Sorsok útvesztője 136-140. rész tartalma

ˆhirdetés

Sorsok útvesztője 136-140. rész tartalma

 

2020.07.20., Hétfő 14:10 - 136. rész

Ilyas elkergeti Nurant és Efsunt, akik szeretnének hazaköltözni, sőt még a gyűrűt is visszaadja a feleségének. Nuran nem bírja tovább, és Mercinbe utazik. Efsun egyedül marad, Sakine segít rajta, főleg miután kiderül, hogy a lány összes hitelkártyáját letiltották. Ates mindent megtesz, hogy kibéküljön Baharral, de a lány arra kéri, hogy maradjon távol. Salih megbetegszik, így Mucella kénytelen segíteni rajta.

2020.07.21., Kedd 14:10 - 137. rész

Ates segíteni szeretne Baharnak, hogy legyen hol laknia, de tudja, hogy a lány nem fogadná el, így Ismail segítségét kéri. Hulya végleg szeretné felszámolni Efsun nyomait, így a ruháit Beyzának, a cselédházat pedig Hayrettinnek, a biztonsági őrnek adja. Efsun kiborul és tervet kovácsol a ház visszaszerzésére. Hasret megpróbálja jobb belátásra bírni Mehmet Emírt a lányukkal kapcsolatban, de a férfi hajthatatlan. Efsun azzal vádolja Ilyast, hogy összeszűri a levet Güleserrel.

2020.07.22., Szerda 14:10 - 138. rész

Bahar rájön, hogy Ates a háttérből próbál neki segíteni, amit nem vesz jó néven. Az Atahan család az Edibe asszony emlékére létrehozott alapítvány megnyitóestjén munkálkodik, ahová Hulya meghívja Fulyát is. Efsun kétségbeesetten próbálkozik Mehmet Emírnél, Ismailnál, azok nem tudnak vagy nem akarnak segíteni. Güleser el akar költözni, mert úgy érzi nem maradhat tovább a házban a fiával. Az alapítványi esten megjelenik Fulya, aki rosszul lesz és a részeg Efsun is, aki viszont ismét jelenetet rendez, aminek az a vége, hogy az apja kitagadja a családból. A kétségbeesett lány Nurant hívja, ám anyja telefonja elhagyatottan hever egy égő autóbusz mellett

2020.07.23., Csütörtök 14:10 - 139. rész

Efsun megszégyenülten távozik az alapítványi estről, hogy az éjszakát egy padon töltse. Bahar egész éjjel keresi, és amikor rátalál a nővére meglehetősen undok vele. Bahar faképnél hagyja, de egy tragédia újra összehozza őket és a családot: Nuran halott.

2020.07.24., Péntek 13:40 - 140. rész

Nuran halála az egész családot megrázza, képtelenek feldolgozni a történteket. A nő teste megérkezik a Gelincikre, ahol a búcsúztatására összegyűlik mindenki. Efsun magánkívül üvöltözve megsérti Mehmet Emírt és Hasretet, akit ezzel mélységesen meg is bánt. Fulya a sógornőjének elmondja a tervét, mely szerint a válás után Amerikába költözik.