Fogd a kezem 108-112. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 108-112. rész tartalma

 

 

2020.07.20., Hétfő 18:45 - 108. rész

Úgy tűnik, Kadir és Melis között végleg vége. Azra és Cenk között viszont egyre nagyobb az összhang. A lány megpróbálja rávenni Cenket, hogy bocsásson meg az anyjának. Azmi felkeresi Feridét, hogy elmondja Sumru kész visszaadni a részvényeket. Serap a hírtől megkönnyebbül, és izgatottan készül az esti családi vacsorára, ahol reményei szerint kibékülhet a fiával.

2020.07.21., Kedd 18:45 - 109. rész

Cenk szembesíti az anyját, hogy tud a Surunak adott 5 százalékról, ezért dühében a család ellen fordul. Arra kéri Azrát, hogy már másnap tartsanak egy kis esküvőt a többiek nélkül, de a lány tudja, hogy ezzel nagyon megbántaná Feride asszonyt. Így Azra és Cenk is összevesznek, a férfi pedig egyedül megy a partra sétálni, ahol Defne doktornővel találkozik. Serap nem bírja tovább, hogy az egész család ellene fordult, ezért azt tervezi, hogy elköltözik az anyjához. Sumru nem jelenik meg a Celen cégnél, hogy visszaadja a részvényeket, ezért Feride asszony maga keresi fel a nőt. Sumru pedig olyan feltételeket támaszt, amit az idős asszony nem szeretne megadni.

2020.07.22., Szerda 18:45 - 110. rész

Melis meglátja Kadirt, amint éppen a kórházba igyekszik, és követni kezdi a férfit. Kihallgatja Defne doktornő és a férfi beszélgetését, és azt hiszi a szerelme beteg. Kiderül, hogy Zerrin asszony - Serap anyja - teljesen eladósodott, de ezt titkolja a lánya elől. Helyette felkeresi a Celen családot, ahol nem látják szívesen. Feride asszony ráveszi Cenket, hogy ne mondjon fel, ennek azonban ára van, amitől viszont Serap borul ki. A Celenek kénytelenek belemenni Sumru játékába.

2020.07.23., Csütörtök 18:45 - 111. rész

Zerrin megpróbálja rávenni a lányát, hogy nyugodjon meg és ne utasítsa el a Celen villa nyújtotta jólétet. Arda nagyon rosszul viseli az újonnan megjelent nagymamát. Melis azt hiszi, hogy Kadir a betegsége miatt szakított vele. Defne telefonon keresi Cenket, ám a hívásra Azra válaszol. Mesut felvilágosítja Azmit Sumru legújabb húzásával kapcsolatban.

2020.07.24., Péntek 18:45 - 112. rész

Feride asszony és Serap között helyre áll a béke, de ezzel együtt is, Zerrin miatt nagyon hideg a hangulat a Celen villában. Sumru megjelenése az étteremben alaposan felforgatja a kedélyeket, de Serap közbelép. Sumru és Serap között továbbra is feszült a helyzet, Zerrin pedig nem is engedi, hogy a lánya feladja. Azra úgy dönt, dolgozik tovább. Cenk arra kéri Kadirt, hogy menjen be a Celen céghez. Viszont Melist is beviszi a vállalathoz, de senki nem tudja, hogy mire készül. Azmi beadja a felmondását. Mesut pedig elmondja Burhannak és Cansunak, hogy Sumru veszélyes vizeken evez, amikor Azmival kezd.