Második esély 34-38. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 34-38. rész tartalma

 

2020.07.06., Hétfő 22:00 - 34. rész

Belinda azzal zsarolja Alejandrót, hogy ha nem veszi feleségül, mindenki kap egy példányt a fotóból, melyen Mauróval csókolózik. Marcia és Paula a manipulált orvosi leletekre várnak, hogy alá tudják támasztani a tényt, hogy Paulának agydaganata van. Valeria felkeresi Pablót, és közli vele, hogy szerelmes Franciscóba, és már semmit nem akar tőle.

2020.07.07., Kedd 22:00 - 35. rész

Valeria nem hiszi el Betónak, hogy lefeküdt Belindával. Francisco nehéz helyzetbe kerül, nem tudja, a szerelme, vagy a fia pártjára álljon-e. Danilo elmondja neki, hogy visszatért a városba Pablo, amitől a férfi nagyon féltékeny lesz, ráadásul Valeria is lemondja az esti programot. Franciscónak meggyőződése, hogy a lány újra összejött Pablóval. Eközben Zoraida és Carlos megpróbálják megbeszélni Chemával az esküvő részleteit.

2020.07.08., Szerda 22:00 - 36. rész

Don Chema nem kíván részt venni az esküvő előkészületeiben, mert egyáltalán nem örül a történteknek. Belinda szokatlanul kedves Valeriához, mert tudja, hogy ő mindig megvédi. Amado atya azt tanácsolja Ramirónak, adja fel magát a rendőrségen, de végül ő is belátja, hogy Ramirót illegális bevándorlóként ártatlanul meghurcolnák a baleset miatt.

2020.07.09., Csütörtök 22:00 - 37. rész

Mivel feltűnően védelmezi Belindát, Valeria kénytelen bevallani Franciscónak, hogy Belinda valójában a lánya, akinek az apja Pablo. Zoraida azzal fenyegeti Belindát, hogy pokollá teszi az életét az esküvő után, amikor hozzájuk költözik. Marcia arra próbálja rávenni Miguelt, hogy szabaduljanak meg Valeriától.

2020.07.10., Péntek 22:00 - 38. rész

Francisco felkeresi Pablót a szállodában, hogy közölje vele, csupán az idejét vesztegeti, mert Valeria immár az ő barátnője. Zoraida azt hiszi, hogy a férje ügyvédje azokat a papírokat íratja alá vele, melyek alapján az ő nevére kerül a teljes családi vagyon. Marcia arra biztatja Jorgét, hogy béküljön ki az apjával. Pablo elmegy Miguel házához, és érdekes ajánlatot tesz neki.