Barátok közt 9915-9924. rész tartalma

ˆhirdetés

Barátok közt 9915-9924. rész tartalma

 

 

2020.06.15., Hétfő 20:10 - 9915-9916

Krisztián, mivel Aliz eddig képtelen volt elfogadni a döntését, hogy visszamegy Afganisztánba, búcsú nélkül akar elmenni. Krisztián elköszön, és leveleket ír arra az esetre, ha meghalna. Adél szomorú, hogy Levente lemondott az igazgatói posztról. Nóra próbálván lelket önteni Leventébe, elrángatja otthonról, és belefutnak az Adél által szervezett diákszerenádba, amitől Levente meghatódik. Vince és Szonja közt újabb kisebb csörte van, amiről Szonja panaszkodik Giginek. Giginek szerint Szonja titkon szerelmes Vincébe, azért veszekednek ennyit. Csongor és Luca kapcsolata arra a szintre lépett, hogy lefeküdnének egymással, a felelősségteljes Luca azonban azt szeretné, ha Csongor előtte kivizsgáltatná magát, hogy nincs-e nemi betegsége.

2020.06.16., Kedd 20:10 - 9917-9918

Luca ki van bukva a korábban nőgyógyásztól kapott hír miatt. Próbálja elmondani Aliznak, majd Timinek is, hogy mi a baja, de folyton közbejön valami, ami miatt nem tudja. Aliz, habár Gizella, Bözsi és Zsolt szerint sincs még készen érzelmileg, mégis munkába akar állni a Rózsa új főnökeként, hogy ne gondoljon állandóan Krisztiánra, aki egy napja utazott el háborúzni. Levente optimistán tekint a jövőbe, és elküldi az önéletrajzát különböző iskolákba. Az egyik helyről azonnal válaszolnak, hogy nincs szükségük olyan tanárra, aki úgy kommunikál a diákokkal, mint ő.

2020.06.17., Szerda 20:10 - 9919-9920

A kétségbeesett Luca nem tudja, mihez kezdjen a sokkoló orvosi diagnózissal. A lányokat Nóra szakítja félbe, rákérdez, hogy mi a probléma, de egy hazugsággal lerázzák. Habár Zsolt együttérez Aliz fájdalmával Krisztián távozása miatt, rosszul esik neki, hogy Aliz azzal vádolja, hogy miatta ment el Krisztián, mivel Zsolt meg sem próbálta visszatartani őt. Panni és Gigi videót készít, miközben tortát sütnek, erre az egyik híres internet sztár jelezte, hogy szeretne egy közös videót csinálni velük.

2020.06.18., Csütörtök 20:10 - 9921-9922

Claudia megkéri Tündét, hogy nyomtasson ki egy fájlt, aki véletlenül egy spamre kattint és vírussal fertőzi meg Claudia céges laptopját. Tünde bepánikol és igyekszik titkolni a malőrt. Gigi és Panni lelkesen készül a sütis kihívásra, amiben egy híres vloggerrel versenyeznek. Noha Gigi többször lefagy, de Panni talpraesetten megoldja a helyzeteket. Simon eladja a telket, Levente részét pedig azonnal kifizeti, hogy jó testvérként meghálálja, hogy most végre ő segíthet Leventének. Azonban Simon nem hajlandó fizetni Lászlónak.

2020.06.19., Péntek 20:10 - 9923-9924

Vanda meglátja Simont, amikor kifizeti László jussát, és számon kéri rajta, hogy elkótyavetyéli a pénzt. Simon hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy megvesz egy befuccsolt bicikliszervizt. Vandát ennek híre elbizonytalanítja, hogy talán Claudiának van igaza, és Simon ugyanolyan lúzer, mint László. Gigi kényszeresen pörgeti a gonosz kommenteket, és hogy bizonyítson a trolloknak, egyedül készít egy videót. Panni szomorú, hogy ő kimaradt ebből, és azt hiszi, valamit ő csinált rosszul. Gizella a sajátjaként viszi el Claudia laptopját Gergőnek, aki észreveszi, hogy Trinitászos céges laptoppal van dolga. Gergő a segítségnyújtás közben lemásol valamit a gépről…