Éjjel-nappal Budapest 1739-1743. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1739-1743. rész tartalma

 

 

2020.03.30., Hétfő 21:30 - 1739. rész

Norbi újra együtt bulizott a barátaival, és napközben is folytatja a törzshelyükön. Nagyon élvezi, hogy megint felszabadultnak érezheti magát távol a családi zűröktől. Nem veszi észre, hogy egy kisfiú követi, aki figyeli őt és a barátait. Norbi a nap folyamán újra és újra belebotlik a fiúba, míg végül zavartan azon gondolkozik, mit akarhat tőle a srác.

Szofi attól tart, hogy múlt héten elüldözte Krisztiánt, miután visszaadta neki az ajándékba kapott fülbevalót, és ez után a férfi egész hétvégén nem is jelentkezett. Amikor váratlanul összefutnak a fodrászatban, ahová Tivadar hívta Krisztiánt megszerelni egy polcot, Szofi úgy érzi, hogy feszült köztük a légkör. Végül összeszedi magát és megkérdezi Krisztiánt, most akkor vége köztük mindennek? Krisztián azonban kijelenti, hogy ő csak próbálja tiszteletben tartani Szofi kérését és lazábbra vette a kapcsolatot. Nem akarja korlátozni Szofit, és ezzel gyorsan le is lép. Szofit bántja, hogy Krisztián hirtelen ilyen távolságtartó lett. Rájön, hogy abbéli félelmében, hogy újra sérülhet, mindent tönkretett.

Milán be van indulva és reméli, hogy a pénteki összekavarodásuk után ma is közelebb kerülhet Bellához és nagyon nyomul rá. Bella azonban idegesen elküldi. Később frusztráltan összevesznek, ami Milán meglepetésére majdnem szexbe csap át. Rájön, hogy csak fel kell dühítenie Bellát ahhoz, hogy szexelhessen vele. Ezért addig provokálja a lányt munka közben, míg az végül egy heves vitát követően valóban lefekszik vele.

2020.03.31., Kedd 21:30 - 1740. rész

Norbi nem hisz a szemének, amikor buli után reggel hazaér és a tegnapi fura leskelődő tinédzser ott ül az albérletben a konyhában. Amikor Dominik Norbi barátai előtt is megerősíti, hogy ő Norbi mostohatestvére, és meg akar vele ismerkedni, Norbi teljesen elzárkózik. Mérgesen kidobja Dominikot, és Katára és Ákosra sem hallgat, amikor felróják neki, hogy nagyon bunkón viselkedik. Norbi mérgesen elhúz egy buliba, ahol balhézni kezd, és amikor Ákos és Kata meg akarják védeni, frusztráltan elhajtja a barátait.

Tamara színes partidekorációval és muffinokkal készül Joe születésnapjára, mert azt hiszi, hogy ezzel majd örömet okoz neki. Ám amikor meghallja, hogy Joe telefonon kifigurázza őt Barnának, megsértődik, és kiosztja Joe-t. Joe szintén felhúzza magát, és idegesen a motoros haverjaihoz menekül. Evelin igyekszik békíteni. Rábeszéli Tamarát és a többieket, hogy tanuljanak be egy szexi táncot Joe-nak.

Karesz továbbra is nagyon motivált, hogy elérje az edzéstervben kitűzött céljait, hogy élő reklámtáblaként majd sikerül még több vendéget bevonzaniuk a terembe. Ám amikor Oszival ellenőrizni szeretnék a mérlegen, hogy milyen eredményeket ért el, gyorsan ki kell józanodnia. Hiába étkezett egészségesen és edzett az elmúlt másfél hétben, alig pár dekát sikerült leadnia. Karesz Oszi figyelmeztetése ellenére szigorítani akar a diétáján, és nem hajlandó többet enni. Ám az éhségtől ideges lesz és Orsival is összeveszik.

2020.04.01., Szerda 21:30 - 1741. rész

Miközben Tekla boldog, hogy Mátéval van, a fiú majd’ elsüllyed szégyenében, amikor Attila, Tekla apja tudomást szerez a csődről. Tekla egyre jobban aggódik Máté miatt, és azt reméli, hogy talán az apja képes rá hatni. Eközben Mátét meglátogatja Andor és az ő apja, Farkas, mivel már esedékes a hitel első részlete. Amikor Máté már azt hiszi, hogy a helyzet nem is lehetne rosszabb, hirtelen beállít Attila, és Farkastól megtudja az igazat. Máté megsemmisül.

Norbi elszörnyedve jön rá, hogy az előző napi látogatása során Dominikék házánál elveszíthette a pénztárcáját. Ha tetszik, ha nem, vissza kell mennie, de mikor egy autó közelít a házhoz, gyorsan elbújik. Végignézi, ahogy a családtagjai egyenként kiszállnak. Legnagyobb megdöbbenésére nem csak az idegesítő mostohatestvérét pillantja meg, hanem egy idegen férfit is, karján egy kétéves gyerekkel. Rádöbben, hogy az anyjának lett egy új családja.

Evelin összejön Félixszel, de változatlanul nem igazán működik köztük a kémia: el kell játszani a fiú előtt, hogy orgazmusa van. Ám miután a fiú bevallotta neki, hogy ő az első nő, akit ki tudott elégíteni szexuálisan, nem meri megmondani, hogy ez nem így van. Ezek után megpróbálja azt javasolni Félix számára, hogy használjanak szexuális segédeszközöket, azonban Félix hallani sem akar erről. Evelin rájön, hogy muszáj lesz őszintén beszélnie Félixszel, ha azt szeretné, hogy működjön a kapcsolatuk. De amikor végül nagy nehezen elárulja a fiúnak, hogy mi az igazi problémája, minden visszafelé sül el.

2020.04.02., Csütörtök 21:30 - 1742. rész

Mikor Máté megkapja ajánlott levélben a kényszerárverezés pontos időpontját, kétségbeesésében nem lát más kiutat, mint hogy Attilához forduljon segítségért. Mivel alig tudja rávenni dühös apósát, hogy Tekla előtt továbbra is titokban tartsák az igazságot, Máté még az eddigieknél is rosszabbul érzi magát a bőrében. Ráadásul Attila nem akar és nem is tud ígérni semmi biztosat, így Máté végül kilátástalanságában a T.É.R-be menekül, ahol alkoholba próbálja fojtani bánatát.

Ákos alig hisz a szerencséjének, amikor reggel megkapja egy labdarúgócsapat meghívását az edzőtáborba. Kata is lelkes és örül a barátja sikerének, bár a közelegő utazás híre kicsit megrémiszti. Ákos örömét megkeseríti a gondolat, hogy hosszabb ideig távol lesz Katától és a barátaitól. Attól meg különösen tart, hogy a távkapcsolat majd válságba sodorhatja a kapcsolatukat Katával.

Tamara ma el akar repülni az anyjával Mallorcára, amikor is egy kis malőr történik vele: a haján lévő formázó habba beleragad a szárítóbúra és nem bírja levenni a búrát. Minden házi praktika kudarcot vall és Tamara már attól tart, hogy le fogja késni a járatát – vagy, ami még rosszabb: le kell vágni a haját. Pánikba esve a tűzoltók segítségét kérik, akik először azt hiszik, hogy Tamara csak szórakozik velük.

2020.04.03., Péntek 21:30 - 1743. rész

Máté Joe-nál aludt, mivel szégyenében nem mert Tekla szeme elé kerülni azok után, hogy most már teljesen biztosan tudja, hogy néhány napon belül el fogják árverezni a lakásukat. Utolsó reménye Tekla apja, Attila, aki talán licitálhatna a lakásra. Attila azonban kénytelen csalódást okozni Máténak – pillanatnyilag egyszerűen nincs ennyi pénze. Máté kétségbeesik, de amikor ott áll, hogy végre elmondja az igazat Teklának.

Norbi reggel döbbenten fedezi fel, hogy a laptopja tönkrement és éppen akkor, amikor DJ-ként egy fontos fellépése lesz, amihez szüksége van a számítógépre. Ugyan Dominik rögtön felajánlja neki a segítségét, ám Norbi nem akarja, hogy bármi köze is legyen hozzá. Kata lép végül Norbi helyett és engedély nélkül hagyja, hogy Dominik megnézze Norbi számítógépét.

Laliban reggel felmerül a családalapítás gondolata, ami a nap folyamán egyre erősödik, ahogy látja, Virág milyen tökéletes anyja lehetne a közös gyermekeiknek. Amikor viszont Lali közli Virággal, hogy gyereket szeretne tőle, Virág nem veszi komolyan Lali szándékát. Pedig Lali komolyan gondolja a családalapítást, de a lakótársai is kiröhögik, pedig Lali meggyőződése, hogy ő lenne a világ legtökéletesebb apukája. Közben Virág pont emiatt egy hiperaktív kisgyereket hoz az albérletbe, hogy Lali vigyázzon rá, amíg Virág távol van. Lali lelkesen beleáll a gyermekmegőrző szerepébe, de a hiperaktív kisfiú teljesen kikészíti, ráadásul a gyerek el is tűnik a szeme elől.