Éjjel-nappal Budapest 1810-1814. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1810-1814. rész tartalma

 

 

2020.07.13., Hétfő 21:30 - 1810. rész

Bence rossz lelkiismerettel hallgatja Orsi dicséretét arról, hogy milyen stabil az állapota. Ám röviddel ezután szembesülnie kell a valósággal, amikor Zoé véletlenül megtalálja a zacskót, amiben a drog van, amit Bence nem bírt kidobni. Miközben Bence attól fél, hogy Zoé visszaeshet. Orsi Bence kedvéért közeledik Zoé felé. mindaddig, míg azt nem hiszi, hogy Zoé drogfogyasztásra próbálja csábítani Bencét.

Kareszt nagyon felzaklatja, amikor a lakóhajóra érve megtudja, hogy miután Lili segítséget kért Mesitől, az Samuval közösen bábokat készít, egy bölcsis előadásra Tedinek. Karesz féltékenységében azt gondolja, hogy Samu így akar Mesinél még inkább bevágódni, ezért vetélkedni kezd vele. Mivel azonban Karesz barkácsolási készségei korlátozottak, és inkább hasonlítanak horror film karakterekre.

Krisztián hangulatán nem segített a hétvége és azt követeli Szofitól, hogy fejezze be a barátkozást Mátéval. Szofi teljesen ledöbben, Tamara pedig megerősíti abban, hogy ne hagyja magát zsarolni. Miközben Szofi Mátétól kér tanácsot, aki még arra is hajlandó lenne, hogy lemondjon a barátságukról, hogy Szofi boldog legyen, Tamara Krisztián lelkére beszél. Közli vele, hogy el fogja veszíteni Szofit, ha végre nem kezd el bízni benne.

2020.07.14., Kedd 21:30 - 1811. rész

Bence reggel még mindig a bűntudatával küzd, mivel tegnap miatta tették ki Zoét a házból. Még egyszer megpróbálja megmagyarázni a viselkedését Zoénak, de Zoé hallani sem akar többé az áruló Bencéről. Bence annál inkább megkönnyebbül, mikor Zoé végül megenyhül, és még egy kedves kiengesztelő lépést is tesz felé. Azonban nem veszi észre, hogy Zoé bosszúból beteszi a drogot Karola termoszába.

Milán és Bella lázasan gondolkodnak, honnan tudnák megszerezni a plusz pénzt a hajó kikötőhelyének a díjára. Hiába kaparják össze Mesivel együtt az összes vagyonukat, az semmire sem elég. Milán feldobja a régi ötletüket, hogy nyissanak hostelt, de a többiek eleinte ellenkeznek. Karesz, Mesi és Bella nem akarják, hogy idegenek éjszakázzanak a hajón, inkább megpróbálják eladni a régi holmijaikat. Milán itt a piros-hol a piros játékon megpróbálja megduplázni az eladásból származó bevételt.

Virág még mindig mérges Lalira az Anita-affér miatt, míg Lalit lelkifurdalás gyötri. Gábor tompítani akarja a köztük lévő feszültséget, ezért megkéri őket, hogy segítsenek a T.É.R. kidekorálásában, aztán az első adandó pillanatban kettesben hagyja Laliékat, hogy legyen idejük megbeszélni a dolgokat. Ám Virágnak ismét sok lesz Lali, és ő is otthagyja a fiút. Ekkor benéz a bárba Anita, és egy beszélgetésre kerül sor köztük: Lali tisztázza, hogy nem akarja felrúgni a kapcsolatát Virággal. Később azonban, amikor meghitt hangulat alakul ki köztük, Lali kis híján elcsábul.

2020.07.15., Szerda 21:30 - 1812. rész

A kétségbeesett barátok Karola életéért aggódnak, amikor a lányt újra kell éleszteni és kórházba kell szállítani. Karolát az orvosoknak sikerül megmenteni a szívmegállás után, de amikor kiderül, hogy Karolának drogot adtak be, mindenki elképed. Titokban megjelenik Zoé, aki bevallja Bencének, hogy ő csempészte a drogot Karola italába. Bence dühösen nekiesik Zoénak, aki végül Bencét vádolja, hogy igazából ő is tehet erről.

Máté reggel szembesül azzal, hogy Tekla milyen szomorú, mivel kénytelen volt megkérni az apját, hogy ne jöjjön el az esküvőre. Máté megpróbálja meggyőzni Attilát, hogy mégis adja áldását rá és Teklára, ám mindhiába. Mikor Máté a fodrászatban szerelmet vall Teklának, és elmondja, hogy csak akkor fogja elvenni Teklát, ha Attila az áldását adja rájuk, Szofi akaratlanul is meghatódik. Ezért később kérdőre vonja Attilát és kiáll Máté és Tekla mellett, aminek meg is lesz az eredménye.

Milán teljesen meg van győződve arról, hogy jó ötlet Hostellé alakítani a lakóhajót, bár a barátainak sok ellenérzése van. És habár a vendégek keresése kezdetben nem vezet eredményre, Milánnak mégis sikerül néhány vendéget szerezni a lakóhajóra. Miközben Bella és Karesz egyre jobban kételkedni kezd Milán ötletében, Milán továbbra is győzködi magát, hogy a Hostel jól fog menni.

2020.07.16., Csütörtök 21:30 - 1813. rész

Bence teljesen összezavarodik, amikor Zoé beállít hozzá, és arra kéri, ne mondja el a rendőrségnek, hogy ő a felelős Karola szívinfarktusáért. Roland dühében kidobja a lányt, Bence pedig azon őrlődik, hogy mit is tegyen. Roland azon a véleményen van, hogy mondjon igazat, vagyis ismerje be, hogy tőle származott a lánynak beadott drog. Zoé közben felkeresi Karolát a kórházban, magára vállal mindent, és üzletet ajánl neki: örökre eltűnik, ha nem tesznek ellene feljelentést. Karola azonban elhallgatja ezt Bence előtt, aki Orsival együtt meglátogatja, ezután Bencéből kibukik a teljes igazság. A fiú elismeri, hogy hazudott: tőle van a drog, amit Zoé belecsempészett Karola italába. Orsi ezen nagyon ledöbben, először faképnél hagyja Bencét.

Joe úgy érzi, hogy távollétében Tamara és Szofi jócskán elkényeztették Sanyit. Mikor nagy elszántsággal ismét átveszi tőlük Sanyi gondozását, a DJ Sport fitneszben hamar szembesül azzal, hogy Sanyi minősíthetetlen viselkedése bizony gyorsan az agyára megy. Tamara visszaviszi Sanyit az albérletbe, és határozottan rendre utasítja Joe-t: viselkedjen felelősen, és változtasson a Sanyihoz való hozzáállásán! Joe így kénytelen otthon tölteni az estét Sanyival.

Milán odaadóan dolgozik azért, hogy a hostel jól működjön, de vegán vendégei azért lassan kezdenek az idegeire menni. Amikor megtudja a döbbent Bellától, hogy egy anonim felhasználó negatív netes értékelést adott a hostelről, Milán biztos benne, hogy csakis a vegán fiúk lehetett azok, ezért bosszúból hashajtót kever az ételükbe. Már túl késő, amikor kiderül, hogy mégsem ők voltak azok. Milán egészen elkeseredik, hiszen így már két negatív kommentre számíthat. A vegán fiúk azonban meglepő módon nem Milánt okolják a gyomorrontásért.

2020.07.17., Péntek 21:30 - 1814. rész

Bence a békülésük ellenére rosszul érzi magát, és nem igazán akar semmit csinálni Orsival, aki hiába kezdeményez, és szeretne valami programot vele. Ráadásul Orsi véletlenül kihallgatja, amikor Bence bevallja Rolandnak, hogy biztonságosabb és kényelmesebb volt összejönnie Orsival, de nem érzi most magát alkalmasnak egy kapcsolatra és Zoé valójában jobban megértette őt.

Mesit egyre inkább idegesítik a lakóhajó hosteljának vendégei, és nagyon örül, mikor Samu meglepi őt egy kedves, meglepetés programmal: megmutatja újonnan elkészült házát. Mesi elámul Samu leendő otthonán, és nála is marad egész délután. Ám mikor Samu nővére megjelenik, és kellemetlen kérdésekkel rohamozza meg kisbabák ill. esküvő kapcsán, Mesi egyre kényelmetlenebbül érzi magát. Úgy gondolja, hogy kapcsolata Samuval túlságosan rohamos léptekben halad; kicsit megijed. Ám mikor visszatér a káosz sújtotta lakóhajóra, mégiscsak felteszi magának a kérdést: mit keres még mindig itt?

Joe-t idegesíti, hogy az albérletben feladatai vannak és minden Sanyi körül forog. Amikor Sanyi a DJ Sport Fitneszben mit sem sejtve Dávid nevét emlegeti, Joe felpaprikázódik, és dühödten otthagyja őt. Tamara aztán elmeséli Sanyinak a Dávid-ügyet, Sanyi megismerve a történteket igyekszik Joe-tól tapintatlanságáért bocsánatot kérni, és kijelenti, szeretne valamiféle pótcimbora lenni.