Második esély 39-43. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 39-43. rész tartalma

 

2020.07.13., Hétfő 22:00 - 39. rész

Carlos bevallja Alejandrónak, hogy rászedte Zoraidát. Belinda váltig állítja, hogy sosem volt viszonya Betóval, és drogozással gyanúsítja a fiút. Lulut zavarja, hogy Javiernek láthatóan tetszik Gabriela. Alejandro és Mauro elutaznak a hétvégére, hogy nyugodtan kettesben lehessenek.

2020.07.14., Kedd 22:00 - 40. rész

A szállodában Valeria szemtanúja lesz annak, hogy apja és Marcia ugyanabból a szobából lépnek ki. Azzal gyanúsítja őket, hogy szeretők, de ezt mindketten tagadják. Paula titokban összejön Miguellel, de ezt még Marciának sem árulja el, mert tudja, hogy a nővére dühös lenne, amiért kockára teszi a tervüket. Miguel közvetítésével Chema felbérel embereket, hogy öljék meg Pablót.

2020.07.15., Szerda 22:00 - 41. rész

Pablo közli Franciscóval, hogy távol tartja magát Valeriától, nem fog közéjük állni. Mauro arra gondol, hogy el kellene lopni Belinda telefonját, hogy megszerezzék a kompromittáló fotókat. Marcia meggyőzi Jorgét, hogy nincs viszonya Chemával, pusztán Valeria agyszüleménye az egész. Daniela elmondja Valeriának, hogy Belinda csábította el Alejandrót, ráadásul alkalmanként használ könnyű drogokat.

2020.07.16., Csütörtök 22:00 - 42. rész

Miután Chema a fia fejéhez vágja, hogy nem is a felesége szülte, Nana megnyugtatja a feldúlt Jorgét azzal, hogy Chema csak bántani akarja. Carlos meglesi Zoraidát, amikor Chemához látogat, és váratlanul rajtuk üt, tetten érve házasságtörő nejét. Zoraida nyeregben érzi magát, mert azt hiszi, férje mindent a nevére íratott, ám ekkor derül ki, hogy valójában kisemmizte.

2020.07.17., Péntek 22:00 - 43. rész

Pablo feljelentése nyomán Don Chemát felkeresi a rendőrség, de semmit nem tudnak rábizonyítani. Daniela gyereket vár Maurótól, így a fiú elérte célját. A gyerek révén szeretne bekerülni a gazdag családba, mert nem lát más kiutat a szegénységből. Jorge bevallja Valeriának, hogy együtt van Marciával.