Éjjel-nappal Budapest 1744-1747. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1744-1747. rész tartalma

 

 

2020.04.06., Hétfő 21:30 - 1744. rész

Ma lesz az árverés és Máté zaklatottan reménykedik benne, hogy minden rendben lesz, mert Joe meg tudja szerezni a lakását. Az árverésen viszont minden máshogy alakul, mint ahogy remélték. Andor gazdag apjáé, Farkasé lesz a lakás és hamar kiderül, hogy Farkas nem tervezi sokáig hagyni, hogy Mátéék a lakásban maradhassanak. Máté feldúltan rájön, hogy el kell mondania Teklának az igazat, mielőtt valaki mástól tudja meg a hírt.

Szofi totál szerelmes Krisztiánba és a kedvéért szívesen vigyáz a kutyájára, amíg a férfi befejez egy munkát, és kiszállítja. Szofi megpróbálja ignorálni Tivadar csipkelődését, hogy ők ketten már olyanok, mint egy család, mert nem akar túl korán túl sokat belelátni a kapcsolatába. Kutyasétáltatás közben Tivadar tovább évődik Szofival, és nem figyelnek a kutyákra, miközben baleset éri Pankát. Szofi pánikba esik, hogy nem vigyázott eléggé a terhes kutyára. Az állatorvosnál viszont kiderül, hogy a kutyának nem esett komoly baja, viszont csak álterhessége volt.

Kata reggel még mindig rosszkedvű, hogy miként fog működni a távkapcsolata Ákossal, akinek azonban rengeteg intézkedni valója van, és nem tud igazán a barátnőjére figyelni. Patrik próbálja megnyugtatni Katát, hogy magára kell koncentrálnia, majd hogy feldobja a lányt, egy spontán fotózást szervez neki, hogy ezzel terelje a figyelmét. A fotózás végén egy varázsos pillanatban majdnem megcsókolják egymást, de Kata kiretten a helyzetből.

2020.04.07., Kedd 21:30 - 1745. rész

Mátéban feléled egy halvány reménysugár, amikor Tekla késznek mutatkozik beszélni, és békülni vele. Ám a békülés nem megy úgy, ahogy azt Máté elképzelte, mert Tekla még mindig nagyon meg van bántva, és miután Máté elmondta, amit akart, el is küldi őt. Mélyen megbántva Máté céltalanul kóborol a városban. Nem bírja elviselni, hogy így megbántotta Teklát, és nem sok választja el attól, hogy a folyóba vesse magát.

Szofi boldog, hogy mennyire otthon érzi magát Krisztiánnál. Ám amikor talál egy virágos ágyneműt, és Krisztián elmondja, hogy azt még az exétől kapta, Szofi igyekszik titkolni a zavarát. Ám később Tivadar munka közben tovább hergeli őt, azzal, hogy szexelni az ex ágyneműjén, elég cinkes dolog. Így amikor Szofi ismét hazaér, elragadtatva magát tönkreteszi a gyűlölt ágyneműt.

A Patrikkal átbulizott éjszaka után Kata nehezen bírja elviselni, hogy egyedül kell az ágyában feküdnie. Ákos reggel elutazott egy kötelező orvosi vizsgálatra a csapathoz, amelyik kiszemelte, és nem tud elaludni. Hirtelen elhatározásból ráveszi Patrikot, hogy töltsék együtt a napot, ami igazán jól sikerül.

2020.04.08., Szerda 21:30 - 1746. rész

Tekla elvetél. Tekla és Máté teljesen összeomlanak, kétségbe vannak esve. Bár az orvos kijelentette, hogy senki sem felelős a baba elvesztéséért, Tekla mégis Mátét okolja: a hazugságai miatt történt minden, a lakást elveszítették, és mindvégig hazudott neki anyagi helyzetükről. Tekla az apjához költözik.

Dzseni boldog Gáborral, de mikor felbukkan Gábor egyik régi egyéjszakás kalandja, aki meghívja őket a szülinapi bulijára, a lány kiakad. Dzseni nem akarja, hogy féltékenynek látszódjon, így nem mer az esti program ellen szólni. Gábor a tervezettnél tovább marad a partin, Dzseni pedig magányosan várja őt otthon.

Milán és Bella titkos szexuális találkái tovább folytatódnak. Azonban mikor Bella arra céloz, hogy Milán unalmas az ágyban, a fiú a szívére veszi a megjegyzést, és mindenáron be akarja bizonyítani, hogy nem ez a helyzet. Megbeszélnek későbbre is egy szex randit, amin Milán – egy furcsa utasától kapott tanácsok hatására – szeretné meglepni Bellát. Meztelenül összebilincseli magát a kabinjában, és úgy vár izgatottan a lányra, aki azonban megfeledkezik randijukról. Milánra így Karesz talál rá.

2020.04.09., Csütörtök 21:30 - 1747. rész

Dzseni reggel már nagyon aggódik, mivel Gábor egész éjjel nem jött haza. Gábor még mindig enyhén spiccesen elnézést kér a kimaradásért. Dzseni féltékeny, mert attól tart, hogy Gábor összejött Kingával. Gábor viszont semmit sem mesél neki, de folyamatosan kapja az üzeneteket Kingától. Dzseni végül nem bírja tovább, és titokban megnézi Gábor telefonját, ahol felfedez egy fotót, melyen Gábor és Kinga éppen egymással csókolózik. A lány lába alól kicsúszik a talaj, és megbántottan kérdőre vonja Gábort, aki azonban azt állítja, hogy nem kell jelentőséget tulajdonítani a csóknak, a bulizásba ez simán belefér. Azon viszont Gábor nagyon kiakad, hogy Dzseni belenézett a telefonjába.

Ákos teljes lendülettel készül Ausztriába és nem nagyon törődik Katával, mivel a haverjai meglepetést szerveznek neki. A magányos Kata nem bír parancsolni vágyainak. Az idillt azonban Norbi zavarja meg, aki dühében bever egyet Patriknak. Norbi követeli, hogy Kata legyen őszinte és mondjon el mindent Ákosnak, amit az ijedt lány meg is ígér. Kata viszont ígérete ellenére nem tálal ki Ákosnak az esti vacsorán, így Norbi kézbe véve az irányítást elmondja Ákosnak az igazat. A megbántott Ákos elrohan.

Karesz úgy érzi, DJ-s kollégái kiközösítik őt hozzánemértése miatt, amikor a következő hétre szóló órabeosztást készítik, ezért mindenáron be akarja nekik bizonyítani, hogy edzői képesítés nélkül is van fogalma a fitneszedzésről. Bevállalja, hogy megtart egy órát, ahol azonban beég. Mérgében elhatározza, hogy elvégez egy online tanfolyamot, ahol megszerezheti az áhított papírt. De sem Joe, sem Orsi nem veszi őt komolyan, amikor pénzt kér tőlük kölcsön a tanfolyamra.