Fiorella 32-36. rész tartalma

ˆhirdetés

Fiorella 32-36. rész tartalma

 

 

2020.07.06., Hétfő 21:00 - 32. rész

Andrés megérkezik a kiadóba az ülésre, ahol lerohanják a fotósok, de Sandoval segítségével végül nyilatkozatot ad. Fiorella is megérkezik nagyon izgatottan, Barrios kíséretében. Mikor Jimenéz nem akarja beengedni Sandrát és Oféliát az ülésre, Ofelia dühösen azzal érvel, hogy ő Andrés menyasszonya. Sandra megdöbben a lány szavai hallatán. Eközben Garabán is megérkezik a kiadóba, hogy végrehajtsa a tervét. Caridad közli Rufinával, hogy sosem nyugodna bele Andrés és Fiorella viszonyába.

2020.07.07., Kedd 21:00 - 33. rész

Dona Roberta nem mulasztja el az alkalmat, hogy megalázza Fiorellát az átadási ceremónián. Andrés ítélkezik, ám később megváltoztatja a véleményét. Garabán sehogy sem tudja végrehajtani küldetését. Mikor végre sikerülne, csúnya dolgok kerülnek napvilágra...

2020.07.08., Szerda 21:00 - 34. rész

Garabán nagyon ideges, attól tart, nincs elég ideje hatástalanítani a bombát. Fiorella nem akar bemenni a kiadóba, de Barrios elmagyarázza neki, hogy mindenképpen mennie kell, különben Andrés átveszi az irányítást. Carmen felfedezi a bombát, és végül sikerül értesítenie róla Jiménez-t, így Rebecával együtt mind kimennek az épületből. Jimenéz visszatér, és mivel nem talál bombát, azt gondolják, Carmen túlságosan kimerült, és szabadságra küldik. Andrés felveszi Sandrát titkárnőnek, Paulát pedig átadja Fiorellának.

2020.07.09., Csütörtök 21:00 - 35. rész

Fiorellának beszédet kell mondania a tévé kamerái előtt. Ofelia a Mejía házban várja Andrés-t. Patricia bevallja Elvirának, hogy van valami közte és Barrios között, mire Elvira azt tanácsolja, vigyázzon Barrios-szal, mert a felesége és a lánya titokzatos körülmények között haltak meg.

2020.07.10., Péntek 21:00 - 36. rész

Fiorella és Pichón meghitt hangulatban idézik fel a régi időket. Búcsú-ölelésüket meglátja Andrés, és nagyon féltékeny lesz, de Fiorella ügyet sem vet rá, sőt elmennek együtt ebédelni. Paula bevallja Mariónak, hogy olyan életre vágyik, ahol nem kell számolnia a következményekkel. Christian a kiadóban keresi Fiorellát, és nagyon megdöbben, mikor megtudja, hogy a lány Andrés-szel ment ebédelni. Andrés szerelmet vall Fiorellának. Garabán gyilkossági kísérlete kudarcot vall.