Éjjel-nappal Budapest 1830-1834. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1830-1834. rész tartalma

 

 

2020.08.10., Hétfő 21:30 - 1830. rész

Szofi és Krisztián meglehetősen lerohanva érzik magukat, amikor Tekla meghívja őket egy közös vacsorára magukhoz. Szofi szívesen mondana nemet, ám Tekla ragaszkodik hozzá, hogy el kell jönniük! Szofi kelletlenül elfogadja a meghívást, ami valóban feszülten zajlik, de lassan oldódik a hangulat és Szofi bebeszéli magának, hogy Máté és ő sokkal előbb vissza fognak találni ahhoz, hogy ismét normálisan viselkedjenek egymással, mint gondolták.

Bence fájdalmasan kénytelen szembenézni azzal, hogy odalett a tetoválói álma, amikor hirtelen a volt főnöke, Krisztián megjelenik a büfékocsinál. Habár Bence Krisztián és később Franci előtt azt állítja, hogy egyáltalán nem hiányzik neki a tetoválás, ám mégsem tud nem gondolni rá. Minden emlék felszínre tör benne, amikor megtalálja a régi rajzait. Megpróbálja a késztetését a rajzolás, és tetoválás iránt félretenni, de egyszerűen nem tudja elengedni.

Mirjam reggel megjelenik Bécy-nél, mert mindenképp beszélni, és békülni szeretne vele. Később meg is jelenik Bécy Mirjam lakásán, ám a beszélgetést megzavarja Mirjam súlyos allergiás rohama. A kezdeti félelem után, hogy Mirjam kutyaszőr allergiás, Bécy fogja a kutyát, és elviszi a klubba, ahol André gondjaira bízza. Visszatérve Mirjamhoz, meglepetésére Rebeka bocsánatot kér…

2020.08.11., Kedd 21:30 - 1831. rész

Tamara meglepődik, amikor egy autóban meglátja a bohócjelmezbe öltözött Sanyit, akit röviddel ezelőtt hajítottak ki az albiból. Odalép hozzá, hogy a hogyléte felől érdeklődjön, azonban váratlanul beugrik a kocsiba Sanyi haverja, aki épp az imént rabolt ki egy nonstop boltot. Tamara így egy csapásra a zsaruk elől menekülő autó fogságába kerül, amitől rettenetes pánikba esik. Közben a barátai nagyon aggódnak miatta.

Borit még mindig iszonyúan frusztrálja, hogy őt okolják azért, hogy a riasztó nem volt bekapcsolva a klubban, amikor betörtek oda. Emiatt csak alantas feladatokat bíznak rá, ám amikor Bécy behívja a klubba, hogy ismét megszívassa, Bori elhatározza, hogy nem adja fel a küzdelmet és harcolni fog a munkájáért. Közben nem sejti, hogy Bécy éppen csapdába csalja Rolandot, aki a klub raktárából származó whiskyt vásárol egy ál-terjesztőtől. Amikor Bécy mintegy „,véletlenül” betér a T.É.R.-be, és egy pohár whiskyt rendel, közli Rolanddal, hogy lopott italt tart a bárjában.

Milán nagyon csalódott, amikor a szellemhajó ötlete nem igazán jön be a vendégek körében, mert hiányolják az igazán rémisztő eseményeket. A lehangoló eredmény után ő és Birdy elhatározzák, hogy a hajót igazi kísértetházzá alakítják, és elindulnak egy lomtárhoz. Miután összeszedtek egy csomó, a célnak megfelelő holmit, váratlanul megjelenik a tulaj. Milánnak és Birdynek sikerül elrejtőznie, de csapdába kerülnek, mert a tulajdonos a mellettük levő WC-be megy be, és rendkívül hosszasan időzik ott. Amikor Milán nem bírja tovább, elmenekülnek a tomboló tulajdonos elől.

2020.08.12., Szerda 21:30 - 1832. rész

Tamara egyre inkább együttérez Sanyival, mikor az felhívja a börtönből, és a segítségét kéri. A barátai igyekeznek lebeszélni róla, hiszen Sanyi becsapta őket, de végül Tamara kiváltja a férfit. Közli vele, hogy csak azért tette, hogy könnyítsen a lelkiismeretén, és mivel úgy érezte, ennyivel tartozik neki, amiért tegnap megvédte. Joe és Niki hitetlenkedve állnak Tamara döntése előtt, aki keményen beolvas nekik. Sanyi, Tamara önzetlen tettétől ráébred, hogy becsületesen is élheti az életét.

Boriéknál megjelenik a rendőrség, hogy lopott áru után átkutassa a házat. Bori ráébred, hogy a rémálom még csak most kezdődik. Elszántan felkeresi Bécyt, és szemrehányást tesz neki, de mikor kudarcot vall, feladja elveit, és könyörög Bécynek, hogy ne gyötörje tovább. Bécy élvezettel mossa kezeit, és lerázza. Bori tehetetlennek és gyengének érzi magát. Amikor Evelinnel beszélget, rájön, hogy nem nézheti tétlenül, hogy Bécy tönkretegye a karrierjét. A fejébe veszi, hogy maga intézi el Bécyt, és megfizettet vele a mocskos játékért.

Bella mikor meglátja a horror-hostelt, teljesen kiakad, mivel hülyeségnek tartja. De később nem tudja megállni, hogy a saját elképzelései szerint ne próbálja sikeresebbé tenni a hajót, és hoz egy masszőrt, hogy odavonzza a vendégeket. De a nőről kiderül, hogy erotikus masszőr, mire Bella azonnal kirakja.

2020.08.13., Csütörtök 21:30 - 1833. rész

Joe tiszta lelkiismerettel ereszti szélnek Sanyit, amikor az felmondja a takarítói állását a DJ Sportfitneszben, mert állítólag máris szerzett magának egy másik melót és szállást is. Amikor Gábor útban a TÉR-be megpillantja Sanyit a hajléktalanok között, zavartan Joe-hoz fordul segítségért. Joe elképed, amikor rájön, Sanyi megint átverte és ismét csak a munka elől menekült. Joe vívódik, mert igazából már nem érzi magát felelősnek Sanyiért, azonban mégis segítő kezet nyújt neki.

Tekla reggel kiszakad a házasélet boldogságából, amikor levelet kap a meddőségi központból. Fizetnie kell, ha azt szeretné, hogy továbbra is megőrizzék a megtermékenyített petesejtjeit. Tekla már régóta nem gondolt a babára, akit elveszített, de most újra úrrá lesz rajta a félelem. Máté előtt azonban - aki akaratlanul is tudomást szerez a levélről -, ezt nem ismeri el. Most úgysincs erre pénzük. Máté - aki félrelépett Szofival, de ennek ellenére nem akarja feladni a gyermekvállalási terveiket Teklával -, biztosítja, hogy össze tudják szedni a pénzt és Tekla háta mögött le is szervez egy időpontot a beavatkozásra. Tekla úgy érzi, Máté a háta mögött intézkedett és felzaklatva elmenekül a lakásból.

Bori és Roland azt látják, hogy romokban hever az egzisztenciájuk és kétségbeesett próbálkozásba kezdenek, hogy leleplezzék Bécy-t. Lea, a pultos önként jelentkezik, hogy segít, beszervezi egy barátnőjét, aki ráhajt Bécyre, miközben Bori és Roland mindent online követnek. Bécy magával viszi Lea barátnőjét a hotelbe. Ám amikor a lány később már nem tűnik annyira lazának és ráadásul pont whisky-t akar inni, Bécy gyanakodni kezd. Bori és Roland feszülten várják a hotel előtt, hogy Bécy belesétáljon a csapdájukba és elárulja magát a lopott holmival, Bécy azonban már rég leleplezte és most le is buktatja őket.

2020.08.14., Péntek 21:30 - 1834. rész

Lali összebalhézik Virággal, mert a lány ismét kap egy fotózás felkérést. Virágnak elege van belőle, hogy Lali így beleszól a dolgaiba. Virág elmegy Barbival és Evelinnel ruhákat vásárolni, és ettől teljesen feldobódik. De a sértődött Lali letöri a lány jó hangulatát, amikor nem tetszik neki az új stílusa. Az elviharzó Virág összefut Dzsenivel, és együtt lemennek a T. É. R.-be, ahol szórakozásból flörtölnek az új bárpultos fiúval, Philippel.

Szofi látja, mennyire boldog Tekla, és meglepődik, amikor Tekla időpontot kért a meddőségi klinikára. Szofi még az aggódó Tamara előtt is bedumálja magának, hogy örül Tekla és Máté boldogságának. Valójában azonban nem hagyja hidegen őt Máté döntése, hogy gyereket szeretne Teklával. Később, Szofi mikor egy apróságért leordítja Krisztián fejét, vegyes érzéseket kelt benne a felismerés, hogy azóta is foglalkoztatja őt a hír, amit megtudott. Krisztián szomorúan haza ballag, Szofi pedig bemegy a fodrászüzletbe, hogy a munka majd eltereli a figyelmét a témáról. Az üzletben megjelenik Máté, hogy elvigye Tekla ott felejtett táskáját. Szofi gratulál Máténak a döntéséhez, de magyarázatot is követel Mátétól.

Roland és Bori minden próbálkozása félresikerül, hogy lebuktassák Bécyt, ezért az elszánt Roland beszerez egy készüléket, hogy azzal hallgassák le. Roland trükkösen elintézi, hogy bejussanak Bécy hotelszobájába. Mikor Bécy váratlanul visszajön a szobába, Roland és Bori kénytelenek elbújni. Boldogan távoznak a hotelből, miután rögzítették a poloskát Bécy kutyájának a nyakörvére. A megfigyelésük először nem jár nagy sikerrel, amikor bepillantást nyernek Bécy magánéletébe. Közben azt is megtudják, hogy Bécy találkozót beszélt meg egy ismeretlen férfival. Elmennek a találkozás helyére, és felismerik Tónit, aki a lopott whisky-t rásózta Rolandra. Mikor Bécy meglátja Rolandot és Borit, rémülten elmenekül, de Rolandnak sikerül Tónit visszatartania.