de hamar kiderül, hogy eléggé csalódott.

Bella fájón ráébred, mennyire hiányzik életéből a szex. Orsi arra biztatja, hogy váltson át flört-üzemmódra. Bella munkahelyén adódik is egy jó lehetőség, ám Milán akaratlanul elég durván keresztülhúzza a lány számításait, így lőttek a gyors, bonyodalommentes szexnek. Mivel Bella végül minden dühét Milánon vezeti le, az kiakad, és a lány fejét leordítva közli, hogy vele nem lehet így bánni. Bellát annyira felizgatja a heves letolás, hogy hirtelen elhatározással lefekszik Milánnal.