Fogd a kezem 93-97. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 93-97. rész tartalma

 

 

2020.06.29., Hétfő 18:45 - 93. rész

Feride asszony úgy érzi, éppen itt az ideje, hogy szembesítse Azmit a tetteivel, ezért sok évtizeddel ezelőtti fiúra emlékezteti. Burhan mindent megtesz, hogy elnyerje a lánya bizalmát, és méltó legyen a kávézó vezetésére. Cansu bemutatja Cenknek az apját. Azmi magába néz, és mintha hosszú álomból ébredne, másként néz már Sumrura is. A nő meglátogatja Azrát, hogy piszkálja, ám a lánynak vendége van: Fatma.

2020.06.30., Kedd 18:45 - 94. rész

Azra eléri Sumrunál, hogy lemondjon Mert felügyeleti jogáról, a nő pedig azt kéri, hogy cserébe Fatma is hallgasson az ő szerepéről. Feride asszony és Azra is megértéssel fordulnak a nő felé, aki elvesztette a gyerekét. Fatma hajlandó a rendőrségre menni és kezeltetni magát. Cenk úgy érzi, itt az ideje, hogy végre felvállalják a kapcsolatukat Azrával. Úgy tűnik, Azmi is átgondolta Feride asszony szavait. Kadir pedig pakolni kezd, és elköszön kollégáitól.

2020.07.01., Szerda 18:40 - 95. rész

Fatma vallomást tesz a rendőrségen. Kadir elköszön Azrától, aztán felhívja Melist, hogy vacsorázzanak együtt. A boldog lány arra számít, hogy a fiú megkéri a kezét, így sokként éri, hogy szakítanak. Kadir követi Cenket, majd egy fegyverrel a kezében beül a férfi mellé a kocsiba

2020.07.02., Csütörtök 18:45 - 96. rész

Sumru kellemetlen helyzetbe hozza Azmit, ráadásul megzsarolja a férfit, hogy döntse el, kinek az oldalán áll. Azmi egyre távolabb érzi magát a nőtől, és kezd elhidegülni. Cenken életmentő műtétet hajtanak végre, Serap és Feride pedig megtalálják az eljegyzési gyűrűt. Az idős asszony odaadja az ékszert Azrának. Amikor a fiú magához tér, a nagy kérdést is felteszi. Kadir eszméletlen állapotban az intenzív osztályon fekszik.

2020.07.03., Péntek 18:40 - 97. rész

A rendőrök kihallgatják Cenket, de nem árulja el Kadirt. A férfi egyébként sincs magánál. Sumru egyre agresszívebben viselkedik Azmival szemben is, aki egyre riadtabban szemléli a nő átváltozását. Sumru a saját lányát is megpróbálja befolyásolni, de Cansu nem hagyja magát. Feride asszony kérdőre vonja a családot, valamint Cenket és Azrát, hogy miért nem mondták el a kapcsolatukat . Serap, bár nem örül, de megpróbál jó képet vágni a fiatalok szerelméhez.