Maria 61-65. rész tartalma

ˆhirdetés

Maria 61-65. rész tartalma

 

 

2020.03.30., Hétfő 22:05 - 61. rész

Nando apjára támad azzal, hogy ő már férfi, és azt tesz, amit akar. Don Fernando elmegy Soraya házába, és börtönnel fenyegeti meg az asszonyt, ha nem hagyja békén Nandót. Victoria megérzi Nando ingén Soraya parfümének illatát. Nando este elszökik hazulról, és Sorayához megy, de az még nincs otthon. Másnap reggel Nando nem árulja el apjának, hogy hol volt az este. Abelardo ügyvéd, aki éppen hivatalos ügyben járt Sorayánál, távozáskor meglátja Nandót a kapuban, és ezt megemlíti Don Fernandónak és a fiának. Mikor hazaér, Nando bevallja anyjának, hogy szerelmes Sorayába.

2020.03.31., Kedd 22:05 - 62. rész

Victoriát aggasztja, hogy Tita továbbra is szóba áll Aldóval. Luis Fernado elmondja a fiának, hogy Soraya a felesége volt. Ricardo közli Sorayával, hogy fizetnie kell, ha nem akarja, hogy kitudódjék az igazság a férje haláláról. Victoria elkíséri Titát az esti partira, de Aldo így is módot talál rá, hogy elcsípje a lányt, és kihívja a kertbe beszélgetni. Megjelenik Glenda, Aldo volt barátnője, és újabb jelenetet rendez. Victoria szemtől szemben is megtiltja Aldónak, hogy Titával barátkozzék. Soraya bevallja Nandónak, hogy valóban az apja felesége volt, és azt hazudja, hogy Luis Fernando vissza akart menni hozzá, mert elege lett Mariából.

2020.04.01., Szerda 22:05 - 63. rész

Nando hajnali négykor részegen érkezik haza Sorayától. Luis Fernando kérdőre vonja, és Nando azzal vádolja, hogy az apja a riválisának tartja őt, mert magának akarja megszerezni Sorayát. A fiú rosszul lesz, és elájul. Suarez doktor arra gyanakszik, hogy mérget tettek az italába. Luis Fernando Soraya lakására rohan, hogy megölje, amiért tönkreteszi a fia életét. Aldo a szülők tiltakozása ellenére is találkozni akar Titával.

2020.04.02., Csütörtök 22:05 - 64. rész

Nandito őrülten szerelmes Sorayaba, és alig várja, hogy újra találkozhassanak. Még mindig azt hiszi, hogy az apja féltékeny rá. Amint jobban érzi magát, kiszökik a házból, és a szerelméhez rohan. Sorayát azonban Aldo karjaiban találja, félreérthetetlen helyzetben. Ekkor döbben rá arra, hogy a szüleinek volt igaza. Ebben Alicia is megerősíti, aki elmondja, hogy Soraya gonosz asszony.

2020.04.03., Péntek 22:05 - 65. rész

Aldo elmondja Nanditónak, hogy Soraya csak azért kezdett ki vele, hogy így álljon bosszút a szülein, de leginkább Marián. Alicia és Esperanza, kijátszva Soraya éberségét, meglátogatják Nanditót. Alicia megesküszik, hogy mindaz, amit mondott a mostohaanyjáról, igaz. Nandito nem akar többé találkozni Sorayával, de a nő folyton zaklatja telefonon. Soraya egyik este részegen beállít a De La Vega-házba.