Elif - A szeretet útján 3. évad, 122-124. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 122-124. rész tartalma

 

 

2020.04.22., Szerda 16:00 - 3. évad, 122. rész

Selim megvádolja Arzut, hogy miatta vesztették el a házat, de Arzu tagad. Három napot ad, hogy kiköltözzenek, és elmegy. Selim megtudja, hogy még egy hónapig maradhatnak, és ő addig maradni is akar, de végül a többiek meggyőzik, hogy menjenek el. Selim elkezd házat keresni, amit kibérelhetnek. Arzu elmegy Yusufhoz is, hogy az orra alá dörgölje, mennyire meglepődtek az Emirogluk. Yusuf már bánja, hogy nem mondta el nekik, hogy Arzu vette meg a házat, és úgy dönt, másnap mindent elmond Meleknek. Ayla megpróbálja rábeszélni Muratot, hogy ne üzleteljen Ümittel.

2020.04.23., Csütörtök 16:00 - 3. évad, 123. rész

Yusuf végül nem tudja elmondani Meleknek, hogy ő tudta, hogy Arzu vette meg a házat, mert bűntudata van. Valahogy jóvá akarja tenni. Elif elmondja Taylannak, hogy el kell költözniük. Arzu úgy dönt, hogy beköltözik a birtokra, de nem viszi magával Asumant és Goncát, nehogy meglássák Goncát az Emirogluk. Ümit üzletet ajánl Muratnak. Ha kémkedik Erkut után, kifizeti a tartozását. Murat nem tud dönteni. Arzu annyira idegesíti az Emiroglukat, hogy úgy döntenek, amint lehet, elköltöznek.

2020.04.24., Péntek 16:00 - 3. évad, 124. rész

Az Emiroglu házban mindenkit kiborít, hogy Arzu ismét ott van közöttük. Yusuf felajánlja Meleknek, hogy kisegíti őket anyagilag. Erkut utasítja Veyselt, hogy mostantól Erkut úrnak szólítsa négyszemközt és mások előtt is. Selim kibérel egy kis házat. Arzu Ümit segítségét kéri, hogy megszerezhesse az Emiroglu vállalatot, amiben Ümit kész segíteni, egy feltétellel. Muratot ismét elkapja Latif embere a tartozás miatt. Ezután felhívja Ümitet, hogy kész szövetkezni vele. Selim és a család elmegy, hogy megnézzék leendő, új otthonukat.