Made in Karantén: A legmenőbb videók egymilliót érhetnek

ˆhirdetés

Az RTL Klub új műsorába már lehet jelentkezni, egy videó egy milliót is érhet

 

Már lehet jelentkezni az RTL Klub vadonatúj műsorába, amelyet Made in Karantén címmel láthatnak majd a nézők.

 

Az alkotók olyan hétköznapi emberek saját maguk által készített videóit várják, akik tehetségük által mutatják be, hogyan teszik változatossá, izgalmassá, szórakoztatóvá, eredményessé a karantén idején otthon töltött napokat. A legmenőbb karanténvideók egymillió forintot érnek.

Fontos, hogy az adott helyzetben, aki teheti, maradjon az otthonában, de ez nem jelenti azt, hogy féken kellene tartani a kreativitást, az ötletességet, a tehetséget. Itt a lehetőség, hogy bárki megmutathassa, hogy mit tud, és a négy fal sem szabhat határt az elképesztő ötleteknek.

A Made in Karantén című műsor nem egy szokványos tehetségkutató, a készítők elsősorban – de nem kizárólag – olyan videókat várnak, amelyek megmutatják, hogy készítője hogyan éli meg az önkéntes karantént otthonában, hogyan űzi hobbijait, és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje.

"Adj lehetőséget a tehetségednek, legyen akár szó koncertről az erkélyen, közösen betanult táncról a házi kedvencekkel, vagy zsonglőröket megszégyenítő palacsintasütésről."

A beküldött videókból egy négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző – választja ki az adás legjobbját, amelynek készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

 

A műsorba már lehet jelentkezni, az alkotók a legmenőbb karanténvideókat Viberen vagy WhatsAppon, a 06 30 195 95 95-ös számra, valamint az rtl.hu/madeinkaranten linken várják.