Rózsák harca 55-58. rész tartalma

ˆhirdetés

Rózsák harca 55-58. rész tartalma

 

 

2020.04.14., Kedd 21:00 - 55. rész

Továbbra is Edoardót gyanúsítják a gyilkossággal, amíg ki nem derül, hogy nem Aurora holtteste az, amit megtaláltak. Aurorát fogva tartják, de pontosan nem tudni, hogy ki és miért. A villalbai lakosok együtt kezdik el keresni. Edoardo továbbra sem emlékszik az elmúlt évekre, de néhány emlékkép bevillan az orvosi vizsgálat hatására és megjelenik egy nő is, aki állítólag a barátnője.

2020.04.15., Szerda 21:00 - 56. rész

Livia megszökik a börtönből és találkozik Albertoval, akinek köze van Aurora eltűnéséhez. Veronicánál rejtőzik el, aki viszont gyanús a zárdában élőknek. Alberto meghal és már Edoardo pszichiátere mozgatja a szálakat. Tessa és Ruggero egymásra találnak. Aurora egy gátnál van, amit épp elárasztanak vízzel és Alessandro pont ekkor talál rá szerelmére...

2020.04.16., Csütörtök 21:00 - 57. rész

Aurora megmenekül Ruggero és Alessandro segítségével. Ez a trauma ráébreszti a szerelmeseket, hogy nem akarnak egymás nélkül élni. Edoardo még mindig nem emlékszik pontosan mindenre, de néhány dolgot megtud a múltjáról. Veronica lebukik az apácafőnök előtt, hogy Liviát bújtatja, ezért lelöki a lépcsőn. Tessa segít, hogy Ruggero és Aurora közelebb kerüljenek egymáshoz.

2020.04.17., Péntek 21:00 - 58. rész

A rendőrök találnak egy kisfiút, aki szintén fogva volt tartva ott, ahol Aurora, mert ő is Gori. Aurora tovább nyomoz a múltjával kapcsolatban. Laura Ruggero birtokára költözik. Tessa csalódik Ruggeroban, szerinte nem akar megváltozni. Violát kiengedik a börtönből, Aurora pedig az apjától kér segítséget, hogy örökbe fogadhassa Davidét. A pszichiáter Marzián keresztül próbál közelebb jutni Aurorához. Auroráék Pietrarossába költöznek.