Elif - A szeretet útján 3. évad, 196-200. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 196-200. rész tartalma

 

 

2020.06.29., Hétfő 16:45 - 3. évad, 196. rész

Arzu nagyon élvezi a figyelmet, amit Ümittől kap, mióta újra szent a béke köztük, férje ugyanis próbálja kiengesztelni őt, amiért nem hitt neki korábban, és meg akar adni mindent várandós feleségének. Sajnos álmai összedőlni látszanak, mikor egyik reggel szúró fájdalmat kezd érezni a veséjénél. Az orvosi látogatás során megtudja, hogy a gyermekének nincs szívverése. Eközben Onur, továbbra is dühöng Leyla és Yusuf miatt.

2020.06.30., Kedd 16:45 - 3. évad, 197. rész

Arzu megtudja az orvosától, hogy meghalt a magzat. Az orvos szerint az ilyesmi megesik, főleg ha esetleg beszedett valamilyen gyógyszert, amit nem ő írt fel. Arzu rájön, hogy Gonca ölte meg a gyerekét. Úgy dönt, hogy bosszút áll rajta, viszont Ümitnek nem mondja el, mi történt. Selim elmondja Zeynepnek, hogy Fevziye elájult, és Yusuf talált rá. Leyla megérkezik a kórházba, és Fevziye elmondja neki és Yusufnak, hogy Onur miatt ájult el.

2020.07.01., Szerda 16:45 - 3. évad, 198. rész

Murat főnöke fizetésemelést ad neki, mondván, hogy kompenzálni akarja őt. Ayla dühös, hogy Murat nem mondott fel. Elif hegedülni tanul, de egyelőre nem nagyon megy neki. Zeynep és Inci biztatják, hogy ne adja fel. Arzu elmegy az Emiroglu családhoz, mert kérdőre akarja vonni Meleket, hiszen azt hiszi, hogy ő ölte meg a magzatot. Amikor ott van, Goncát véli látni, ezért beront a házba, de végül elájul. Selim megjön, és dühös lesz, mert ott van. Melek és Zeynep elmagyarázzák neki, hogy Arzu elvesztette az eszét...

2020.07.02., Csütörtök 16:45 - 3. évad, 199. rész

Yusuf elkíséri Elifet a vizsgájára, mivel Melek nem ér rá vele tartani. A férfi az iskola előtt várja a kislányt, mikor Melek is csatlakozik hozzájuk, azonban hiába várnak, Elif nem jön ki. Melek és Yusuf biztosak benne, hogy Elif csak szeretné alaposan átolvasni a feladatokat, ám amikor kijön Elif egyik tanára és elmondja, hogy a lány nem is volt iskolába mindketten pánikba esnek. Yusuf emlékszik, a saját szemével látta, ahogy Elif bemegy, azonban a kislány nincs sehol. Elkezdik átkutatni a környéket, de nem találják a gyereket. Azt feltételezik, hogy Arzu keze van a dologban.

2020.07.03., Péntek 16:45 - 3. évad, 200. rész

Miközben Melek és Yusuf átkutatják a birtokot Elif után, a család többi tagja kezd aggódni a hiányuk miatt, de nem gyanakszanak még semmire. Eközben mi megtudjuk, az egész mögött valójában Leyla áll, nem pedig Arzu, aki így akar hőssé válni Yusuf szemében. Cinkostársa, akinek azonban szinte semmit nem mondott viszont nem is tudja, mire vállalkozott. A terv szerint el kéne vinnie Elifet a család házához közeli parkba, ahova Leyla a teljes rokonságot hívta.