Elif - A szeretet útján 3. évad, 201-205. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 201-205. rész tartalma

 

 

2020.07.06., Hétfő 16:45 - 3. évad, 201. rész

Mikor Leyla megtudja, hogy ki Arzu, és mit tett Sule, úgy dönt, hogy megmenti Elifet, ezért barátnőjével a birtokra mennek, ahol időközben Arzu a pincében tartja fogva Elifet. Leyla és Sule azonban nem jutnak be a házba sem, mert időközben össze akadnak Ümittel, akinek azt mondják egy címet kerestek, majd sietősen távoznak. Ümit üzleti útra indul, Arzu pedig úgy dönt, végez Eliffel egyszer és mindenkorra, azonban ahogy Elifet próbálja elkapni a kislány ijedt sikolyai Tugcera kezdik emlékeztetni.

2020.07.07., Kedd 16:45 - 3. évad, 202. rész

Arzu azt hiszi, hogy Elif Tugce, és magánál tartja. Lelyának bűntudata van, mert Elraboltatta Elifet, és az anyja látja rajta, hogy valami nincs rendben. Viszont Lelya nem mond neki semmit. Másnap úgy dönt, hogy elmondja Yusufnak és Meleknek, hogy hol van Elif. Selim a rendőrségre megy, Yusuf pedig úgy dönt, hogy még egyszer átkutatja a birtokot. Veszekedni kezd Arzuval, és Elif meghallja. Lemegy, de csak a nyitott ajtót látja, ezért azt hiszi, Yusuf elment, és a keresésére indul az erdőbe.

2020.07.08., Szerda 16:45 - 3. évad, 203. rész

Elif az erdőben keresi Yusufot, de rosszul lesz, és elájul. Arzu rátalál, és visszaviszi. Yusuf Meleket vigasztalja, és Leyla meglátja őket. Úgy dönt, hogy mégsem árulja el, hol van Elif, mert azt akarja, hogy Melek szenvedjen. Leyla elindul visszafelé, de Arzu emberei az autójukba kényszerítik. Yusuf elmondja Aliyének, hogy nem találta Elifet Arzunál. Inci megtudja, hogy Leyla látta a parkban Elifet, ezért kiszökik a házból, és elmegy oda. A járókelőket kérdezgeti, hogy nem látták-e Elifet.

2020.07.09., Csütörtök 16:45 - 3. évad, 204. rész

Elif megpróbál egy lepedőkből összekötözött kötéllel elmenekülni Arzu elől, aki azonban utána szalad. Elif ahogy kilép a birtok kapuin véletlenül egy arra járó autó elé fut, a sofőr azonnal a fékbe tapos, így elkerüli az ütközést ugyan, de Elif félelmében elájul, így Arzu visszaviszi a birtokra. Eközben Melek telefonhívást kap a kórházból: egy lány, akire illik Elif személyleírása halálos balesetet szenvedett. A család a kórházba megy, és megkönnyebbüléssel vegyes fájdalommal állapítják meg, hogy nem Elif hunyt el.

2020.07.10., Péntek 16:45 - 3. évad, 205. rész

Melek kap egy SMS-t Elif elrablóitól, melyben 250.000 lírát követelnek tőle. A család mindent megtesz, hogy a pénzt összeszedje, Selim régi barátoktól kér segítséget, Aliye pedig minden ékszerét eladja, amit egykori férjétől kapott, de így sem elegendő az összeg. Szerencsére Yusuf a segítségükre siet, és összeszedi a teljes összeget pár óra alatt, így ő és Melek elmennek a parkolóházba, ahol az emberrablókkal megbeszélt találkozó lesz; a két férfi azonban ahelyett, hogy Elifet átadná nekik, a levegőbe lő, és a zavarban a pénzt és Elifet is magukkal viszik.