Éjjel-nappal Budapest 1800-1804. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1800-1804. rész tartalma

 

 

2020.06.29., Hétfő 21:30 - 1800. rész

Reggel Karesz a rosszulléttel küzdve tudja csak végignézni Mesi és Samu enyelgését, aminek végül egy szerencsétlen mozdulattal vet véget. Mesi azzal vádolja Kareszt, hogy direkt öntötte le Samut kávéval, aki viszont tagadja ezt, de kiosztja Mesit, hogy a srác nem hozzávaló. Karesz később a menhelyen bocsánatot kér Mesitől, aki egyértelművé teszi számára, hogy ha nem áll le, elköltözik hajóról. Egy menhelyre érkező fiatal lány felkelti Karesz érdeklődését és randira is hívja, mert látja, hogy Mesit ez zavarja.

Lali aki szórakoztatónak tartja Sanyit, reggel megharagszik rá, mert udvarol Virágnak. Amikor azt látja, hogy Sanyi azt játssza, hogy ő Joe, az albi ,,főnöke” és mindenkit ugráltat, pluszban az összes csajra rányomul, ráadásul Tamarától még egy pofon sem éri el a kívánt hatást, megint kiakad.

Orsi nem bírja titkolni, hogy Zoé jelenléte szálka a szemében és azt szeretné, ha elköltözne. Pláne, amikor Zoé Orsi ruhái közül szolgálja ki magát, mert nincsenek sajátjai. Ám ahelyett, hogy Bence levonná a megfelelő konzekvenciákat, segíteni akar visszahozni a cuccait és a bútorait a régi, drogos lakótársaitól. Ott Bence és Zoé azzal szembesülnek, hogy Kinga már elherdálta Zoé összes holmiját. Zoé kiakad, és Bencénél keres vigasztalást, és amikor a fiú megöleli, Orsi épp akkor toppan be.

2020.06.30., Kedd 21:30 - 1801. rész

Karola ferde szemmel néz az időközben már lakótársukká vált, ex-kábítószerfüggő Zoéra, mert nehezen tud megbízni benne, félti tőle Bencét, és hogy esetleg miatta esik majd vissza a fiú, illetve, hogy akár az Orsival való kapcsolata is tönkremegy a lány miatt. Miután nyomtalanul eltűnik Roland új laptopja, Zoé hirtelen új felsőt vesz magának. Bár elmondja a bizalmatlan Karolának, hogy a kávézóban a próbanapon kapott borravalójából engedhette meg magának ezt az új ruhadarabot, de Karola nem hisz neki, és keményen rátámad. Zoé nagyon igazságtalannak érzi Karola reakcióját, és elviharzik a házból.

Mesi nagyon szenved attól, hogy Milán még mindig bünteti őt Karesz miatt, és úgy bánik vele, mint egy senkivel. Samu randira hívja Mesit. A randin eltűnik Samu kutyája, Mesi lesz az, aki megtalálja. Samu nagyon el van ragadtatva Mesitől, és ki is mutatja a Mesi iránti vonzalmát. Egy meghitt pillanatban elcsattan köztük egy csók, aminek azonban az érzéseiben bizonytalan Mesi véget vet.

Teklát már reggel azzal fogadja Tivadar, hogy a babona szerint szerencsétlenséget jelent, hogy Máté látta már őt a menyasszonyi ruhájában. Eleinte Tekla nem tulajdonít jelentőséget ennek az őrültségnek, de aztán tényleg egyre több lesz a baljós előjel. Tekla végül arra jut, hogy mégiscsak új ruhát akar, és gyorsan rá is talál az interneten álmai ruhájára. Máté alig kap levegőt, mikor megtudja a kinézett ruha árát.

2020.07.01., Szerda 21:30 - 1802. rész

Bence aggódik Zoéért, aki az eltűnése óta nem jelentkezett nála. Miközben Karola meg van győződve róla, hogy Zoé a Roland laptopjáért kapott pénzből drogot vett, Bence kiáll Zoé mellett. Amikor valóban bedrogozva talál rá Zoéra, már feldúltan ő is úgy gondolja, hogy Zoé lopta el Roland laptopját. Zoé azonban biztosítja Bencét arról, hogy ártatlan. Zoé elmondja, hogy miért esett vissza, mire Bence is beismeri, hogy néha neki is vannak gyenge pillanatai.

Szofi és Tamara kénytelenek magukkal vinni Sanyit a fodrászatba. Sanyi nagyon szimpatikusnak találja Teklát, aki mindenáron segíteni akar neki. Sanyi mivel rendszeresen hallgatózik, és emiatt mindent tud a lakótársai szerelmi életéről, bezsarolja Szofit. Elárulja, hogy tud arról, hogy Szofi és Máté között mit történt. Szofi megijed, mert nem akar botrányt és fél, hogy emiatt ugrana Tekla és Máté esküvője.

Amikor Samu felkeresi Mesit és megkérdezi, hogy minden rendben van-e közöttük, Mesi visszafogottan megkéri őt, hogy maradjanak távol egymástól. Orsi ezt nem igazán érti: hiszen látja, hogy Mesinek tetszik Samu. Mesi azonban azt állítja, hogy még nem áll készen arra, hogy egy új kapcsolatba vesse bele magát. Valahogy ki kell vernie Samut a fejéből. A lányok elhatározzák, hogy csinálnak együtt valamit, majd elmennek falat mászni.

2020.07.02., Csütörtök 21:30 - 1803. rész

Reggel Orsi és Karola rádöbbennek, hogy igazságtalanul vádolták Zoét Roland laptopjának ellopással. Ám amikor Bence és Zoé visszajön a házba, Orsi és Karola még mindig úgy gondolják, hogy a lány rossz hatással van Bencére, így megint veszekedés tör ki. Orsi nem veszi észre, hogy Bence tulajdonképpen mindvégig önmagával harcol, mivel képtelen rászánni magát arra, hogy kidobja Zoé drogját. Bence végül nagy nehezen ráveszi Orsit, hogy adjon még egy esélyt a lánynak.

Tekla vigasztalhatatlan, amikor Tivadar minden próbálkozása ellenére kudarcot vall a menyasszonyi ruha átalakításával. Máté nem is igazán érti, miért fontos ennyire Teklának a ruha. Később a fodrászatban sem tudja meggyőzni arról a szomorú Teklát, hogy felejtse el álmai ruháját, mert nem engedhetik meg maguknak. Szofi meghallja a vitát, ezért később felkeresi a DJ Sportfitneszben Mátét, és megpróbál a lelkére beszélni, hogy legyen megértőbb Teklával szemben. Közben Attila is beállít a fodrászatba, és mikor értesül róla, hogy Tekla nem kapja meg a hőn áhított menyasszonyi ruhát. Rögtön felajánlja lányának, hogy majd ő megveszi neki, és Mátéval is megbeszéli majd a dolgot.

André már Roland agyára megy, ezért azt találja mondani neki, hogy úgy tűnik, elvesztette vonzerejét, hiszen nem buknak már rá a nők. André először félvállról veszi a dolgot, egészen addig, míg Oszi a Dj Sportfitneszben el nem halássza előle a kiszemelt lányt. André értetlenül fogadja a nő reagálását. Aztán hamar túlteszi magát a visszautasításon, mivel fellépése lesz a TÉR-ben, ahol meggyógyíthatja majd sértett egóját. A közönség soraiban azonban nagy meglepetésére ott ül a túlsúlyos húga, akit már ezer éve nem látott.

2020.07.03., Péntek 21:30 - 1804. rész

Tekla teljesen ledöbben, amikor Attila előzetes bejelentés nélkül beállít hozzájuk álmai menyasszonyi ruhájával - annak ellenére, hogy Tekla egyszer már kénytelen volt visszautasítani az ajándékot. Máté ismét elveszíti az önuralmát és összeveszik Attilával. Tekla két tűz közé kerül. Ám amikor Attila négyszemközt megvetően nyilatkozik Mátéról és kijelenti, hogy a szülei szerint a lányuk hibát követ el ezzel a házassággal, Teklának elege lesz.

Roland reggel befejezi a könyvének az első fejezetét és szilárdan meg van róla győződve, hogy ezzel ki fogja ütni a nyeregből Bécyt. Bécy azonban már a teljes könyvet befejezte és a kiadó, Leó úgy dönt, az ő könyvét fogja kiadni. Roland sokkot kap és biztos benne, hogy Bécy könyvével valami nincs rendben. Roland rájön, hogy Bécy mással íratta meg a könyvet, ez viszont egyáltalán nem zavarja a kiadót.

Lali és a lakók reggel a motorozgató Joe-val skype-olnak. Lali irigykedik, hogy nekik is nyaralni kéne menniük. De Virágnak nincs szabadsága. Lali csalódott, hogy nem lehet eleget együtt a szerelmével. Amikor elébe megy az ovihoz Virágnak még dolga van, nem tud elszabadulni. Itt megismerkedik Anitával, aki az egyik kisfiúért jött. Lali meg akarja várni Virágot a környéken, Anitának meg haza kell szaladnia Marcika váltócipőjéért. Együtt indulnak el.