Barátok közt 9945-9954. rész tartalma

ˆhirdetés

Barátok közt 9945-9954. rész tartalma

 

 

2020.07.06., Hétfő 20:10 - 9945-9946

Szonja és Vince randijuk során összefutnak Lucával és Csongorral. Szonját nem hagyja nyugodni, honnan ismerős neki Csongor. Kiderül, hogy a partifotókon látta arról az estéről, amelyiken megerőszakolták Lucát. Gizella Londonból megkéri Lászlót, utaljon át egy kis pénzt telebankon keresztül. Ildikó kilesi ezt, kideríti, mennyi pénze van lekötve Lászlónak. Imponál neki, amit megtud, ezért megpróbálja elcsábítani. Adél megtudja Gigitől, hogy Panni kosarat kapott Mátétól. Adél ki akarja békíteni a fiatalokat, és mikor a barátságról beszél Máténak, a fiú rádöbben, hogy Adél barátként tekint rá, ami rosszul esik neki. Panni és Máté kibékül a kínos eset után, de Panni szíve nem nyugszik meg.

2020.07.07., Kedd 20:10 - 9947-9948

Levente nem túl lelkes a Simonnal való közös munka miatt. Nóra ráveszi Leventét, hogy nézzen be a szervizbe, hátha tud segíteni Simonnak. Vitába csöppen, és Levente beszerez magának egy monoklit. Ildikó mindent bevet: finomat főz Lászlónak, borral kínálja, bevallja neki, hogy gyerekkorukban szerelmes volt belé. Laci mindennek örül, és azzal honorálja a kényeztetést, hogy álomba szenderül.   Luca továbbra sem árulja el Csongornak, hogy mi a valódi problémája, de virágnyelven azért beszámol neki arról, hogy egy nagy horderejű dologban nem képes dönteni. Eközben Aliz, Timi és Szonja lázasan próbálnak Luca nyomára bukkanni.

2020.07.08., Szerda 20:10 - 9949-9950

A gyanakvó Gizella hamarabb hazarepült Londonból, miután kapott egy fülest Tündetől, hogy Ildikó és László talán összeszűrik a levet. Az előző esti rumlit látva Gizellának meggyőződése, hogy valami történt László és Ildikó között.  Luca még mindig szeretne hinni Csongor ártatlanságában, ám Timi szerint jobb lenne végre tisztázni, hogy Csongornak van-e köze a megerőszakoláshoz, ezért bevonják Oszkárt is a titokba, hátha ki tud deríteni valamit Csongorról. Miután Simon kiütötte a munkások főnökét, hirtelen szakik nélkül maradt. Levente felveti, hogy közös erővel elvégezhetnék a szerviz átalakítását, hiszen jól kiegészítik egymást. A sikeres nap azonban baljósan zárul… 

2020.07.09., Csütörtök 20:10 - 9951-9952

Levente és Simon dulakodásba keverednek a rájuk támadó munkásokkal, aminek végül a rendőrök vetnek véget, így Nórának és Vandának kell őket kihozni az őrszobáról. Hazafelé hatalmas veszekedés robban ki Vanda és Simon között a bunyó miatt.  Tünde véletlenül elszólja magát Claudia előtt, hogy korábban vírust szabadított a laptopjára, ezzel Gergő hozzáfért a céges adataikhoz. Claudia dühében komoly döntésre szánja el magát Tündével szemben. Olivér mégis utánanéz a rendőrségi nyilvántartásban Csongornak, aki a gyanú szerint megerőszakolhatta Oszkár barátnőjét, Lucát. Eközben Aliz összefut Csongorral, és miután nyíltan megvádolja nemi erőszakkal, megfenyegeti Csongort, hogy tartsa távol magát Lucától.

2020.07.10., Péntek 20:10 - 9953-9954

Míg Szonja letagadja Gigi előtt, mennyire jól érezte magát a Vincével való randiján, Vince ódákat zeng Bandinak az eseményről. Hamar sikerül összehozniuk a második randevút, amelyre Vince a Banditól kapott útravalóval érkezik. Emiatt a randi majdnem kudarcba fullad. Claudia ismerteti Tündével, hogy megmentheti állását, ha a Gergő elleni bosszúterve részeként beépülne Gergő mellé, hogy elcsenhesse a laptopját, és Claudia informatikusa lemásolhassa róla a céges adatokat. Luca mivel Alizt hibáztatja a Csongorral való szakítása miatt, bejelenti, hogy elköltözik Timiékhez. Luca az abortusz-lehetőség miatt szeretne beszélni Alizzal, de Aliz újabb akciója miatt indulatos szóváltás kerekedik.