Éjjel-nappal Budapest 1785-1789. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1785-1789. rész tartalma

 

 

2020.06.08., Hétfő 21:30 - 1785. rész

Virágot felhívja Noémi, hogy baj van és elmondja a lánynak, hogy a rákszűrésen valamit találtak és kéri a nővérét, hogy költözzön haza, hogy mellette legyen. Virág természetesen segít mindenben, de mikor Lali megjelenik, számára egyértelmű, hogy Noémi csak kitalálta a betegséget.

Patriknak a szülinapja miatt érzett öröme már reggel keményen próbára van téve, mivel Kata és Norbi különbözőképpen tervezte azt ünnepelni. Patriknak sikerül végül kompromisszumra jutnia a barátaival, de minden szörnyen sül el. Amikor elmondja Katának, hogy nem tetszik neki a lány ajándéka, ezzel megbántja Katát. Norbi viszont túlissza magát, és lehányja azt.

Szofi teljesen ki van készülve, miután pénteken lelépett Krisztiántól, mert úgy érezte, hogy fojtogatja a kapcsolat. Szofi bizalmasan kiönti a lelkét Gábornak, de Gábor sem tud tanácsot adni neki. Miután Szofi felzaklatva hitegeti Krisztiánt a szalonban, annyira ki van borulva, hogy véletlenül megsebesít egy vendéget, Tamara pedig kérdőre vonja.

2020.06.09., Kedd 21:30 - 1786. rész

Szofi másnaposan ébred Máté lakásában. Sokkolja, amikor rádöbben, hogy részegen üzenetekkel bombázta Krisztián hangpostáját. Legszívesebben elsüllyedne szégyenében, és ha ez még nem lenne elég, Tekla úgy érzi, tartozik Szofinak, ezért felkerekedik, hogy elmenjen Krisztiánhoz, és megmentse Szofi kapcsolatát. Szofi pánikba esik, és próbálja Teklát leállítani, mielőtt az esetleg Krisztiántól megtudná, hogy csókolózott Mátéval. Szofinak szerencséje van, még időben utoléri a lányt, ám a Krisztián előtti magyarázkodást nem úszhatja meg.

Niki nem tudja, hogy merre tovább: Péter vagy André? Evelin inkább Péter mellett érvel, de Niki már semmit sem tud józan fejjel megítélni, és semmiben sem biztos. Mikor végül ismét André karjaiban köt ki, Evelin már ott tart, hogy feladja, hisz lehetséges, hogy Niki számára mégis a szakítás a jobbik megoldás. Este azonban kellemetlen meglepetés éri Evelint.

Kata reggel egy buli után összefut egy menő influenszerrel. Amikor Kata arról panaszkodik, hogy nem tudja, hogy mi a különleges benne, az influenszer elmagyarázza neki, hogy meg kell találja magában azt, amitől egyedi. Kata szeretné ezt megbeszélni Patrikkal, aki azonban félvállról veszi a lány kérdését, és igazából nem tudja megmondani, hogy Katában mi a különleges. Mikor Norbit és Dzsenit is megkérdezi, ők nem is veszik észre, hogy válaszukkal mennyire megbántják Katát.

2020.06.10., Szerda 21:30 - 1787. rész

Evelin megpróbálja elérni Nikit, mivel Péter tegnap este éjszaka megérkezett és őt kereste. Niki azonban közben Andréval szórakozik és egyáltalán nem kíváncsi Péterre. Amikor Evelin megtudja Pétertől, hogy mennyire hiányzik neki a barátnője és mi mindenen lenne hajlandó változtatni, hogy megmentse a kapcsolatukat, megsajnálja a fiút. Ezért fel is keresi Nikit Andrénál, leszidja és megpróbál rá hatni. Niki végül valóban elkezd kételkedni a döntésében és beszél Péterrel.

Roland iszonyat boldog, amikor Bori a T.É.R-ben egy kis szex-szel lepi meg. A lány azonban megijed, és félbeszakítja a szexet, amikor észreveszi, hogy egy furcsa pasas jelenik meg a még zárt bárban. Roland túlzásnak tartja az aggodalmát, de amikor később ő is felfigyel egy kellemetlen vendégre, gyorsan rájön, hogy Bori ezt a férfit láthatta. Ám Roland meglepetésére a férfinak nagy tervei vannak velük, mert ki szeretné adni a blogos történeteiket egy könyv formájában. Miközben Roland ettől teljesen felpörög, Bori fel van háborodva.

Lali kétségbeesve veszi tudomásul, hogy Virág hosszabb időre elköltözik, hogy Noémit ápolhassa. Amikor Gábor megpróbál a lánnyal beszélni egy esetleges átverésről, Virág egy pillanatra elgondolkozik, de végül védelmébe veszi a testvérét. Lali harcmodort vált, és felajánlja segítségét Noémi gondozásában.

2020.06.11., Csütörtök 21:30 - 1788. rész

Lali teljesen maga alatt van, mert fél, hogy elveszíti Virágot vagy Noémi ármánykodása, vagy a betegsége miatt. A lakótársak próbálják vigasztalni, de nem sok sikerrel. Amikor Lalit felhívja Csocsesz menedzsere, hogy be kéne ugrania egyedül egy mulatós haknira, Niki úgy dönt, hogy vele tart, legalább mind a ketten másra gondolnak majd kicsit és nem a szerelmi életükre.

Bella képtelen megírni egy dalt a gyerekkoráról, teljesen rágörcsöl a dalszövegre, Karesz próbálja bátorítani, hogy folytatni kell, de hiába, Bella úgy dönt, kidobja a jegyzeteit a kukába. Takarítás közben viszont kiszakad a szemeteszsák, és újra Bella lábai elé gurulnak a kidobott papírgalacsinok. Karesz szerint ez egy jel: Bellának be kell fejeznie a dalt, csak így nézhet szembe a múltjával. Ez hatással van Bellára, és elkészül a dalszöveg.

Krisztián és Szofi kibékültek és közös utazást terveznek. Eközben Tivadar fel van háborodva, hogy Tekla meggondolta magát, és nem ő lesz a tanúja, ezért sértetten lelép. Tekla elmenne kibékíteni, de hirtelen megjelenik egy alak, aki ki akarja rabolni a fodrászatot. Szofi eleinte nem veszi komolyan és provokálja a férfit.

2020.06.12., Péntek 21:30 - 1789. rész

Norbit meglepi, amikor reggel Szilvia - Dominik ráhatására - azt követeli tőle, hogy menjenek családterápiára. Eleinte nagyon ellenkezik, és nem tudja megbocsátani Szilviának, hogy mennyire megbántotta múltkor. De Patrik rábeszélésére elkezdi felfogni, hogy ez a terápia egy esély a családjának. Erőt vesz magán, és elmegy az anyjával és az apjával egy terápiás ülésre. De ott elszabadul a pokol. Amikor újra előkerül Robi halálának kérdése, László védi Norbit, de Szilvia azt mondja, soha nem tud megbocsátani neki, és elmenekül.

Lali teljesen maga alatt van, mert nagyon hiányzik neki Virág. A barátai vigasztalják és segíteni próbálnak neki. Gábor Lalit próbálja feldobni azzal, hogy elcipeli biliárdozni. Lalinak azonban semmi kedve semmihez, és elhatározza, hogy inkább átköltözik Virághoz, mert egy napot se képes nélküle élni.

Szofi és Tekla továbbra is be vannak zárva. Amikor Tekla kezd ténylegesen kiborulni, Szofi az, aki bátorítja őt. Időközben Krisztián és Tamara is észlelték Szofi eltűnését, és a keresésükre indulnak. Szofi rájön, hogy Teklának és neki fel kell hívniuk magukra a figyelmet és kétségbeesett cselekedetre szánja el magát, amikor beindítja a fodrászat tűzjelzőjét. Krisztián, és Tamara még épp időben érkeznek, hogy kimentsék a két nőt a fodrászatból.