Sorsok útvesztője 151-155. rész tartalma

ˆhirdetés

Sorsok útvesztője 151-155. rész tartalma

 

2020.08.10., Hétfő 14:00 - 151. rész

Efsunt hazaengedik a kórházból, így visszatérhet a villába, pedig nincs teljesen jól. Hulya arra biztatja Bahart, hogy ne hagyja veszni az álmait és költözzön el. Efsun ezt hallva összeveszik a nagynénjével, aki dühében ismét nekitámad, ám Bahart találja el. Mehmet Emírnél betelik a pohár és kidobja Hulyat a villából. A nő Ardaval együtt a nyaralóba megy, ahol Fulya is lakik. A fiú megtalálja Hasret nyakláncát és átadja Fulyanak

2020.08.11., Kedd 14:15 - 152. rész

Efsunt hatalmas fájdalmak gyötrik, de ő ez titkolja és inkább gyógyszereket szed. Ám a pirulák egyre fogynak.. Arda dühös, amiért Muge továbbra is Berkkel találkozgat, így kirúgatja a fiút a munkahelyéről. Mehmet Emír felkeresi Hasretet, hogy elmondja neki, szereti, ám a nő úgy gondolja, hogy nem dúlhat szét egy családot. Hulya a nyaralóban próbál boldogulni, de a szobalányhoz szokott nőnek nem mennek könnyen a mindennapi feladatok.

2020.08.12., Szerda 14:15 - 153. rész

Efsun és Bahar csatlakozik a Gelincik-domb lakói által szervezett piknikhez, ahol Efsun ájultan esik össze és kórházba kerül. Közben a lány orvosa is értesíti Mehmet Emírt, hogy a lányának veseelégtelensége van, és elképzelhető, hogy veseátültetés segít csak. Ami azt jelenti, hogy Efsun egyik közeli hozzátartozójának kell vesét adnia. A lány rokonsága immár nemcsak Efsun állapota, hanem a hazugságuk miatt is retteghet. Fulya közli Mehmet Emírrel, hogy nem hajlandó elválni, és mindent megtesz a babák érdekében.

2020.08.13., Csütörtök 13:55 - 154. rész

Mindenki titkolja Efsun előtt az egészségi állapotát. Ismail egy romantikus piknikre viszi, ahol bevallják egymásnak a szerelmüket, a lány pedig nagyon boldog. Eközben Mehmet Emír és a többiek kétségbeesetten próbálnak donort szerezni a műtéthez, miután kiderül, hogy egyik családtag veséje sem ültethető a lányba. Fulya úgy dönt, hogy harcol a házasságáért, és hazaköltözik a villába.

2020.08.14., Péntek 14:10 - 155. rész

Efsun sejti, hogy valami nincs rendben, ezért Hulyat követi, hogy megtudja, mit titkolnak előle. Amikor számára is kiderül, hogy élet-halál között lebeg, összeomlik, ráadásul úgy hiszi, mindenki csak azért kedves vele, mert sajnálja. Muge nem érti, hogy Berk miért bujkál előle, így nyomozni kezd.