Maria 70-73. rész tartalma

ˆhirdetés

Maria 70-73. rész tartalma

 

 

2020.04.14., Kedd 22:05 - 70. rész

A rendőrök megtalálják Aliciát és Esperanzát, és mindkettejüket kórházba vitetik. Sorayát őrizetbe veszik, de Abelardo elintézi, hogy óvadék ellenében szabadlábra helyezzék. Luis Fernando le akarja beszélni Abelardót arról, hogy védje Sorayát, de ő hisz a nő ártatlanságában. Alicia jól van, de Esperanza változatlanul nincs magánál. Soraya repülőgépre ül, és elhagyja az országot.

2020.04.15., Szerda 22:05 - 71. rész

Aldo elárulja a De la Vega családnak, hogy Soraya szökésben van. A rendőrség utasítására a gép visszafordul, és Sorayát letartóztatják. Ezúttal már az ügyvédje sem tehet semmit: a tárgyalásig börtönbe zárják. Aldo igyekszik lebeszélni apját arról, hogy védje Sorayát, de Abelardo hajthatatlan. Esperanza magához tér, de nem emlékszik semmire. Nando szeretné rávenni Aldót a tanúskodásra, de a fiú nem mer nyíltan szembeszállni az apjával. A börtönben Soraya verekedésbe keveredik egy rabtársával. Esperanza és Alicia a De la Vega család házába költöznek.

2020.04.16., Csütörtök 22:05 - 72. rész

Maria és Luis Fernando figyelmeztetik Nandót, hogy Aliciát nagyon megviselné, ha Nando meggondolná magát, de a fiú biztosítja szüleit szándékai komolyságáról. Luis Fernando tanúként beidézi Aldót. Mikor Abelardo kérdőre vonja a fiát, Aldo közli, hogy nem fog elmenni, de a törvény értelmében köteles megjelenni. Elérkezik a tárgyalás napja. A bíró engedélyt ad, hogy Esperanza részt vegyen a tárgyaláson. Soraya zokogva beszél arról az esküdteknek, mennyire szereti Aliciát.

2020.04.17., Péntek 22:05 - 73. rész

Soraya a tárgyaláson azt vallja, hogy mindennél jobban szereti Aliciát, és sosem bántaná. Veracruz rábeszéli az egész szomszédságot, hogy menjenek el a tárgyalásra, hátha segíteni tudnak Nanditónak. Victoria nem tudja elviselni Soraya hazugságait, és kivonul a tárgyalóteremből. Soraya azt vallja, hogy Nandito folyton zaklatta őt.