Barátok közt 9897-9904. rész tartalma

ˆhirdetés

Barátok közt 9897-9904. rész tartalma

 

 

2020.06.02., Kedd 20:20 - 9897-9898

Panni szeretné rózsaszínre festeni a szobáját, Olivér azonban nem ér rá Panni fellelkesül, amikor megtudja, hogy Vilmosnál van egy kis festék, így egyedül állna neki a szobafestésnek, de Gigi rajtakapja. Adél észre sem veszi, hogy az igazgató-aspiráns Farkas teljesen Levente ellen kezdi hangolni az iskolai munkakörülményekkel kapcsolatos ígéreteivel. Gergő azt tanácsolja, nézzen a felszín mögé, így Adél megkéri Leventét, mutassa meg neki, mennyi pénzből gazdálkodik az iskola. Krisztián jó tanácsot kap Zsolttól, miszerint ha árverésre kerül a lakásuk, licitálhatnának rá egy stróman révén ők is. Mindehhez tőkére van szükség, amit Zsolt autólopások árán tudna Krisztiánnak biztosítani.

2020.06.03., Szerda 20:20 - 9899-9900

Gigi nem érti, hogy Olivér miért ennyire dühös Pannira. Azért, mert a kislány mindkettőjüket átverte. Hiszen tudta: Olivér nem gondolta komolyan, hogy fesse ki a szobáját egyedül. Gergő azt tanácsolja Adélnak, hogy Leventének piszkos eszközökhöz kéne folyamodnia, hogy legyőzze Farkast, hiszen Farkas is ezt csinálja. Levente azonban kategorikusan kijelenti, hogy erre nem hajlandó. Krisztián idegesen vár Zsolttal együtt az autóra, amit el akarnak lopni, hogy Krisztián ki tudja fizetni a lakását: tele van kétséggel, de tudja, hogy csak így segíthet a családján.

2020.06.04., Csütörtök 20:20 - 9901-9902

Bözsi hiába adta el a házát, sajnos a pénz még így sem elegendő az adósság rendezésére. Alizban felmerül, hogy el kéne adni a Rózsát, ezért felkeresi Nórát, hogy vásárolja ki őket a tulajdonrészükből. László felhúzza magát, hogy Simon el fogja adni a telket és nem úgy tűnik, mintha ki akarná fizetni. László bosszút forral, és szabotálja a telekvásárlást. Méheket vesz és beoson a kórházba Simonhoz... Gigi és Adél szerelmes hangulatban zsizsegnek és megpróbálják Szonját is behúzni, ám nem hat rá a rózsaszín légkör. Szonja továbbra is a munkára koncentrál, de egyre jobban érzi magát Vincével. Vince szemtanúja lesz, ahogy egy idegen férfi érkezik Szonjához, ami teljesen összetöri a szívét.

2020.06.05., Péntek 20:20 - 9903-9904

Aliz nagyon kiakad, amikor megtudja, hogy Krisztián megoldása arra, hogy kievickéljenek a pénzügyi gödörből, hogy elmegy Afganisztánba szolgálni. A veszekedés odáig fajul, hogy Aliz kihajítja Krisztiánt otthonról, aki azonban ettől sem másítja meg a döntését. Gizella áldozatául esik László bűzbombájának, amitől megsérült, és László férfiasságán is csorba esett. Adél és Gigi addig kíváncsiskodnak, hogy miért nem érdekli már Vincét Szonja, hogy Vince kiböki, hogy látta, hogy egy pasi érkezik Szonjához. Adél és Gigi erre megértik, hogy Szonja megint kezdi az érzelemmentes pasizást, tehát feltehetően menthetetlen a helyzet.