Éjjel-nappal Budapest 1805-1809. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1805-1809. rész tartalma

 

 

2020.07.06., Hétfő 21:30 - 1805. rész

Bécy reggel tetézi a jelenléte okozta feszültséget, és egy lakótársi szerződést tol a fiatalok elé, amiben rögzíti, hogy a házban kinek milyen jogi vannak, mikor, mit tehet meg. Természetesen ez mindenkiben nem tetszést vált ki, de mikor Bécy totális kilakoltatással fenyegetőzik, mindenki aláírja. A napot azzal a hírrel koronázza meg, hogy szeretné Mirjamot és pár tehetős barátnőjét lenyűgözni, ezért a sikerkönyvének felolvasó estjét a házban tarthatják meg. A személyzetet persze a lakók adják…

Tamara sokat küzd azzal, hogy Sanyi folyton rányomul. De amikor egy ígéretes randi előtt áll, senki nem marad, aki vigyázna a folyamatos felügyeletet, és a kiszolgálást igénylő Sanyira. A lány megesketi Sanyit, hogy nem fog bezavarni a randijába, de az mégis megteszi, és a horror sztorijaival elijeszti a pasit.

Mesi nagyon izgatott, amikor Samu elhívja „randizni” egy bútoráruházba, hogy segítsen berendezni a házát. Egyrészt odavan a fiúért, másrészt viszont neki ez a tempó túl gyors. Még csak nemrég jött vissza a városba, ráadásul Karesz láthatóan még mindig nem tett le arról, hogy ők újra egy pár lesznek, és így nem biztos, hogy belemehet egy új kapcsolatba. Bár Samunak sikerül elérnie, hogy Mesi elengedi magát, de mikor a vásárlás során célozgatni kezd, a lány visszariad.

2020.07.07., Kedd 21:30 - 1806. rész

André nem nagyon örül neki, mikor a túlsúlyos húga, Franci pont Bécy klubja előtt robban le a büfékocsijával. Mivel minél hamarabb meg akar tőle szabadulni, úgy dönt, hogy saját kezűleg hozza rendbe a járgányt. Bence kíváncsian csatlakozik Andréhoz, és összebarátkozik Francival. Bence nem érti, miért ilyen elutasító André a testvérével. Ennek még Franci sem tudja a valódi okát, ezért annak tudja be, hogy túl sokáig éltek egymástól messze.

Miután Mesi visszautasította Samu közeledését, hiába küld neki békülékeny sms-t, a fiú még mindig sértődött. Mesi bevallja Bellának, hogy azt hiszi, beleszeretett Samuba, és csak a félelem tartotta őt vissza a következő lépés megtételétől. Samu azonban végül mégiscsak elmegy a lakóhajón tartott bulira, csak hogy Mesi közelében lehessen. Miután Samu felfedi Mesi előtt a lapjait, és nyíltan bevallja, amit érez, Mesi nem tehet mást, mint megcsókolja őt.

Lali mára közös programot tervezett Virággal, akinek azonban délelőtt helyettesítenie kell egy kolléganőjét. Amikor Lali később elmegy Virágért az óvodába, kiderül, hogy a lánynak végül egész napra benn kell maradnia. Lali és Virág összevesznek, majd Lali egy váratlan ötlettől vezérelve az akkor felbukkanó Anitát hívja el magával. Jól érzik magukat egymás társaságában, és amikor ismét közel kerülnek egymáshoz, elcsattan köztük egy csók.

2020.07.08., Szerda 21:30 - 1807. rész

Bécy elmegy Mirjamhoz, hogy újra bocsánatot kérjen tőle a rosszul sikerül felolvasás miatt, mikor egy hatalmas veszekedés fültanúja lesz. Kiderül, hogy Mirjamnak van egy lánya, akivel Mirjamnak az utóbbi időben nagyon meggyűlt a baja. Bécy felajánlja, hogy segít és felveszi gyakornoknak az egyik klubjába. Mirjam nagyon hálás Bécynek és megbocsájt neki.

André úgy gondolja, hogy végre megszabadult Francitól, amikor egy szerelő megszerelte a lány büfékocsiját. Ám Franci exe visszaveszi a kocsit, így viszont nemcsak Franci munkalehetősége lett oda, hanem a tető is a feje fölül. Amikor Bence értesül Franci szorult helyzetéről, sajnálatból felajánlja neki, hogy egyelőre maradjon velük a házban.

Tamara reggel meghallja, hogy Máté összeveszik Izabellával, akinek kevesebb fizetést akar adni. Izabella választás elé állítja Mátét. Máté vagy fizet neki, vagy Izabella faképnél hagyja őt. Tamara megsajnálja Mátét, és felajánlja neki, hogy besegít, amíg Máté nem talál valakit Izabella helyére. Máté számára Tamara jelenti a megoldást a problémájára. Új tánctanárként felveszi őt a DJ-be. Tamara örül, de fél, hogy Szofi megharagszik rá, ezért nem mer felmondani a szalonban.

2020.07.09., Csütörtök 21:30 - 1808. rész

Reggel Bécy meglátogatja Mirjamot és Rebekát, hogy mint személyi asszisztensét magával vigye munkába. Bécy célja, hogy Mirjamnak imponáljon, hogy milyen jól bánik a lányával. Ezért egy közös reggelit varázsol Mirjam lakására, közben Rebeka érzékeli, ahogy Bécy be akar vágódni Mirjamnál. Rebeka ezért később megzsarolja Bécyt azzal, hogy fizessen neki, ha jóban akar lenni az anyjával, mert Rebeka képes tönkretenni a kapcsolatukat. Bécy szívja a fogát, de jobbnak látja, ha fizet Rebekának. Rebeka a munkamegbeszélés közben főnökösködni kezd Bécy helyett, amitől Bori féltékeny lesz, de hiába kéri számon Bécyt, annak szeme előtt csak Mirjammal való jó kapcsolata lebeg. Miután Mirjam meglátogatja Bécyt és a lányát, Rebeka a szemük láttára smárol az egyik őrrel. Ez Bécynél kicsapja a biztosítékot, és csúnyán leteremti Rebekát.

André reggel rájön, hogy húga akkor fog a leghamarabb elmenni a házból, ha ő visszaszerzi neki az exétől a büfékocsiját. André megtudja Kristóftól, hogy szakításukkor Franci bosszúból ripityára törte a lemezgyűjteményét. André ezért keményen beolvas Francinak, hiszen a jelek szerint a lány sem csupán szenvedő alanya a történetnek. Viszont mivel André továbbra is meg akar szabadulni a húgától, újból elmegy Kristófhoz, hogy visszaszerezze a büfékocsit.

Szofi a fodrászatban ráébred, hogy mennyire szenved Tekla - aki ezt persze be nem ismerné - amiatt, hogy az apja képtelen elfogadni, hogy hozzámegy Mátéhoz. A lány ezért Attilát még az esküvői vendégek listájáról is törölte. Tamara és Tivadar egyre nagyobb nyomást gyakorol Szofira: esküvői tanúként kötelessége kibékíteni egymással Teklát és az apját, hogy minden rendben menjen a nagy napon! Szofi így először Máténál, majd Attilánál próbálkozik, de mindkettőnél falakba ütközik. Ezek után már ott tart, hogy lemondja a felkérést, és nem lesz Tekla tanúja.

2020.07.10., Péntek 21:30 - 1809. rész

Karesz szomorúan készülődik egy hétvégi nyaralásra a barátaival, amit Lili és Olivér szerveztek. Karesz reménykedik, mert Mesi nem hozta el Samut, hogy esetleg ezt azt jelenti, hogy neki van esélye, de a lány határozottan elutasítja. Megint.

Szofi rosszul érzi magát, mikor Tekla elhívja őt és Krisztiánt páros randira, magukhoz egy borkóstolásra. Krisztián nem túl lelkes, hogy Mátéékkal töltheti az estét, de a lány kedvéért belemegy. Az este rögtön feszülten indul. Szofi túlságosan is a pohár fenekére néz, hogy valahogy jobban érezze magát. De a dolog visszafelé sül el, mert becsípve túlságosan közvetlen Mátéval.

Amikor Sanyi reggel az állítólagos fájdalmaira panaszkodik, Tamara közli vele, hogy nem hallgatja tovább a nyafogását, és elmegy vele az orvoshoz. Hazafelé egyszer csak úgy tűnik, mintha Sanyi el akarna menekülni a rendőrök elől. Tamara gyanakodva azonnal kérdőre vonja, mire a férfi elmesél neki egy szívszorító sztorit az exéről és a macskájáról. Állítólag előle menekült, és nem a rendőrök elől. De Tamara gyanakvása nem csillapodik. Tivadar még jobban felpiszkálja, mert ő egy szavát sem hiszi Sanyinak.