Sorsok útvesztője 146-150. rész tartalma

ˆhirdetés

Sorsok útvesztője 146-150. rész tartalma

 

2020.08.03., Hétfő 13:55 - 146. rész

Muge és Berk kibékülnek, aminek Arda egyáltalán nem örül. Azonban sokáig nem tud a húga dolgaival foglalkozni, mivel ismeretlenek elrabolják és alaposan elverik. Hulya úgy véli, hogy e mögött Szultán áll, és nekiesik az asszonynak. Fulya próbálja megnyugtatni, ám a vita hevében a nő lezuhan a teraszról. Mehmet Emír boldog Hasrettel, így feleségül kéri régi szerelmét. Bahar úgy érzi, soha nem lehet boldog, ha a családja közelében marad, így arra kéri Atest, hogy költözzenek el.

2020.08.04., Kedd 14:10 - 147. rész

Bahar és Ates úgy döntenek, hogy külföldre költöznek, mivel a lány úgy érzi, nem tud tovább a családja közelében maradni. Efsun mérgében először támogatja az ötletet, ám rájön, hogy Bahar nagyon sokat jelent neki, így testvére után rohan a repülőre. Fulya az esést követően kórházba kerül, ahol ő és a család megtudja, hogy várandós. A hír hallatán Hasret magukra hagyja az Atahan családot, Mehmet Emír pedig vegyes érzelmekkel fogadja a felesége terhességét.

2020.08.05., Szerda 14:10 - 148. rész

Bahar és Ates Ciprusra mennek, majd terveik szerint tovább Svájcba. Efsun vigasztalhatatlan, hogy az anyja után a testvérét is elveszti, így a repülőtérről egyenesen Nuran sírjához megy, ahol az esőben és hidegben elalszik. Mindenki a lányt keresi, ám nem találnak rá időben.. Efsunt betegen és lelkileg összetörve viszik az Atahan villába. Hulya rendkívül boldog, hogy Fulya várandós, aki viszont az kívánja, hogy Mehmet Emírrel együtt örülhessen a babáknak..

2020.08.06., Csütörtök 14:10 - 149. rész

Efsun egyre rosszabbul van, leáll a légzése, így mentővel viszik a kórházba, ahol Ismail éppen kötözésen van. Az orvosok közlik vele és Szultánnal, hogy a lány valószínűleg nem éri meg a reggelt. Eközben Mehmet Emír és Hasret megpróbálja rávenni Bahart, hogy jöjjön haza, hátha akkor Efsun állapota is javul. Fulya az utcán lesz rosszul, és ő is kórházba kerül.

2020.08.07., Péntek 14:05 - 150. rész

Az orvosok küzdenek Efsun életéért, de úgy tűnik semmi remény arra, hogy a lány túlélje a betegséget. Sakine értesíti Bahart, aki rögtön hazarepül, hogy Efsun mellett legyen. A kérdés csak az, hogy időben érkezik-e és vajon a testvéri szeretet elég lesz-e? Mucella és Sakine azt tervezi, hogy a helyi piacon fognak szendvicset árulni, ám az ehhet szükséges pénz és felszerelés túl drága, ám váratlanul segítséget kapnak olyan helyről, ahonnan nem várják.