Második esély 29-33. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 29-33. rész tartalma

 

2020.06.29., Hétfő 22:00 - 29. rész

Belinda kétségbe esik, amikor a terhességi tesztje pozitív lesz. Megkéri Danielát, hogy ne árulja el senkinek, mert nem akarja megtartani a gyereket. Lulu készül a következő randevúra, és nagyon elszomorodik, amikor Javier helyett Danilo érkezik, hogy vacsorázni vigye. Pablo birtokot szeretne venni a környéken. Felkeresi Carlost, de ő közli, hogy a birtoka nem eladó. A boldog hétvége után Valeriát problémák sora fogadja hazatértekor. Belinda esetleges terhességének híre kétségbe ejti, ráadásul Patricia is nyom nélkül eltűnt.

2020.06.30., Kedd 22:00 - 30. rész

Ramiro kétségbeesésében kérdőre vonja Gerardót. Marcia és Paula egy orvossal szövetkezve arra készülnek, hogy elhitessék mindenkivel, Paula halálos beteg. Alejandro közli Mauróval, hogy többet jelent neki egyszerű barátnál. Mauro döbbenten veszi tudomásul, hogy a fiú meleg és szerelmes belé. Marcia, miután ágyba bújt don Chemával, arra számít, hogy a férfi mindenben támogatja majd.

2020.07.01., Szerda 22:00 - 31. rész

Paula továbbra is tetteti a fejfájást, mert azt szeretné, ha Francisco szánalomból visszafogadná. Marciával azt találták ki, hogy mindenkivel elhitetik majd, hogy agydaganatot diagnosztizáltak nála. Marcia ágyba bújik Chemával és pénzt próbál kérni tőle, de nem jár túl nagy sikerrel. Nana megpróbálja rávenni Pablót, hogy hagyja el a várost, de a férfi hajthatatlan. Daniela elhatározza, hogy beszél Valeriával Belinda terhességéről.

2020.07.02., Csütörtök 22:00 - 32. rész

Mauro nem igazán tudja eldönteni, hogy miként fogadja Alejandro közeledését. Valeria kétségbe esik, amikor megtudja, hogy Belinda terhes. Carlos azt hazudja Zoraidának, hogy minden vagyonát át akarja íratni a nevére. Belinda elpanaszolja Valeriának, hogy a gyerek apja, Alejandro, hallani sem akar arról, hogy vállalja az apaságot. Valeria véletlenül összefut Pablóval a szállodában.

2020.07.03., Péntek 22:00 - 33. rész

Chema amiatt aggódik, hogy Valeria esetleg elhagyná Franciscót régi szerelméért, és így nem tudná megszerezni a Contreras birtokot. Mauro úgy dönt, hogy elfogadja Alejandro közeledését, mert anyagi hasznot vár a kapcsolattól, de közben Danielával is találkozgat. Chema utasítja Miguelt, hogy a szálloda előtt figyelje Pablót, és kövesse, amerre csak jár.