Elif - A szeretet útján 3. évad, 173-180. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 173-180. rész tartalma

 

 

2020.06.02., Kedd

15:55 - 3. évad, 173. rész

Gonca megmérgezi Ümitet, bár nem áll szándékában maradandó kárt okozni a férfiban, pusztán meg akarja neki mutatni, hogy Arzura nem számíthat, de rá igen, hogy el tudja választani őket egymástól, és terve látszólag működik is. Mikor Erkut rájön, hogy a terve a droggal kudarcot vallott úgy dönt, találkozóra hívja Zeynepet, és elmondja neki, mi Sitare igazi foglalkozása, azonban az üzenetét nem a lány, hanem Selim találja meg, ő megy el Erkuthoz. Rövid szóváltás után egymásnak esnek, és Selim csúfosan elveri Erkutot, majd úgy dönt, hogy mindent tisztáz Zeyneppel.

16:50 - 3. évad, 174. rész

Selimnek nem sikerül tisztáznia a dolgokat Zeyneppel, ugyanis mikor Sitare rájön, hogy Selim mire készül elvágja a kezét, így a férfi ahelyett, hogy a nejével beszélné meg a dolgokat kórházba kell vigye vendégüket; mire onnan visszaérnek pedig már indulhatnak is az Elif által szervezett vásárra. Eközben Fevziye nagyon zabos, amiért Leyla nem örült, sőt, kifejezetten teherként élte meg a közös vacsorát Nuryie asszonnyal és Onurral, és bár örülne, ha lánya el tudná felejteni Yusufot érzi, hogy ez nem lehetséges. Gonca terve működni látszik...

2020.06.03., Szerda

15:55 - 3. évad, 175. rész

Leyla reggel elmegy a ruhájáért, de miután meglátja, hogy Yusuf még mindig ott van, kidobja az első kukába. Selim elindul a munkába, de előtte még megbeszéli Zeyneppel, hogy munka után elmegy érte, és elviszi vacsorázni. Sitare kihallgatja őket, és úgy dönt, meghiúsítja a randit. Cevahir megpróbálja rávenni Ümitet, hogy segítsen neki, de Ümit elutasítja. Gonca elmondja Asumannak, hogy az ügyvédje előkészít egy iratot, amiben az áll, hogy Erkut nem rúghatja ki Asumant, ha elválnak. Asumannak alá kell íratnia vele. Ümit ráparancsol Arzura, hogy írja alá a válási papírokat.

16:50 - 3. évad, 176. rész

Sitare azt hazudja, hogy hányingere van, azért, hogy Selim megálljon a kocsival. Kiszáll, öklendezik egy kicsit, és közben kiszúrja Selim taxijának az egyik gumiját. Elindulnak, de a kerék feladja, és Selim kénytelen megállni az út szélén. Nincs térerő, senki sem áll meg nekik, ezért a kocsiban éjszakáznak. Másnap rendőrök találnak rájuk, és hívnak nekik egy vontatót. Zeynep és Aliye nem is alszanak, annyira aggódnak Selimért, mert nem tudják elérni. A bíróságon megjelenik Yusuf, és Arzu és Cevahir számára kiderül, hogy ő fogja védeni Meleket.

2020.06.04., Csütörtök

15:55 - 3. évad, 177. rész

Elif és Taylan megtudja, hogy a tanárnőjüket át fogják helyezni egy másik iskolába. Úgy döntenek, hogy búcsúbulit tartanak neki. Aysel és Suna éppen búcsúzkodnak, amikor Cevahir megérkezik. Megpróbálja rábeszélni Arzut, hogy ne rúgja ki őket, de ő hajthatatlan. Zeynep és Selim veszekedni kezdenek, mert Zeynep rosszalja, hogy Selim mindig Sitare segítségére siet, még akkor is, hogy ha Sitare óvatlan. Elif meghallja őket, és Incivel tervet eszelnek ki. Melek és Yusuf segít nekik meglepetés vacsorát készíteni Selimnek és Zeynepnek.

16:50 - 3. évad, 178. rész

Asuman és Erkut elválnak. Cevahir visszaveszi Ayselt és Sunát, amivel kiváltja Arzu haragját. Arzu még jobban megalázza Cevahirt, aki átmegy Yusufhoz és Melekhez a könyvesboltba. Elmondja nekik, hogy nem tehet semmit Arzu ellen, és a segítségüket kéri, hogy fogjanak össze ellene. Melek és Yusuf ezt elutasítják, mert nem bíznak Cevahirben. Erkut egy feladatot ad Asumannak az irodájában, és ő elmegy, de elfelejti eltenni azt a csomag kábítószert, amit előzőleg ejtett a földre. Asuman megtalálja, és felhívja Goncát, hogy találkozzanak.

2020.06.05, Péntek

15:55 - 3. évad, 179. rész

Melek zavarba jön attól, amit Orhan mondott, és sürgeti Elifet, hogy induljanak haza. A rendőrök nem találnak semmit Erkut irodájában, és elmennek. Erkut behívja Asumant, és megpróbálja kiszedni belőle, hogy mit tud a razziáról. Ugyanis tudja, hogy ő és Gonca küldték rá a rendőrséget, mert kihallgatta a beszélgetésüket. Asuman tagadja, hogy tudna bármit is, de aggódik. Erkut később felhívja Latifot, és elmondja neki, hogy van egy alkalmazottja, aki gondot okoz neki. Leyla beleegyezik, hogy elmegy randizni Onurral. Onur meghívja egy koncertre...

16:50 - 3. évad, 180. rész

Ümit ridegen bánik Arzuval, fittyet sem hányva arra, hogy Arzu rosszul érzi magát. Miután távozik, Arzu elájul és Gonca kórházba viszi, ahol Arzu megtudja, hogy gyermeket vár. Asumant az utcáról elrabolja három fegyveres és ezután tudja meg, hogy Erkut áll az elrablása mögött, végül egy csellel sikerül megszöknie. Gonca kicseréli Arzu tablettáit valamilyen más szerre. Cevahir rájön, hogy Arzu rá akarja tenni a kezét a teljes üzemére és úgy dönt, hogy szembe száll vele. Asuman, miután megszökik, hiába hívja Goncát.