Elif - A szeretet útján 3. évad, 221-225. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 221-225. rész tartalma

 

 

2020.08.03., Hétfő 15:00 - 3. évad, 221. rész

Selim épp állásinterjúra indul, mikor megszédül és rosszul lesz. Nem tulajdonít neki nagy jelentőséget, mivel ideges, és éhgyomorra indul el, bár anyja marasztalja, Selim elmegy. Az eset napközben sem jut eszébe, azonban mikor hazaér, ismételten émelyegni kezd, aggódik, hogy valami komoly dolog áll a háttérben, de hamar elhessegeti ezt a gondolatot. Bahriye és Feraye nem nézi jó szemmel Sitare új munkáját, ezért kieszelik, hogy szabotálják őt, és míg a lány kimegy a boltba fűszerért elsóznak mindent, amit főz.

2020.08.04., Kedd 14:50 - 3. évad, 222. rész

Melek egész éjjel ébren van, hogy elkészüljön a varrással, és már épp indulna aludni, mikor a házban belebotlik Yusufba, aki szintén álmatlanul sétál fel-alá. A férfi elmondja, előző nap négy egyetemista volt bent nála tanulni, akik azt javasolták, alakítsa át a könyvesboltot egy kávézóvá. Az ötlet nagyon megtetszett neki, mivel így lenne módja visszafizetni a hitelt is, Melek támogatja is a dologban, ahogy Orhan is, ezért a férfi éjjel elhatározza, hogy belevág az átalakításba.

2020.08.05., Szerda 14:50 - 3. évad, 223. rész

Leyla és Fevziye viszonya tovább feszül, mivel a nő egész nap csak alszik, még annyit sem törődik anyjával, mint eddig tette, felkelés után szinte azonnal elmegy otthonról, hogy kerülje a találkozást. Elif és Inci eközben ismét hegedülni indulnak a parkba, ahol hatalmas szerencséjük van, mert egy arra sétáló üzletember észreveszi előadásukat, ami annyira meghatja őt, hogy több száz lírát ad a két gyereknek, akik így sokkal közelebb kerülnek céljukhoz.

2020.08.06., Csütörtök 14:50 - 3. évad, 224. rész

Elif és Inci több, mint háromszáz lírát hegedültek össze a parkban, amire nagyon büszkék, azt gondolják, így biztosan megmentik Yusuf boltját. Épp a pénzt számolják, mikor Melek rájuk nyit, és bár nem erre számítanak, a nő nagyon dühös lesz rájuk, mivel Elif és Inci hatalmas veszélyben voltak egyedül a parkban. Melek szíve végül megenyhül, és bár a pénz nem elegendő a jelzálogra, megengedi, hogy a gyerekek egy limonádé gépet vegyenek a kávézóba Yusufnak.

2020.08.07., Péntek 14:50 - 3. évad, 225. rész

Melek elkészíti a terítőket Yusuf kávézójába, megérkeznek az aszalok is, így semmi nem áll az ünnepélyes megnyitó útjába. Mikor megkezdődik a ceremónia, megérkeznek Sitare főnökének emberei, hogy a lányt magukkal vigyék. Fegyverrel a levegőbe lőnek, hogy félelmet keltsenek, azonban Orhan, Selim és Yusuf a rendőrök kiérkeztéig feltartóztatja a fegyvereseket, akiket a nyomozók – Sitare főnökével együtt – őrizetbe vesznek.