Rózsák harca 46-50. rész tartalma

ˆhirdetés

Rózsák harca 46-50. rész tartalma

 

 

2020.03.30., Hétfő 21:00 - 46. rész

Aurora otthagyja a Monforte birtokot, Edoardoval békében válnak el. Bruno elutazik a városból. Antonio nem nyomozhat tovább a gyilkosságok ügyében. Veronica anyja nem bújkál többet a padláson, felfedi magát mindenki előtt. Tessa és Filippo új nyomokra bukkan Andrea halálával kapcsolatba, a nyomok pedig Ruggerohoz vezetnek. Laura felkeresi az anyját.

2020.03.31., Kedd 21:00 - 47. rész

Aurora és Tessa tovább nyomoznak és lassan kiderítik Aurora származásának körülményeit.. Aurora beavatja Alessandrot is, aki úgy tűnik, hogy segíteni is tud neki. Elvira és Filippo egyre jobban összemelegednek. Livia találkozik Veronica anyjával, akivel kiderül, hogy régi ismerősök.

2020.04.01., Szerda 21:00 - 48. rész

Aurora tovább nyomoz a múltjával kapcsolatban. Ezzel csak árt magának, hiszen a titkos társaság egyik vezetője ezek után kiadja parancsba, hogy öljék meg Aurorát, mielőtt rájönne a titokra. Alessandro is rájön egy múltbéli titokra a Monforte szőlővel kapcsolatban. Veronica pedig megtudja, hogy az anyja mindvégig becsapta őt és a testvérét. Ruggero tudja, hogy Veronica anyjának köze van Viola halálához, ezért meg akarja ölni őt és a gyerekeit, ám kiderül, hogy Viola életben van...

2020.04.02., Csütörtök 21:00 - 49. rész

Edoardo nem tudja megölni Aurorát, végül úgy dönt, hogy segít neki abban, hogy el tudjon rejtőzni valahol. Alfredo nem bírja elviselni, hogy fia és szerelme elárulták, ezért öngyilkos lesz. Viola tényleg életben van, azonban Bettina sakkban tartja Ruggerot. Evat Filipponál rejtik el, Alessandro pedig segít Aurorának.

2020.04.03., Péntek 21:00 - 50. rész

Alessandro kérdőre vonja Veronicát, a nő pedig mindent bevall neki. Laura és Matteo szakítottak, úgyhogy Laura visszament az anyjához dolgozni. Aurorát és Evat is üldözik és úgy vélik, hogy Edoardo nem ölte meg Aurorát. Menekülés közben egy golyó el is találja. Veronica és Lorenzo az anyjuk ellen fordulnak. Ruggero viszont elindul a titkos helyre Bettinával, ahol épp Aurora és Alessandro kutakodik. Aurora rátalál Rosa Gorira...