Fogd a kezem 98-102. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 98-102. rész tartalma

 

 

2020.07.06., Hétfő 18:45 - 98. rész

Melis meglátogatja Kadirt abban a reményben, hogy kapnak egy új esélyt, de a férfi csúnyán elzavarja. Az elkeseredett lányt egy doktornő vigasztalja, akivel később Cenk is összeismerkedik. Mivel a fiút szédülés és fejfájás kínozza, a csinos agysebész Defne is megvizsgálja, és megnyugtatja, hogy az eredményekért őt is keresheti. Azra és Cenk boldogan készülnek az esti, családi gyűrűhúzásra, ám amikor a lány hazaér, a kapuban Melis várja pár kérdéssel. Burhant behajtók fenyegetik, Mesut pedig úgy véli, ez nem feltétlen rossz. Bár Serap nem boldog az előtte álló eseménytől, és látszólag elfogadja Cenk döntését, valójában reménykedik, hogy az eljegyzésre nem kerül sor.

2020.07.07., Kedd 18:40 - 99. rész

Azmi találkozóra hívja Sumrut, ahol megkéri a nő kezét. Sumru igent mond, de nagyon valószínű, hogy nem tudja mire vállalkozik... A Celen család és Azra is izgatottan készül az esti ígérettételre, Cenknek Ferhat séftől kell kikérnie a lányt. Serap igyekszik elfogadni Azrát, hogy boldoggá tegye a fiát, de a szíve mélyén még mindig nem békél meg. Cenk orvosi leletei aggasztóak, nagyon úgy tűnik a fiút egy hajszál választja el a haláltól. Melis hiába próbálkozik Kadirnál, a férfi még csak nem is válaszol a hívásaira.

2020.07.08., Szerda 18:45 - 100. rész

Azra és Cenk boldogabbak, mint valaha, ám Defne értesíti a férfit, hogy azonnali műtétre van szüksége. Melis mindenhol keresi Kadirt, és csalódottan veszi tudomásul, hogy az ügyvéd köszönés nélkül eltűnt. Serap közli Azrával, hogy az eljegyzés semmit nem változtatott az iránta való érzésein. Burhant szorongatják a hitelezői, és Hulya személyében váratlan segítőre talál. Feride asszony jó híreket kap az orvosától, ám jókedve hamarosan eltűnik, amikor Sumru felkéri esküvői tanúnak.

2020.07.09., Csütörtök 18:45 - 101. rész

Azmi nem nézi jó szemmel Sumru ámokfutását, sőt kissé taszítónak találja. Cenk is felkeresi az asszonyt, hogy ajánlatot tegyen neki. Amikor Sumru elmondja Serapnak, hogy a fiának milyen tervei vannak, a nő és Feride asszony is megijednek. Cenk mindenki előtt titkolja, hogy beteg. Melis, némi testvéri nyomásra kénytelen elmondani Ardának, hogy miért van maga alatt. Cansu összeveszik az anyjával, és Hulya-nal talál menedéket.

2020.07.10., Péntek 18:45 - 102. rész

Bár a doktornő figyelmezteti, hogy minden perc számít, Cenk egyelőre időt kér a műtétre. Szeretne Azrával, Merttel és Ardával tölteni egy napot úgy, hogy teljesíti a kisfiú kívánságát, és sátrazni viszi őket. Kadir megtudja, hogy Cenkre életmentő műtét vár, amiről ő tehet. A férfi eddig is háborgó lelkiismeretének ez nem tesz jót, és most már biztos benne, hogy el kell tűnnie a Celenek életéből. Melisnek a telefont sem veszi fel, ezért a lány Cansun keresztül próbálja elérni. Ám feleslegesen, Kadirt semmi nem győzheti meg. Cenk továbbra is szeretné megtudni, hogy valójában kinek a részvényei vannak Sumrunál, Serap azonban arra kéri a barátnőjét, hogy hallgasson. Cserébe felajánlja a részvények egy részét.