Fogd a kezem 123-127. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 123-127. rész tartalma

 

 

2020.08.10., Hétfő 18:45 - 123. rész

A Celen cég arra készül, hogy nyélbe üssön egy új, nagyszabású üzletet, ám a partner az utolsó pillanatban visszalép. Valaki nyilvánosságra hozta Sumru és Feride éttermi szóváltását, lejáratva ezzel az idős asszonyt. Cenk arra kéri Kadirt, hogy nézzen utána, ki lehetett. Azra megpróbál banki hitelhez jutni, hogy kifizesse Farukot, miközben Cenk érzi, hogy a lány titkol előle valamit. Zerrin nem bír magával, és felkeresi Defnét. Mesut fél a jövőtől, és lelkiismerete megnyugtatása miatt Azrához fordul.

2020.08.11., Kedd 18:45 - 124. rész

Cenk szeretné kinyomozni, hogy ki áll a videó feltöltése mögött, ezért elkéri az éttermi alkalmazottak telefonját. Cansu együtt kávézik Farukkal és nagyon szimpatikusnak találja a férfit. Feride asszony megpróbálja jobb belátásra bírni az új, lehetséges partnereket, akik a botrány miatt elálltak az együttműködéstől. Azra megpróbál pénzt szerezni, de a banktól kapott kölcsön nem elég. Megpróbálja pénzé tenni az ékszereit, de lebukik Zerrin asszony előtt. Cenk azt hiszi megtalálta, akit a felvételt készítette.

2020.08.12., Szerda 18:45 - 125. rész

Faruk elmegy Azrához, hogy átadja a felvételt, de váratlanul megjelenik Cenk is. A fiú elmondja, hogy kirúgta a séfet, Azra pedig nem ért egyet a döntésével, így összevesznek. A lány mindent elmond Cansunak a zsarolásról. Melis és Kadir kapcsolata többé nem titok Arda előtt, aki nagyon kiakad, amikor rájön, hogy kibe szerelmes a nővére. Zerrin elmondja Feridenek a gyanúját Azráról.

2020.08.13., Csütörtök 18:45 - 126. rész

Miután Feride asszony megtudja, hogy Cenk kirúgta Ferhatot, Azrával és Melisszel felkeresi a séfet. Arda nyomozni kezd Kadir után, mivel gyanakszik, hogy a férfi készül valamire. Zerrin békejobbot nyújt Sumrunak, persze nem önzetlenül. Cansu elmondja az apjának Azra gondjait, Burhan pedig felajánlja, hogy segít a lánynak. Faruk fenyegető üzenetet kap, így kénytelen menekülni a hotelből, ahol eddig lakott. Defne megkéri Cenket, hogy a továbbiakban ne hozzá járjon vizsgálatokra. Mert elmondja a nővérének, hogy milyen iratot talált Zerrin szobájában.

2020.08.14., Péntek 18:45 - 127. rész

Feride asszonynak tervei vannak: bebizonyítja, hogy Ferhat ártatlan, megbékíti a csalódott férfi szívét és visszaszerzi Cenk ügyfeleit. Így azt csinálja, amivel sikert ért el: főz, hogy bebizonyítsa, a Celen cégnél jobbat úgysem találnak. Burhan elmondja Hulyanak. hogy mit vesztett el Mesut, ám az asszony - látszólag - hisz a férje ártatlanságában. Kadir megpróbál beszélni Cenkkel, de meghátrál. Zerrin úgy gondolja, hogy itt az ideje Sumrut jobban megismerni.... a nő pedig az ékszerészhez siet, ahol megvásárolja Azra egykori ékszereit.