Fiorella 37-41. rész tartalma

ˆhirdetés

Fiorella 37-41. rész tartalma

 

 

2020.07.13., Hétfő 21:00 - 37. rész

Fiorella futtában lezuhan a lépcsőn, és beszállítják a kórházba. Patricia féltékeny Fiorellára, mert azt hiszi, hogy viszonya van Barrios-szal. Megoszlanak a vélemények arról, hogyan történt a lány balesete, Sandra meg van győződve róla, hogy Andrés a felelős, mert el akarta tüntetni Fiorellát az útból. Mikor Andrés számon kéri rajta a tanácsait, Sandra közli vele, hogy Fiorella Pichón szeretője. A féltékeny Ofélia Andrés feleségeként mutatkozik be Fiorellának.

2020.07.14., Kedd 21:00 - 38. rész

Sandra tovább bizonygatja Andrés-nek, hogy Fiorella Pichón szeretője, aki lassanként hisz neki, mert emlékszik, milyen meghitten búcsúzkodtak egymástól. Dühösen Fiorellához siet, hogy beolvasson neki, de a lány is nagyon haragszik rá Ofelia vallomása miatt. Andrés félrevonul Oféliával, és közli vele, hogy már minden megváltozott. Andrés és Fiorella féltékenységében indulatosan veszekszik.

2020.07.15., Szerda 21:00 - 39. rész

Ofelia közli Andrés-szel, hogy az egyetlen megoldás, ha összeházasodnak, amibe a fiú végül szomorúan belegyezik. Carmen elmeséli Karinának a bombát, és a gyanúját, hogy szerinte Miller csempészte be a kiadóba. Patricia megkérdezi Barrios-t, mi köze Fiorellához, aki természetesen mindent tagad, és szerelméről biztosítja Patriciát. Andrés elmondja Fiorellának, hogy a gyerek miatt feleségül veszi Oféliát. Garaban a ház előtt várja Fiorellát, és mikor meglát egy nőt kijönni a házból, végrehatja a tervét.

2020.07.16., Csütörtök 21:00 - 40. rész

Andrés rémülten látja meg az elgázolt nőt, akiről először azt hiszi, hogy Fiorella, de később rájön, hogy Ofelia halt meg és a hasában a kisgyermek. Caridad a hír hallatán elájul, mert megérti, hogy így már semmi sem állhat Andrés és Fiorella közé. Gyorsan terjed a baleset híre, de a félreértések következtében többen is azt hiszik, Fiorella halt meg.

2020.07.17., Péntek 21:00 - 41. rész

Barbarát boldoggá teszi a tudat, hogy Fiorella halott, de mikor életben látja a lányt, csalódottan elrohan, Fiorella nem érti, miért. Barbara találkozik Garabán-nal, aki örömmel várja a pénzét az elvégzett munkáért cserében, de csak egy pofont kap jutalmul. Barrios közli Patriciával, hogy dönteniük kell a válást illetően, de Patricia nem akar válni a gyerekek miatt. Andrés elmondja Fiorellának, hogy a támadásnak nem Ofelia volt a célpontja, valaki őt akarja megölni.